Ozzie píše:Super!!! Blíží sa dlhá zima, človek tu očakáva reportáže z celoročných zážitkov.......
Hurá navalte sem všetky ptákoviny čo len nájdete na internete, určite to pozdvihne úroveň stránky.
Tashonka neber to osobne, len si ma zaskočil. Predsa si sem dával doteraz iný level.
Ozzie - ač mám ve zvyku reagovat rychle, mnohdy až ukvapeně, tentokrát jsem dlouho přemýšlel, co Ti odpovědět. Takže přišel jsem na tohle :
1) Patří ptákoviny na toto velevážené fórum ? Já jsem si také nebyl zcela jistý a proto jsem se před nějakou dobou otázal moderátorů. Odpověď zněla : "... proč ne ... " Nejenom seriozními jachtařskými tématy, živ je člověk ... Ostatně podobně lehkovážná témata obsahují i další, jinak velmi seriozní fóra. Snad jen zařadit takový lehkovážný příspěvek správně ...
2) OK. Dlouho jsem bádal kam podobnou pičovinu zařadit a na JI jsem nenašel nic vhodnějšího než téma "www - odkazy co by mohly zajímat ostatní"
3) Dal jsem to sem proto, že mě to rozesmálo, což je v dnešní, nelehké, době docela vzácné zboží. Doufal jsem, že to pobaví i někoho jiného a ty ostatní to příliš nepohorší
4) Souhlasím, že podobné příspěvky by neměly tvořit podstatu tohoto fóra. Přeci jen je to jachtařské fórum. Takže pokud někdo očekával hodnotný příspěvek na téma mých letošních cest, dovolím si ho stručně uspokojit : ANO letošní rok se docela povedl- strávil jsem na mořích cca 2 měsíce, naplul (od oka) kolem 3500 až 4000 Nm a moc se mi to líbilo. Mohl jsem dokonce strávit i více, ale debilní rodinné problémy mi to znemožnily.
Na to, abych poskytl více informací, nemám v danou chvíli ani čas a ani chuť. Věřím, že se najde někdo povolanější s lepší schopností vyjádřit zážitky z těchto cest. A ostaním tak lépe popsat o co přišli, když seděli doma na prdeli namísto toho aby se vydali na moře. Já na to v poslední době nějak nemám můzu. Raději pluju a ve ve zbývající době se raduji nad pičovinami ....
5) Slibuji, že se zkusím polepšit ...
6) Mezitím si dovolím nabídnout další, podobný nesmysl = k nalezení na stránce
http://imageshack.us/photo/my-images/651/ztratilse.jpg/