Určitě mnoho z Vás znala kapitána Davida Hrdinu, který 30. června 2020, po těžké nemoci zemřel ve věku 50 let. Pokud chce někdo pomoci jeho rodině může finančně přispět...více ZDE
David Hrdina
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- Jarda885
- zkušený harcovník
- Reputace: 102
Re: David Hrdina
Jsou to šoky.
Poznal jsem Davida jako skvělého školitele, rádce, kamaráda.
Velká škoda. Na doplacení úvěru za loď jsem přispěl.
Davide, čest Tvé památce.
Poznal jsem Davida jako skvělého školitele, rádce, kamaráda.
Velká škoda. Na doplacení úvěru za loď jsem přispěl.
Davide, čest Tvé památce.
Davida jsem poznal jako naprosto skromneho a prijemneho cloveka s vytecnym smyslem pro humor. Mel jsem moznost s nim v minulosti kratsi dobu jit stejnym smerem cestou zivota a zazitek byl ohromujici. Obdaril me spoustou moudrych myslenek, ktere mne slouzi dodnes a ktere rad predavam dalsim lidem. A tak vim, ze David urcite zustane memi nami navzdy.
Svetla pamet.
Svetla pamet.
- geronimo
- zkušený harcovník
- Reputace: 201
- Kontaktovat uživatele:
Poslední Davidovo přání....
V neděli 13.09.2020 okolo 14,00 hodiny bychom chtěli splnit Davidovo přání a rozloučit se s ním na lodích pod Vyšehradskou skálou rozptylem do Vltavy. Přijďte, přijeďte, připlujte, bude nám ctí ...
V neděli 13.09.2020 okolo 14,00 hodiny bychom chtěli splnit Davidovo přání a rozloučit se s ním na lodích pod Vyšehradskou skálou rozptylem do Vltavy. Přijďte, přijeďte, připlujte, bude nám ctí ...
- geronimo
- zkušený harcovník
- Reputace: 201
- Kontaktovat uživatele:
K dnešnímu dni se vybralo na Davidovu loď 280 538 Kč, což je super, ale ještě trochu by to chtělo....