copy píše:pochváľte sa nejakými fotkami, čo je u vás nové
Obmedzenia,panely a kamenné brehy
A ryby,tie berú spolahlivo....
Idem aj teraz na víkend na vodu...
Moderátoři: vilma, Pepa, david

copy píše:pochváľte sa nejakými fotkami, čo je u vás nové

Denis píše:Aké obmedzenia?

/ len musia byť vhodné poveternostné podmienky , ked moc fučí tak sa žeriavovať nedá. Každý si tam môže púšťat lodičku na vlastnú zodpovednosť.
copy píše:vám by sa tam asi hodilo niečo takéto. Idem objednávať na Oravu, budete chcieť aj vy?
nejde pridať fotka, neviem prečo

, bufetárka to minulý rok vzdala
, niečo sa tam plánuje ale ako to dopadne ?!? 
andrej píše:bufet tento rok asi nebude, bufetárka to minulý rok vzdala
, niečo sa tam plánuje ale ako to dopadne ?!?
Možno na kaskádach bude otvorené . treba vyčkať .
Andrej
.Na kazete C plno ludí tak som čln naložil v hornom kúte..Ale vozík tak sadol až na šasy že som mal do polnoci o zábavu postarané....

nič útočne som nemyslel.
janco101 píše:Ahojte,
dufam, ze to nebude brane ako offtopic, ale kde na kralovej sa da spustat lodka na vodu? Chcem tam ist prvy krat, tak nech tam nebeham hore dole

janco101 píše:Tam sa da dostat cez Vahovce? Platí sa niečo za spúšťanie? Môžem tam mat zaparkované niekde auto povedzme na celý deň?

Andrejjeep píše:No mňa tiež svrbeli ruky .o) fúkalo síce dosť ale bol by to na mojej okruhovke ten pravý adrenalín. Len asi by nikoho nenahovoril na kosatníka. Na kúpačku to zrovna nie je.
A.

Dědek2 píše:Andrejjeep píše:No mňa tiež svrbeli ruky .o) fúkalo síce dosť ale bol by to na mojej okruhovke ten pravý adrenalín. Len asi by nikoho nenahovoril na kosatníka. Na kúpačku to zrovna nie je.
A.
Je tam nějaká půjčovna lodí, nebo musí být vlastní? Děkuji.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host