Ahoj vespolek
Před pár lety jsem byl přesvědčenej o tom že jednou si opatřím motorsailer.Mám plachetnici klasickýho střihu s nástavbou tak akorát vysokou.Jezdím s ní akorát přehrady takže bych se chtěl zeptat někoho kdo MS má nebo měl nebo se na něm plavil.Jak se to s tou vysokou nástavbou? Je přes to něco doředu vidět pokud sedím v kokpitu nebo kormidlovat musím vestoje eventuálně kormidlo a sedačka zvýšená?Jde mi o malou loď do cca 8 metrú.Je mi jasný že kokpit je malej naúkor toho hrbu na kajuťe.
Dík za reakce
Šutrák
Motorsailer-praktické zkušenosti
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
Motorsailer
Ahoj.
Vítám toto téma protože chci stavět MS Pasja660.Zatím mám jen projekt a sháním materiál.
Vím,že někdo v Česku má MS typu Haber,ale nepodařilo se mi ho vypátrat.Rár bych totiž viděl podobnou loď ve skutečnosti a načerpal nějakou inspiraci.
Vítám toto téma protože chci stavět MS Pasja660.Zatím mám jen projekt a sháním materiál.
Vím,že někdo v Česku má MS typu Haber,ale nepodařilo se mi ho vypátrat.Rár bych totiž viděl podobnou loď ve skutečnosti a načerpal nějakou inspiraci.
Motorsailer
to geronimo:
díky za foto.Podle registračního čísla jsem v plavebním rejstříku našel majitele.Jak prosté.
díky za foto.Podle registračního čísla jsem v plavebním rejstříku našel majitele.Jak prosté.
Haber660
viděl jsem instruktážní video Haber660,kde kormidelník sedí na závětrné straně kokpitu a kosatka má okno
jestli tato pozice je výhodná,nemám tušení
jestli tato pozice je výhodná,nemám tušení
Haber660
navázal jsem kontakt s majitelem Habra660 se jménem Vlk.
Poprosil jsem ho o příspěvek do fora-jeho zkušenosti s výhledem z kokpitu
Poprosil jsem ho o příspěvek do fora-jeho zkušenosti s výhledem z kokpitu