Jo, stretnutie bolo výborné...
aby bolo jasné zloženie posádky na FR JI 2013 - Tichá Voda, pokiaľ viem tak ideme:
Bilardos, FerenCS, Milos, mirinekk, obor, OmenSH, skyline, Zlatko
... mohol by niekto zaktualizovať stav posádky TU na webe?
Tichá Voda
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- FerenCS
- aktívní jachtař
- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Ďakujem, je to OK, ja som to sem napísal podľa abecedy a zatiaľ môže byť ako skipper napísaný aj mirinekk, za odmenu, keď vybavuje Salonu 45 URSU
Ak by sa zomlelo niečo podobné ako na Bounty, alebo ak by náhodou chcel mirinekk robiť niečo iné, tak dáme vedieť
skipperov je v posádke pokiaľ viem dosť (všetci)

Ak by sa zomlelo niečo podobné ako na Bounty, alebo ak by náhodou chcel mirinekk robiť niečo iné, tak dáme vedieť

- Bilardos
- aktívní jachtař
- Reputace: 4
S Hodonínem jsem ač nepřihlášený počítal, jako téměř přespolní a znalý místních poměrů jsem až tak nepotřeboval dopředu hlásit a nakonec to tak i skončilo bez mé účasti.
Jak na ... jsem v pátek odvolil kolem 17:15 a lehl s lehce zvýšenou teplotou. O víkendu jsem pak atakoval 39-tky. Že zrovna teď, když poslední takové teploty eviduji tak na prvním stupni ZŠ.
Jak na ... jsem v pátek odvolil kolem 17:15 a lehl s lehce zvýšenou teplotou. O víkendu jsem pak atakoval 39-tky. Že zrovna teď, když poslední takové teploty eviduji tak na prvním stupni ZŠ.