HR papíry platnost a omezení
Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa
-
AdsBot [Google]
- Reputace: 0
HR papíry platnost a omezení
ahoj, mám papíry z roku 2003 ze Zadaru. Každý tvrdí nějaké jiné pravdy. Řekne mi teda někdo jaké, pokud vůbec jsou omezení na tyto doklady. Co motorové lodě a jiné země.
jezdím na plachetnici do Chorvatska na 7-14 dní ročně.
Rád bych ty papíry dostal na stránky, ale nějak mi to nejde.
Díky Radek
jezdím na plachetnici do Chorvatska na 7-14 dní ročně.
Rád bych ty papíry dostal na stránky, ale nějak mi to nejde.
Díky Radek
-
martinptacek
- aktívní jachtař

- Reputace: 21
Slyšel jsem že jachting.info má dohodu s chorvatským kapitanátem.
Pro případy kdy se někdo nový zaregistruje a bez toho aby si přečetl rozsáhlou diskuzi o problému, založí nové vlákno a klade 100x zodpovězené otázky, bude mu omezen chorvatský průkaz na okruh 5NM od jednotlivých kapitanátů, nejvíce však 50m od pobřeží.
A jelikož to má stoupající trend a nikdo s tím nic nedělá, bude za chvíli takových jedinců plno...
"Jen houšť a více vláken", čím více vláken, tím více adidas.
Pro případy kdy se někdo nový zaregistruje a bez toho aby si přečetl rozsáhlou diskuzi o problému, založí nové vlákno a klade 100x zodpovězené otázky, bude mu omezen chorvatský průkaz na okruh 5NM od jednotlivých kapitanátů, nejvíce však 50m od pobřeží.
A jelikož to má stoupající trend a nikdo s tím nic nedělá, bude za chvíli takových jedinců plno...

-
AdsBot [Google]
- Reputace: 0
Baharis píše:Slyšel jsem že jachting.info má dohodu s chorvatským kapitanátem.
A jelikož to má stoupající trend a nikdo s tím nic nedělá, bude za chvíli takových jedinců plno... :crazy:
"Jen houšť a více vláken", čím více vláken, tím více adidas. :bleble:
Zkoušel jsem ochotu na různých webech pro průzkum,a dal jsem dotaz blba, i když jezdím profesionálně. . Ochota velká , převelká. Rozumy taky, takže nic. Nebudu obtěžovat machry. Ty bláboly co se tu honí jsou hrozný.
kpt. Jansta
- Monty
- zkušený harcovník

- Reputace: 6
Radekyacht píše:Baharis píše:Slyšel jsem že jachting.info má dohodu s chorvatským kapitanátem.
Zkoušel jsem ochotu na různých webech pro průzkum,a dal jsem dotaz blba, i když jezdím profesionálně. . Ochota velká , převelká. Rozumy taky, takže nic. Nebudu obtěžovat machry. Ty bláboly co se tu honí jsou hrozný.
kpt. Jansta
Poslouchej,ty profesionále.....víš,že přisvojení si titulu,nebo hodnosti je trestné...???
howk
Monty
- Zdenda12345
- zkušený harcovník

- Reputace: 73
Souhlas, že na blbej dotaz..... Chtělo by to použít funkci hledat.... taková ta ikona s lupou hned nahoře, kdybys jí přehlídl
Jinak profesionál je ten, kdo vykonává danou činnost za peníze. Nic víc. Nespojujte to hned s tím, že profesionál taky něco umí a ví. Ne vždy to jde ruku v ruce.
sorry, že muj příspěvek drží tohle "censored" vlákno mezi aktivníma.
Jinak profesionál je ten, kdo vykonává danou činnost za peníze. Nic víc. Nespojujte to hned s tím, že profesionál taky něco umí a ví. Ne vždy to jde ruku v ruce.
sorry, že muj příspěvek drží tohle "censored" vlákno mezi aktivníma.
Naposledy upravil(a) Zdenda12345 dne stř zář 11, 2013 3:19 pm, celkem upraveno 1 x.
- Monty
- zkušený harcovník

- Reputace: 6
Poslouchej mně ty infantilní patetiku....ještě jednou...Na čem frčíš...??? Ty pokoro... přestaň fakt drízdat ch u j o v i n y ,nebo mně tak nasereš,že mně budou muset vybanovat.... Kde sedíš na řiti teď...??? Co mně ty chceš ty ubohá trubko o moři učit... Zatím co ty píšeš do éteru tyhle drízdy,já pluji,sólo na Maltu. Kdo tady psal něco o profesionálech,že kikiríkáš...??? Jestli si ale nějaká trubka dá před podpis cpt. tak by nim měl být,ne magor,co tady řeší chorvatskej průkaz,nejdříve napíše,že jezdí na jadran na 7-14 dní do roka a za tři příspěvky je profík a ještě sie podpisuje cpt. Kuwa,banujte tady ty bezmozky,nebo se dobrovolně tady vybanuju já...ty nádhero pokorná mořská
howk
chevalier Mudr,Monty,drsc.
howk
chevalier Mudr,Monty,drsc.
- bozakafka
- aktívní jachtař

- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
To nic Monty. Voni vlci z jadranu jsou tak pokorni az z toho pr......el boli. Pro mne je tvor co jezdi na more dvakrat do roka na tejden usoupanej smrkac co neumi blebtnout ani do radia
Timto se omlouvam publiku a jdu hodit do kose moje stary chorvatsky papiry aby mi uz nikdy nepripominali blby co si hrajou na namorniky

Timto se omlouvam publiku a jdu hodit do kose moje stary chorvatsky papiry aby mi uz nikdy nepripominali blby co si hrajou na namorniky

Zklidněte hormón a nedělejte z jednoho malého nedorozumění bulvární zápletku.
Kategorizování jachtařů podle toho jaké mají papíry, případně kudy se kdo plaví, to snad nemyslíte vážně? To se podobá stupidním závěrům bulvárních novinářů, prahnoucích po prodejnosti jejich plátku. Tam se snad nechceme dostat.
Vidím to tak, že Jarda885 pořádně nečetl či nepochopil Montyho (naprosto správnou) poznámku o používání titulu kpt. a podsunul mu svůj "překlad" se zmínkou o profesionálnosti. Stačí jen napsat: Ano, blbě jsem to pochopil, sorry. Místo gradování (hledím dopředu) je lépe se podívat zpět na počátek, k prvotnímu "problému". Případně se k němu nějak postavit. To je chlapské.
A mezi námi Jardo, být na tvém místě snažil bych se zapomenout na to že jsem někoho kádroval ve vztahu k pokoře k moři. To bych se asi omluvil, že jsem byl zrovna ožralý, že za střízliva bych to určitě nenapsal. Nebo jo?
Jako že ti řeknu, já mám pokoru k moři a ty ne. A dokud ji nebudeš mít, tak se s tebou nebavím. O tom kdy se to stane budu rozhodovat já? Vždyť to je ulítlé.....
Kategorizování jachtařů podle toho jaké mají papíry, případně kudy se kdo plaví, to snad nemyslíte vážně? To se podobá stupidním závěrům bulvárních novinářů, prahnoucích po prodejnosti jejich plátku. Tam se snad nechceme dostat.
Vidím to tak, že Jarda885 pořádně nečetl či nepochopil Montyho (naprosto správnou) poznámku o používání titulu kpt. a podsunul mu svůj "překlad" se zmínkou o profesionálnosti. Stačí jen napsat: Ano, blbě jsem to pochopil, sorry. Místo gradování (hledím dopředu) je lépe se podívat zpět na počátek, k prvotnímu "problému". Případně se k němu nějak postavit. To je chlapské.
A mezi námi Jardo, být na tvém místě snažil bych se zapomenout na to že jsem někoho kádroval ve vztahu k pokoře k moři. To bych se asi omluvil, že jsem byl zrovna ožralý, že za střízliva bych to určitě nenapsal. Nebo jo?
Jako že ti řeknu, já mám pokoru k moři a ty ne. A dokud ji nebudeš mít, tak se s tebou nebavím. O tom kdy se to stane budu rozhodovat já? Vždyť to je ulítlé.....

- bozakafka
- aktívní jachtař

- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Baharis píše:Zklidněte hormón a nedělejte z jednoho malého nedorozumění bulvární zápletku.![]()