Propeler
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- pepek namornik
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Propeler
Prosim o radu:
Hazi me vrtule a uz me to trochu stve. Je to tri lista, bronzova potvora o prumeru 1m
Pristi tyden ji sundam, ale otazka ale je co s ni dal:
Nevite nahodou o nekom, kdo by dokazal vyvazit takovouhle vrtuly, nebo misto kde by sla takova vrtule sehnat starsi, ci vyrobit nova?
Diky za radu. Pepa
Hazi me vrtule a uz me to trochu stve. Je to tri lista, bronzova potvora o prumeru 1m
Pristi tyden ji sundam, ale otazka ale je co s ni dal:
Nevite nahodou o nekom, kdo by dokazal vyvazit takovouhle vrtuly, nebo misto kde by sla takova vrtule sehnat starsi, ci vyrobit nova?
Diky za radu. Pepa
- packa
- zkušený harcovník

- Reputace: 12
v patek jsem daval maxikovi odlejvat ale kapanek menší-zitra nebo ve středu se tam budu stavovat tak se muzu zeptat-kolik to asi važí? jinak je to www.sleko.cz p.Zatečkova
- pepek namornik
- pravidelný návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Kolik vazi fakt netusim, ale odhaduju ze treba 60-70kg
Taky netusim jak podle spatne udelat dobrou, kdyz se to nepodari vyvazit. Nicmene bourana od nas neni. Spis je to bazarovej kus a kluci tvrdi, ze je navarovana, coz bude zrejme ten duvod.
Zeptej se ho a dej mu na me kontakt prosim.
ShipLaGrace@gmail.com
Diky moc i za dalsi dobre rady. Pepa
Taky netusim jak podle spatne udelat dobrou, kdyz se to nepodari vyvazit. Nicmene bourana od nas neni. Spis je to bazarovej kus a kluci tvrdi, ze je navarovana, coz bude zrejme ten duvod.
Zeptej se ho a dej mu na me kontakt prosim.
ShipLaGrace@gmail.com
Diky moc i za dalsi dobre rady. Pepa
-
martinptacek
- aktívní jachtař

- Reputace: 21
- pepek namornik
- pravidelný návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
- pepek namornik
- pravidelný návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
-
martinptacek
- aktívní jachtař

- Reputace: 21
- pepek namornik
- pravidelný návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
- pepek namornik
- pravidelný návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Vrtuli opravili v Decine (http://www.ceskelodenice.cz/?page=kontakty&lng=cs). Jak, to ukaze dnesek. Dale jsem ji nechal nascenovat ve 3D a popsal informaci jak jezdila. V Polskem Gdansku si nad to sedl konstrukter a tvrdi, ze mame velke rezervy a tak se bude delat novy odlitek s uplne jinym tvarem. (tahle zustane jako rezervni) Podle vypoctu by La Grace pak mohla plout i mezi 8-10kn. Nejde mi o rychlost, ale o bezpecnost. La Grace ma ohromnou kulatou prid s velkym odporem vuci vode a tenle preneseny vykon by pak byl zarukou plavby i ve spatnem pocasi.
Jinak je treba dodat, kdo me zna vi, ze jsem zivotni smolar ktereho lze snadno podvest a tak musim rict, ze presto, ze jsem ve Spanelsku zaplatil 4.800EUR za novou vrtuli (bezna cena je 2.500- 3.500EUR) se ted ukazalo, ze ji spanele jen pomlatili do priblizne roviny, zmensili ocesane listy o 10cm a vyvarili okraje!
Vrcholem pak bylo nekvalitni svareni, takze zaplat pambuh, ze jsem preventivne poslal vrtuli do Decina, protoze uvnitr materialu byla 30cm dlouha vlasova trhlina - tedy casovana bomba pod mim zadkem!
Jinak je treba dodat, kdo me zna vi, ze jsem zivotni smolar ktereho lze snadno podvest a tak musim rict, ze presto, ze jsem ve Spanelsku zaplatil 4.800EUR za novou vrtuli (bezna cena je 2.500- 3.500EUR) se ted ukazalo, ze ji spanele jen pomlatili do priblizne roviny, zmensili ocesane listy o 10cm a vyvarili okraje!
Vrcholem pak bylo nekvalitni svareni, takze zaplat pambuh, ze jsem preventivne poslal vrtuli do Decina, protoze uvnitr materialu byla 30cm dlouha vlasova trhlina - tedy casovana bomba pod mim zadkem!Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti