Zdravím dostal jsem se do bodu kde bych potřeboval poradit.Celou loď mám olakovanou PUR lakem ale nevím jak na protiskluzy.Objednal bych od Libora prášek kterej se přidáva do barvy jenže jsem nikde nevyčet jestli to jde do PUR nebo raděj do epoxidovyho laku.A jakej odstín přijde mně že když to udělám v bílej tak se to bude strašne špinit nebo se pletu a jde to normálně umýt?
Dík za reakce
Šutrák
Jak na protiskluz
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- karel
- Macher
- Reputace: 14
Já jsem si anti slip prášek objednal i s barvou briliant enamel ve světle šedém odstínu a naprostá spokojenost . Loď mám skoro čistě bílou a ten světle šedý protiskluz mě výrazně zpříjemnil pobyt na lodi za slunečních dní
. Smíchal jsem plechovku barvy s plechovkou prášku , barvu jsem neředil . Nejlíp nanášet mě to šlo obyčejným molitanovým válečkem . Umýt to jde , ale používám kartáč ne hadr , ten jen tak na osušení .
Funguje to perfektně , škoda jen že nemám větší loď , cca půlka namíchané barvy mě zbyla .
. Smíchal jsem plechovku barvy s plechovkou prášku , barvu jsem neředil . Nejlíp nanášet mě to šlo obyčejným molitanovým válečkem . Umýt to jde , ale používám kartáč ne hadr , ten jen tak na osušení .
Funguje to perfektně , škoda jen že nemám větší loď , cca půlka namíchané barvy mě zbyla .