Recenze lodí na Yachtpanel

Internetové stránky (odkazy), které by mohly zajímat i ostatní

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

Piccolo
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Recenze lodí na Yachtpanel

Příspěvekod Piccolo » pon říj 09, 2017 11:42 pm

Co říkáte na iniciativu Yachtpanel na panel.yachtpanel.cz ?

Mě se líbí část recenze lodí, to by mohlo být nám rekreačním jachtařům k užitku. Já tam něco už přidal, podle mě by bylo fajn, kdyby se podle toho dalo tak do dvou let alespoň v základu zorientovat.

(podotýkám, že nechci dělat reklamu, nejsem v tom projektu nijak zainteresovaný ani neznám tvůrce) ;)
jajarin
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 25

Re: Recenze lodí na Yachtpanel

Příspěvekod jajarin » čtv lis 09, 2017 9:58 am

Myslím, že by to nemuselo být časem špatný, zaujalo mě na Lastovu, Skrivena Luka : "888-čky hovoria ze tam je hĺbka len 2 metre ale chlapík na móle povedal že je tam min 4 a po kontrole potopenim pod loď to bola pravda." Taky něco přidám.
webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod webholding » pát lis 17, 2017 12:31 pm

jajarin píše: "888-čky hovoria ze tam je hĺbka len 2 metre ale chlapík na móle povedal že je tam min 4 a po kontrole potopenim pod loď to bola pravda."

Tak uvidí se, jak moc budou lidi sdílní. Bohužel na tom komunitní server začíná a také padá. Na informacích. Právě se začíná pracovat na mobilní aplikaci, která je podle mého názoru nejdůležitější vzhledem k použitelnosti na moři. Hold čas ukáže :)
webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod webholding » pát lis 17, 2017 10:27 pm

Jinak teda když už je to tady (bez mého snažení), tak za tímto projektem YachtPanel stojím já. Snažil jsem se o podobný projekt již dříve, ale nebyla k němu ideální doba jak pro mě, tak pro kompletní stav věci (roaming). Proto jsem celý projekt reinkarnoval a spustil znovu nyní. Vložil jsem do něj v podstatě vše, co jsem mohl. Jak vzhledem k času, tak vzhledem k možnostem finančním a osobním.

Nyní je projekt ve fázi, kdy se snaží získat prostředky pro mobilní aplikaci na stránce Startovače. Což je jedno z mála odvětví, které nejsem schopen pokrýt vlastními znalostmi. Jak to celé dopadne se uvidí za 28 dní, až kampaň skončí. Já doufám, že se nám podaří konečné dát dohromady schopnou databázi kotvišť a dalších funkcí pro jachtaře zdarma :)
Standa83
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 5

Příspěvekod Standa83 » pon lis 20, 2017 7:08 pm

Tenhle projekt se mi libi, byl bych rad, kdyby to tady nezaniklo.

Radsi na startovaci podporim neco, co mi dava smysl v uzitku pro me samotneho a spoustu dalsich lidi, tim spis, kdyz to kluci nedelaji pro prachy. Tim nemam za zle nikomu, ze podporuje nekdo napriklad Martina Dolecka, take jeho probeh sleduji, ale nejsem tak bohatej, abych podporoval pouze neci sen. Tady vidim nejaky uzitek.
Nebylo by spatny tady zminit, co vsechno ta aplikace bude umet. Nazev tohoto vlakna je dost zavadejici, nepujde zdaleka jen o recenze lodi. Za me palec nahoru. Tohle tu chybelo :-)
webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod webholding » pon lis 20, 2017 8:08 pm

Díky za podporu. Určitě to ve snaze moc potěší. Nechtěl jsem to zde dříve moc ventilovat. Nemám moc jasno v tom, co je zde reklama a co ne :-D
Celý projekt budujeme nekomerčně z našich znalostí. I když se ale věnuji profesionálně programování už asi 15 let a mí kolegové zase serverům a databázím, tak na něco naše kapacity nestačí. A to je právě mobilní aplikace. Připravujeme kompletně pozadí, se kterým bude aplikace komunikovat jak online, tak musí i offline. Ale napsat ji musí třetí strana.

A proto máme kampaň na Startovači, pro získání financí na zaplacení vývojové firmě. Samozřejmě, můžeme se psaní mobilních aplikací naučit. Ale její tvorba by trvala tak asi minimálně další rok až dva a kvalita by stejně nedosahovala takové úrovně, jako když se tím někdo dlouhodobě zabývá. A my bychom ji rádi spustili na jaře příštího roku.

Aplikace bude umět:
Mapa kotvišť
Zobrazit námořní mapu od Navionicsu (zatím v jednání a dovolili mi použít mapu zatím jen na webových stránkách. Pokud nepovolí, tak Google Mapy) s kotvištěmi zadanými uživateli. Včetně vyhledávání dle pozice, typu, vzdálenosti, služeb atd.. Z veřejných zdrojů přebíráme pouze ověřené informace. Nechci tam dávat nic neověřeného. Nemá jít o mapu, jakých je spousty na internetu. Ale včetně názorů uživatelů. Což je to hlavní. Když někde uvidím u kotviště "Každý večer je zde diskotéka do rána", tak tam prostě nepojedu i kdyby tam byla pláž sebehezčí. Přidávat kotviště může jen registrovaný uživatel. V případě více hodnocení ve stylu "nepravdivé informace", uživatel pryč.

Recenze lodí
Zde se jedná opět nikoliv o kopírování technických dat. To jde najít kdekoliv, ale o zkušenosti s konkrétní lodí. Chci si objednat loď. Najdu ji v recenzích s tím, že na lodi špatně funguje kotva, lednice skoro nejede, plachty jsou staré 10 let a motor naskočí až se zahřeje. No tuto loď bych si nepůjčil. Nebo uvidím vše funguje jak má a jsem klidný.

Lodní deník
Prosím, aby mě staří mořští vlci neukamenovali. Třeba to není nic vhodné pro ně, jelikož mají rádi papír. Aplikace po celou dobu jízdy zaznamenává polohu, takže zapisuje změny kurzu, změny rychlosti, a podobně. Zaznamenává data z aktuální předpovědi počasí ke konkrétní lokalitě. Plus mohu ručně zadat akce jedním kliknutím na telefonu, jako třeba vytáhnutí plachty, geny, MOB, spuštění kotvy, nepříznivé počasí a další volitelně nastavené události. Poté archivace ne serveru a možnost prohlížení či úprav na webu. Samozřejmě tisk do papírové polohy a nastavení v jakém formátu s jakými daty vytisknout.

Předpověď poačasí
Jsme nyní napojení na bezplatnou verzi předpovědi počasí přes Open weather Map. Náš cíl je zakoupit licenci na profesionální předpověď počasí přímo pro jachtaře od worldweatheronline a zobrazovat předpověď jak u kotvišť, tak pro aktuální polohu.

Alarm kotvy
Klasický alarm kotvy, který bude zapnut buď ručně či možnost polohy kotvy z lodního deníku. Posun souřadnic kotvy určitým směrem a radius plný, či třeba 10m na levo půlkruh a jen 5 metrů napravo půlkruh.

Plavební manager
Organizace celé plavby na jednom místě. V aplikaci hlavně půjde například o Rozpočet plavby. Mnohdy se nám stalo, že jsem poslední večer horko těžko hledali účtenky a dělali rozpočítání na lidi. Díky aplikaci se jednoduše účtenka vyfotí a nahraje, napíše popis, kdo se toho účastní. Nákup, restaurace, kotvení, nafta, večeře. Ať už má posádka společný budget a v aplikaci jen uvidí aktuální stav, či každý platí něco a může přiřadit který účet patří pro které lidi. Na webu se poté jedná o kompletní plánování.
Přiřadit loď, odkud se vyplouvá, sraz, plánovaná trasa, členové posádky kteří sem mají přístup, sledování polohy pro blízké.

Toto je hodně v kostce. Mohl bych zde popsat 10x A4, ale to by nikoho nezajímalo asi. Více zajímavé by bylo, kdyby se určití nadšenci přímo přidali do vývoje a mohli bychom se ptát na jejich názor. Jsme samozřejmě jachtaři. Ale jak se to řekne.... Prázdninový jachtaři. A jakýchkoliv cenných rad mořských vlků bychom si velmi vážili.

Za YachtPanel.cz Michal ;-)

Zatím jen skica hlavní obrazovky aplikace:
Obrázek
lynx
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 418

Příspěvekod lynx » úte lis 21, 2017 9:54 am

webholding píše:Lodní deník
Prosím, aby mě staří mořští vlci neukamenovali. Třeba to není nic vhodné pro ně, jelikož mají rádi papír. Aplikace po celou dobu jízdy zaznamenává polohu, takže zapisuje změny kurzu, změny rychlosti, a podobně. Zaznamenává data z aktuální předpovědi počasí ke konkrétní lokalitě. Plus mohu ručně zadat akce jedním kliknutím na telefonu, jako třeba vytáhnutí plachty, geny, MOB, spuštění kotvy, nepříznivé počasí a další volitelně nastavené události. Poté archivace ne serveru a možnost prohlížení či úprav na webu. Samozřejmě tisk do papírové polohy a nastavení v jakém formátu s jakými daty vytisknout.

Jsem tu asi představitelem „starých mořských vlků“ a papír mám opravdu rád. Ale kamenovat Tě nebudu. Jakýkoli spolehlivý způsob záznamu plavebních, navigačních a meteorologických údajů, který umožňuje uchování dat a případně jejich tisk, je dobrý. A možná, že někteří lenoši, pro něž jsou slova papír a tužka neslušná, takhle lodní deník povedou. Když je to ťukání do displaye tak baví. :D
Za mě (i celkově – celému projektu) :thmbup:
Pepa Š
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 26

Příspěvekod Pepa Š » úte lis 21, 2017 1:11 pm

Napadlo mě, bylo by možné z deníku exportovat zápis přímo do něčeho, jako je papírový deník? Ne export klasického trackeru s přidanými událostmi, ale vyexportovat pak rozumný seznam údajů - stálá změna kurzu o víc jak 15°, rychlosti o víc jak 0,5 Kt, zápis každou celou hodinu, vytažení plachet, změna počasí o stupeň Bft..? Takovou aplikaci jsem ještě neviděl a vlastně by to byla hodně šikovná věc ;)
webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod webholding » úte lis 21, 2017 1:53 pm

Pepa Š píše:Napadlo mě, bylo by možné z deníku exportovat zápis přímo do něčeho, jako je papírový deník? Ne export klasického trackeru s přidanými událostmi, ale vyexportovat pak rozumný seznam údajů - stálá změna kurzu o víc jak 15°, rychlosti o víc jak 0,5 Kt, zápis každou celou hodinu, vytažení plachet, změna počasí o stupeň Bft..? Takovou aplikaci jsem ještě neviděl a vlastně by to byla hodně šikovná věc ;)

To určitě není problém a je to v plánu. Aplikace právě bude získávat data o poloze a případně zapisovat zmíněné akce uživatele. Jako je ta plachta nahoru, motor vypnout, kotva dolů a podobně. Tyto údaje bude buď posílat ihned na server, kde se uloží, či v případě mimo signál či internet bude data shromažďovat a odešle je v momentě, kdy bude dostupný internet.

Na straně internetové aplikace již bude přístup k těmto údajům, kde se budou dát případně upravovat a vytvořit export jak do datových formátů, tak také vytisnout. Ještě jsme neřešili formát tisku, ale naše představa je, že si člověk zaškrtne chci v tabulce rychlost, změnu kurzu v případě odchylky větší než..., změnu rychlosti v případě větší než a právě ty akce, které člověk jedním kliknutím zadal v telefonu. Takže například 12:53:11 - Vytažena hlavní plachta. Tak jako si člověk v Excelu definuje sloupce, my chceme, aby si uživatel sám nadefinoval strukturu exportu. S nějakou přednastavenou "optimální", pro nenáročné uživatele.
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » úte lis 21, 2017 3:13 pm

Standa83 píše:... ale nejsem tak bohatej, abych podporoval pouze neci sen. Tady vidim nejaky uzitek

To jsou má i slova. Ovšem je otázkou, nakolik se setkají s obecným souhlasem, případně podporou. Za dlouhá léta sledování jachtařské komunity vím že soukromé projekty jednoho muže, směřující ke splnění osobních cílů, mají velkou podporu jachtařské veřejnosti. Lidé by se tzv. rozdali.

Tady je něco pro nás všechny. Velmi ambiciózní projekt řešící globálně všechny potřeby jachtařů na jednom místě. Jenom má dojem že bez spojení se strategickým partnerem v oblasti jachtingu to bude těžký oříšek. Neříkám nemožný, říkám těžký. Převedeno do jiného jazyka - nemáš/te mediální podporu.

Vše co tam máš zahrnuto je potřeba. Ten jedno, ten druhé, další využije vše. Ono to lze získat po různých aplikacích a serverech, ale mít to na jednom místě to je revoluční myšlenka.
Přál bych vám, ale hlavně nám, aby to vyšlo. :clap:
err_
bez hodnocení
Reputace: 177

Příspěvekod err_ » úte lis 21, 2017 3:37 pm

Chcete peníze. Nač je potřebujete? Možná bych vám mohl pomoci i nefinančně. Např. server, konektivita apod.
Jinak na čisté psaní aplikace jsou vstupy minimální. Tam je investice z 80% autorská a časová.
lynx
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 418

Příspěvekod lynx » úte lis 21, 2017 3:50 pm

Vždyť to napsal - sami se na vývoj mobilní aplikace necítí. Takže ji u někoho budou muset objednat.
webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod webholding » úte lis 21, 2017 3:56 pm

err_ píše:Chcete peníze. Nač je potřebujete? Možná bych vám mohl pomoci i nefinančně. Např. server, konektivita apod.
Jinak na čisté psaní aplikace jsou vstupy minimální. Tam je investice z 80% autorská a časová.

Jak jsem psal výše, či v samotné kampani. Finance jsou hlavně určeny na samotnou tvorbu aplikace. Jelikož vývoj v Jave je nám vzdálen na míle daleko, musíme to předat třetí straně. A ta si za to nechá samozřejmě zaplatit.

Také vzhledem k tomu, že nemáme časové možnosti vyvíjet samotný server, API pro aplikaci a ještě do toho i samotnou aplikaci. Jak je popsáno v kampani. Pokud neuspějeme, půjdeme do toho formou hybridní aplikace pomoci Cordovi Apache sami, ale Cordova není zrovna ideální pro tento projekt. A bude to určitě trvat tak minimálně další rok až dva. Musíme dělat i vlastní práci, abychom se uživili.

Co se týče pomoci se serverem, tak zde s poděkováním odmítnu. Server máme a rozhodně budeme držet i nadále vlastní. I za cenu financování z našich zdrojů. Aktuálně jedeme na VPS s vyhrazeným výkonem, který je vyčleněn a nainstalován čistě jen pro tento projekt. A nic jiného se na něm ani provozovat nebude. Takže si můžeme nastavení ohýbat přímo pro potřebné účely projektu.

Co se týče potřebných financí, tak v případě přebytku budou mířeny podle priorit na:
1) Mobilní aplikaci - hlavní důvod kampaně
2) Serverový certifikát
3) Napojení na placené API předpovědí počasí
4) Překlad aplikace do aj, de, it, fr, hr
5) hw akcelerace v případě potřeby vyššího výkonu
6) marketing pro oslovení více uživatelů na google a fb
7) placené mapové podklady od garminu včetně navigace point to point
err_
bez hodnocení
Reputace: 177

Příspěvekod err_ » úte lis 21, 2017 7:03 pm

OK. Jsem zastupce GlobalSign a muzu vam i Wildcard certifikat na urovni AlphaSSL poskytnout. I ja jej platim, ale nejake zvyhodneni na tom preci jen mam. Takze pokud chcete, tohle urcite muzu.

Muzu pomoci i s navrhem designu pro programatora. Mam zkusenosti s programovanim projektu, ktere nyni vyuzivaji desetitisice uzivatelu soucasne. Take s nejakymi kritickymi aplikacemi, ktere bezi jiz nekolik let bez zastaveni. Jedna uz snad i vice nez 10 let.

A jinak. Jak jste na castku 250 tis. prisli? Uz jste nekoho poptali? Udelali jste nejake, alepon male vyberko? Mate tedy jasne zadani a jasnou nabidku na vyvoj a programatorske prace? Mate dohodu o podstoupeni spravy autorskych prav? Nebo az se aplikace chytne budete platit jak o zivot, az vas nekdo zazaluje a rozjety projekt vam odnese?

Aby bylo jasne, castka 250tis. na projekt mi neprijde ani premrstena, ale neni ani mala. A jiz by si to zaslouzilo mit kompletni navrh, vsechny screeny, promyslenou funkcnost a navaznost. Je toho hodne. Rok aplikace pobezi jen tak. To take stoji penize. Jaka bude odmena za prispevky? Nikdo jen tak pro nic za nic davat data nebude. Proc by si kazil dovolenou. Pocasi bude stat penize. Nejake pojisteni a pravni servis, abyste se vyhnuli odpovednosti napr. za spatnou funkcnost kotevniho alarmu?
webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod webholding » úte lis 21, 2017 8:20 pm

err_ píše:OK. Jsem zastupce GlobalSign a muzu vam i Wildcard certifikat na urovni AlphaSSL poskytnout. I ja jej platim, ale nejake zvyhodneni na tom preci jen mam. Takze pokud chcete, tohle urcite muzu.

Tak to je super. Nyni mame pro jednu domenu na rok, ale zacne se bude delat API pro aplikaci a dalsi veci, tak urcite budeme potrebovat spise nejaky multi.. Diky moc

err_ píše:Muzu pomoci i s navrhem designu pro programatora. Mam zkusenosti s programovanim projektu, ktere nyni vyuzivaji desetitisice uzivatelu soucasne. Take s nejakymi kritickymi aplikacemi, ktere bezi jiz nekolik let bez zastaveni. Jedna uz snad i vice nez 10 let.

Ted mas na mysli co konkretne? Backendovou cast serveru nebo mobilni aplikace? Z tvych prispevku jsem pochopil, ze jsi taky programator. Ale ne ktereho jazyka :)

err_ píše:A jinak. Jak jste na castku 250 tis. prisli? Uz jste nekoho poptali? Udelali jste nejake, alepon male vyberko? Mate tedy jasne zadani a jasnou nabidku na vyvoj a programatorske prace? Mate dohodu o podstoupeni spravy autorskych prav? Nebo az se aplikace chytne budete platit jak o zivot, az vas nekdo zazaluje a rozjety projekt vam odnese?

Poptavali jsme 4 firmy se zjednodusenym zadanim funkcionalit. Plus jsem v jedne vetsi firme, ktera delala i appky pracoval. Takze znam ceny trhu. Cena 250 000 byla vycislena take vzhledem ke strhavani poplatku za platby a provize na Startovaci. Kompletni pravni servis a smlouvu jsme jeste nereseili. Ale jen v rodine mam pravniky dva (nepoptaval jsem je jeste), ale s lehkym zacatkem nebo nakopnutim pomohou.

err_ píše:Aby bylo jasne, castka 250tis. na projekt mi neprijde ani premrstena, ale neni ani mala. A jiz by si to zaslouzilo mit kompletni navrh, vsechny screeny, promyslenou funkcnost a navaznost. Je toho hodne. Rok aplikace pobezi jen tak. To take stoji penize. Jaka bude odmena za prispevky? Nikdo jen tak pro nic za nic davat data nebude. Proc by si kazil dovolenou. Pocasi bude stat penize. Nejake pojisteni a pravni servis, abyste se vyhnuli odpovednosti napr. za spatnou funkcnost kotevniho alarmu?

Kompletni pevny navrh neni. Jiz jen z duvodu, ze ten, ktery jsem mel, jsem po prvnich dvou tydnech, co jsem to resil s vice jachtarema cely zahodil. Vse se zmenilo a jeste stale menit bude.
Co se tyce provozu, tak neocekavam prvni rok takovy naval, aby to polozilo VPS s 12GB pameti a 2 vyhrazenyma jadrama CPU. Nyni jsme na tretinovem vykonu se zatezi 1%. Samozrejme mohu se milit, ale pokud by k tomu melo dojit, tak jednoduse muzeme kapacity navysit. Pokud by pak nestacilo VPS a muselo by se jit do vlastniho ci dedikovaneho, tak uz by byla navstevnost tak vysoka, ze to zacne byt zajimave pro dalsi bussiness plan, ktery zajisti sebefinancovani. Do te doby jsme ochotni provoz serveru financovat sami.
Odmeny za kotviste jsou resene vylepsenyma funkcema pro aktivni uzivatele. Das 10 kotvist? Muzes jiz vytvaret soukroma kotviste. Das 5 kotvist? Muzes si udelat malou reklamu nebo vypnout AdSense reklamy.

Je zde hodne veci a hodne otazek. Ale ja proste nemam zajem delat neco, co bude stat hodne penez, hodne sil, pak se to spusti a zjisti se, ze se muze zacit od zacatku, protoze to vyhovuje me. Ale ne dalsim 70% jachtaru. Proto jsme sli cestou vyhodit myslenku a dat to dohromady s co nejvice lidma, kteri by to opravdu pouzivali. Kteri nam reknou sve nazory a sve poznatky. Pak jeste byla moznost samozrejme investora. Ale ani v nejmensim nemam zajem se s nekym dohadovat o tom, ze chci aby tyto funkce byly pro jachtare zdarma.
webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Skica aplikace YachtPanel

Příspěvekod webholding » ned lis 26, 2017 2:26 pm

Tak jsme za pomoci par jachtaru upravili hlavni obrazovku na zalozkovy model. Co vy na to? Chybi Vam tam jeste nejaka funkce nebo neco, co by Vam pomohlo za informaci ihned na hlavni strane?

520 521 522
webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Mobilní aplikace začíná vznikat vlastními silami!

Příspěvekod webholding » stř pro 06, 2017 9:07 pm

Tak bohužel musím říct, že tvorba mobilní aplikace nejspíše nedostane od jachtařů na startovači (https://www.startovac.cz/projekty/yachtpanel/) potřebnou podporu. Takže se ji nepodaří dokončit pro příští sezónu a zadat její tvorbu profesionální firmě. Zatím aplikaci podpořilo pouze 14 lidí a do konce kampaně zbývá 9 dní.

Ale jak jsem deklaroval na začátku. Zabředl jsem do knih a začal se intenzivně učit (žena ze mě nemá zrovna moc radost :-D ) nový programovací jazyk Javu. Musím říct, zlaté PHP :) Jen teda měl jsem zprvu trochu optimističtější pohled, ale rozhodně ji vlastními silami nedokončím dříve, než za rok.

Je zde prosím někdo, kdo má s programováním aplikací v Javě zkušenosti? Kdo by mě mohl třeba jen nakopnout v momentě, kdy si nebudu vědět rady? Děkuji.

Aktuální stav mého snažení:
573
Standa83
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 5

Příspěvekod Standa83 » ned pro 10, 2017 9:13 am

Tak to mě velmi mrzí, tajně jsem doufal, že se peníze seženou a aplikace pod naší vlajkou bude už pro další sezónu.
webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod webholding » ned pro 10, 2017 9:28 am

Uvidime, co pujde delat. Stale jeste zbyva nejakych 6 dni, ale moc tomu neverim. Nyni musim v prvni rade udelat backend serveru pro aplikaci a pak se zacnu venovat ciste jen ji. Nejblbejsi na tom je to, ze cas, ktery bych mohl venovat vylepseni a doladeni serveru samotneho budu muset investovat na 90% prave do uceni tvorby aplikace. Snad se dokazu presmerovat z PHP na Javu dostatecne rychle, abych ji spustil jiz na dalsi sezonu alespon v zakladni verzi sledovani polohy a lodniho deniku. Budu prubezne informovat ;-)

Moznosti na sehnani penez je samozrejme vice. Ale to by chtelo vetsi ucast lidi pri zadavani jak lodi, kotvist, recenzi... V momente vyssi navstevnosti a vice dat se jiz da vyjednavat s firmami o spolupraci, reklame, a podobne. Ale to chce cas.. :)
maraM
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Příspěvekod maraM » stř srp 29, 2018 11:31 am

Tak se dívám, že startovač se nepodařil, ale aplikaci jste stejně udělali. I když v menším měřítku. Je nějaká možnost pomoct napřímo?
Je to super nápad. Jen by bylo potřeba, aby se zapojilo víc lidí.

Hodně sil a díky za tu práci. Mara

Zpět na