Uživatelé - seznam uživatelů

Vše kolem webu a diskuzního fóra. Připomínky a kritika (i pochvala). Návrhy na vylepšení,struktura témat, návrhy nových apod. Případné návrhy pro komunitu jachting.info . Problémy s přihlášením a jiné potíže.

Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa, david, smike

ok1fwg
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Uživatelé - seznam uživatelů

Příspěvekod ok1fwg » čtv lis 06, 2014 1:18 pm

Jak jsem hledal určitého uživatele, tak si nešlo nevšimnout, že SW tohoto fóra asi není zcela v pořádku zabezpečen, jelikož jen pod písmenem S je zde registrováno skoro 5 tisíc uživatelů. Už i vzhledem k datům registrace (ty stále přibývají) a generovaným jménům si myslím, že to sem tlačí nějaký bot. Může se na to správce podívat a zjednat případně nápravu. Takhle se nedá pořádně hledat. Díky.
geronimo
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 202
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod geronimo » čtv lis 06, 2014 6:03 pm

Už se to tu řešilo zde , je to dlouhodobý, setrvalý stav... :gun:
Beda
radioamatér
radioamatér
Reputace: 12
Kontaktovat uživatele:

Re: Uživatelé - seznam uživatelů

Příspěvekod Beda » sob lis 08, 2014 10:03 pm

ok1fwg píše:Jak jsem hledal určitého uživatele, tak si nešlo nevšimnout, že SW tohoto fóra asi není zcela v pořádku zabezpečen, jelikož jen pod písmenem S je zde registrováno skoro 5 tisíc uživatelů. Už i vzhledem k datům registrace (ty stále přibývají) a generovaným jménům si myslím, že to sem tlačí nějaký bot. Může se na to správce podívat a zjednat případně nápravu. Takhle se nedá pořádně hledat. Díky.

Ahoj Vildo. Dival jsem se na O a pred Tebou a za Tebou je desitky registraci nejakym robotem. Rucne to vycistit by asi bylo na dlouho.

V Hodonine bude setkani, podivej se na
modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=154634#154634
Libor co to tam dal je OK4AMI a je toho WEBu sef. Treba bys mu poradil jak na to.

Zpět na