Škoda se o takovou blbost nepodělit ...

Trochu odlehčené téma pro zábavu a poučení. Kvízové hádanky, soutěže v poznávání míst, plavební teorie a praxe. A pár vtipů pro zasmání...to vše s jachtařskou či vodní tématikou (jiné nejsou žádoucí)

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

TashonkaWitko
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 8

Škoda se o takovou blbost nepodělit ...

Příspěvekod TashonkaWitko » stř lis 23, 2011 7:45 pm

Nekdo to uz mozna zna (beha to na netu) ale je to natolik dobre ... ono i kdyby to byl jen "fake"tak to ma svy kouzlo :-))))

http://imageshack.us/photo/my-images/853/asusd.jpg/

udajne prave "narizeni" z Ostravske pobocky firmy ASUS (znamy vyrobce pocitacu) .... omlouvam se, ale jista davka znalosti anglickeho jazyka je asi nezbytna ...

:-)))))))))

TW
windward
moderátor
Reputace: 62

Příspěvekod windward » stř lis 23, 2011 8:43 pm

ne mato chybu :lol: :good:
Ozzie
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 42

Příspěvekod Ozzie » stř lis 23, 2011 8:45 pm

Super!!! Blíží sa dlhá zima, človek tu očakáva reportáže z celoročných zážitkov.......
Hurá navalte sem všetky ptákoviny čo len nájdete na internete, určite to pozdvihne úroveň stránky.
Tashonka neber to osobne, len si ma zaskočil. Predsa si sem dával doteraz iný level.
JK
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 6

Příspěvekod JK » stř lis 23, 2011 9:54 pm

Hmmm. Něco podobnýho nám běhalo firmou už před řádkou let.
Nudící se obchoďáci, který nemaj do čeho píchnout a tak vytvářej pipinkoviny.
Taky tady na nástěnce visí například smlouva o provedení bezplatného sexu a jiné...
Lucifer
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lucifer » čtv lis 24, 2011 8:51 am

To je skvělý!!! :lol:
Jdu to vyvěsit Jardovi nad stůl!!!!
TashonkaWitko
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 8

Příspěvekod TashonkaWitko » pát lis 25, 2011 12:36 pm

Ozzie píše:Super!!! Blíží sa dlhá zima, človek tu očakáva reportáže z celoročných zážitkov.......
Hurá navalte sem všetky ptákoviny čo len nájdete na internete, určite to pozdvihne úroveň stránky.
Tashonka neber to osobne, len si ma zaskočil. Predsa si sem dával doteraz iný level.

Ozzie - ač mám ve zvyku reagovat rychle, mnohdy až ukvapeně, tentokrát jsem dlouho přemýšlel, co Ti odpovědět. Takže přišel jsem na tohle :

1) Patří ptákoviny na toto velevážené fórum ? Já jsem si také nebyl zcela jistý a proto jsem se před nějakou dobou otázal moderátorů. Odpověď zněla : "... proč ne ... " Nejenom seriozními jachtařskými tématy, živ je člověk ... Ostatně podobně lehkovážná témata obsahují i další, jinak velmi seriozní fóra. Snad jen zařadit takový lehkovážný příspěvek správně ...

2) OK. Dlouho jsem bádal kam podobnou pičovinu zařadit a na JI jsem nenašel nic vhodnějšího než téma "www - odkazy co by mohly zajímat ostatní"

3) Dal jsem to sem proto, že mě to rozesmálo, což je v dnešní, nelehké, době docela vzácné zboží. Doufal jsem, že to pobaví i někoho jiného a ty ostatní to příliš nepohorší

4) Souhlasím, že podobné příspěvky by neměly tvořit podstatu tohoto fóra. Přeci jen je to jachtařské fórum. Takže pokud někdo očekával hodnotný příspěvek na téma mých letošních cest, dovolím si ho stručně uspokojit : ANO letošní rok se docela povedl- strávil jsem na mořích cca 2 měsíce, naplul (od oka) kolem 3500 až 4000 Nm a moc se mi to líbilo. Mohl jsem dokonce strávit i více, ale debilní rodinné problémy mi to znemožnily.

Na to, abych poskytl více informací, nemám v danou chvíli ani čas a ani chuť. Věřím, že se najde někdo povolanější s lepší schopností vyjádřit zážitky z těchto cest. A ostaním tak lépe popsat o co přišli, když seděli doma na prdeli namísto toho aby se vydali na moře. Já na to v poslední době nějak nemám můzu. Raději pluju a ve ve zbývající době se raduji nad pičovinami ....

5) Slibuji, že se zkusím polepšit ...

6) Mezitím si dovolím nabídnout další, podobný nesmysl = k nalezení na stránce http://imageshack.us/photo/my-images/651/ztratilse.jpg/
vilma
moderátor
Reputace: 46

Příspěvekod vilma » pát lis 25, 2011 5:48 pm

No, je to tak, že ptákoviny patří do sekce rébusy a vtipy.
Před časem jsme se v týmu sjednotili, že budeme nárazově mazat vše, co se netýká jachtingu. A to i v této sekci.
Tak asi takový očekávej osud. Časem. :)
Richard
věčný začátečník
věčný začátečník
Reputace: 82

Příspěvekod Richard » pát lis 25, 2011 6:44 pm

Milý indiáne .... polepšit se můžeš, přesto bych byl rád, pokud bys i nadále zůstal alespoň trochu svůj - hodně mi tak pasuješ do mého světa ;)
jirkaM
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 3

Příspěvekod jirkaM » sob lis 26, 2011 12:59 am

Indiane, tvoje reakce me pohladila po duši. Picovinam zdar! V jakékoliv podobě ;)
Mazání - to je přeci náš česky zvyk, to umíme dokonale.
geus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 40

Příspěvekod geus » sob lis 26, 2011 5:28 pm

A kde je čeština !!! jak tomu mám rozumět natož se pobavit Kraviny do Kravína

Zpět na