Pane err nejsem frustrovaný,
jen píši tak jak to je .Nikdy jsem nebyl duševně silnější.
Říkat že jsem šťastný nemohu. Hledat štěstí v nešťastné společnosti je utopie.
Žiji sám již několik let a neuvěřitelně mně to vyhovuje. ( možná proto že v živote jsem poznal hodně chytrých lidí, moudrého člověka v okolí nikoli)
Je to jako na vodě..bez cizí pomoci. Spoléhám se sám na sebe a energii beru především z dechu.
Nesnídám, neobjednám a ani nevečeřím. Když mám chuť uvařím si zeleninovou polévku a nebo hrst hrachu či podobně.
Pro názornost, topím v kamnech. Dům i s podkrovím na který mořím hypotéku 300m. Dřevo řežu a sekám ručně.
Když najdu v lese kmínek jenž unesu na zádech ho odnesu několik km. domů. Čím jsem starší, tím vice rozumím svému tělu.
Možná jednou dospěji nejíst vůbec.. pránická výživa.
Jednou jsem se plavil asi dvě hodiny po kanále v Holandsku , to když jsem pořídil loď.
A jednou jsem se plavil celé odpoledne na nádrži v Čechách. Všechno co jsem zažil mně přišlo zcela přirozené, žádná věda...
..jasně že ideální podmínky.
Než se pustím na otevřenou vodu, najdu si u kanálu dostatečně veliký prostor na vodní ploše a tam se snad s lodí z žiji.
Když se budu cítit že lodi rozumím zkusím příbřežní plavbu a tak pomalu budu pokračovat..
Pane err jsem veliký optimista a denně zažívám spousty humorných situací...někteří venkované mě považují za povedeného srandistu .
Plachetnice je Holandský Koopmans. Menší jsem ještě neviděl 8,5 x 2,5 takhle profesionálně zpracovanou.
Oblé tvary pěti milimetrové obšívky svědčí o řemeslném umu.
Probíhá go...obšívka a horní paluba jsou hotové. Uzavřením lodě začne práce v podpalubí.
Hodně štěstí*

- koop9.JPG (24.82 KiB) Zobrazeno 11793 x