Tak vám všem musím s lítostí oznámit,že nás náš kamarád Alffa opustil a vydal se na svou poslední plavbu. Prosím o klidné uctění jeho památky.
Tady je jeho poslední fotka,kterou mám.První plavba po opravě.
Minulý rok som sa sním stretol v Nelahozevesi prvý krát a aj naposledy. Je mi ľúto a tvoje príspevky na tomto fóre mi budú chýbať.
Prajem Ťi šťastnú plavbu do neznáma......
Naposledy upravil(a) dedko dne stř led 18, 2012 2:19 pm, celkem upraveno 1 x.
pred casom som ho videl na ICQ a tak mi napadlo nieco s nim prebrat. odlozil som to ale na "potom", nemal som prave cas. nu, to "potom" uz teda bude az ked ma Charon prevezie cez vecne pokojnu hladinu Styxu...
Alffa, maj sa fajn a uzivaj si vlnky a priaznivy vietor.
Až půjdu navečer na Základnu, připiju slivovicí na Tvoji památku. A na svých plavbách Tě budu v mysli vozit sebou-zahaleného v cigaretovém dýmu. Budeš mi chybět, starý brachu Alffe...
Před dvěma lety jsme spolu domluvili týdenní plavbu na moři.
Tři týdny před vyplutím musel na operaci se srdce.
Loni jsem nemohl já.
Říkal jsem si, letos to stihneme....
Přeji ti dobrý vítr do plachet na poslední plavbě.
Tak to je mi opravdu líto, znal jsem ho jen z jednoho radioamaterského setkání,kdy jsme večer dali pár piv. V té době jsem byl kapitánem jen ve snech a on byl první kdo mi k lodím něco řekl.
Ani jsem mu nestihl poděkovat.
Alffa byl shodou okolností první člověk, kterého jsem potkal na plachetnici, když jsem na ní stál poprvé. Byla uvázaná u mola k prohlídce a on stál tenkrát u kormidla. Ještě jsem ho neznal, to až potom přes JI a v Hodoníně. Je to smutný.