JACHTING OD A DO Z

Tipy od čtenářů pro čtenáře na zajímavé knihy s lodní tématikou

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

Venca
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

JACHTING OD A DO Z

Příspěvekod Venca » úte pro 18, 2007 10:52 pm

Přeji pěkný večer na webu, chtěl bych se zeptat, zda si již někdo koupil knihu
JACHTING od A do Z,a na jeho názor o co nás tato kniha obohatí oproti jiným knihám jako např.Staňte se kapitánem, Jachting - praktická příručka, Kompletní posádka na lodi, Příručka kapitána plavidla atd.. Jediné co jsem na internetu zjistil je toto jako úvod ke knize. (V originále byla vydána britskou Královskou jachtařskou asociací (The Royal Yachting Association RYA). Odpovídá mezinárodním standardům a bude použita i v ČR jako výukový materiál. Jedinečným způsobem připravuje jachtaře pro bezpečnou a zábavnou plavbu. Její součástí je i anglicko-český slovníček jachtařských výrazů.) Předem děkuji. :)
Martek
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Jachting od A do Z

Příspěvekod Martek » stř pro 19, 2007 3:06 pm

Ahoy všem,
knihu "Jachting od A do Z" jsem před časem koupil na výstavě Boat Brno především pro své děti. Nejsou to podle mého názoru klasická skripta. Kniha je zjednodušeně řečeno jeden velký obrázkový příběh, viděný z větší části očima dítěte absolvujícího svou první plavbu. Obsahuje všechny důležité základní informace a pro začátečníky, kteří se o jachtingu chtějí něco dozvědět si myslím, že je přínosná. Obsahově je asi srovnatelná s již zmíněnou brožurou "Kompetentní posádka". Možná právě ta obrázková forma ji "zlidšťuje" a je proto čtivá. Pokud by byl zájem, mohu naskenovat pár stránek, aby si mohl každý udělat úsudek sám.
pecho
aktívní jachtař
aktívní jachtař

A až Z

Příspěvekod pecho » stř pro 19, 2007 3:10 pm

Dobrej nápad, Marteku
naskenuj pár stránek, abychom viděli, vo co go. Zdraví Pecho
mysacek
s/y Kirké
Reputace: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mysacek » stř pro 19, 2007 3:12 pm

take jsem na to koukal v brne. nebyl jsem si jisty, ale po tom popisu marteka si jisty sem...
je to tak pro decka, jinak zakladnim skriptem zustava olda straka, to je asi bez diskusi ;)
pietro070
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod pietro070 » stř pro 19, 2007 8:15 pm

mysacek, ako sa tie "zakladní skripta od Oldy Straku" nazývajú a kde by sa dali objednať, kúpiť, zoskenovať :?
mysacek
s/y Kirké
Reputace: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mysacek » stř pro 19, 2007 10:02 pm

no, do kosic ti je muze po vanocich nekdy privest sestrenice ;)
jinak zde E-shop anebo samozrejmne i jinde, podle mne 90% vycvikovych stredisek u nas jede podle jeho skript. Kompetentni posadka a podobne kompaktni knizky jsou mozna dobre na s sebou na lod, ale pro vyuku jedine oldovy skripta. i kdyz uznavam, ze se toho clovek musi zaleknout - ma to nejakej plus minus 400 stran.
kdybys je chtel dovest, napis sz, sestrenka ted dela v cechach a domu jezdi tak jednou za mesic, tak by ti je dovezla. bohuzel na vanoce uz odjela :hmm:
Venca
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod Venca » čtv pro 20, 2007 7:45 pm

Pro: Johna,Martek a Myšáček. Děkuji za informaci a omlouvám se za ,,Kompletní posádku´´ :oops: Venca

Zpět na