Koupe plachetnice

Rady pro začínající jachtaře

Moderátoři: vilma, windward, Pepa

david
moderátor
Reputace: 234

Re: Koupe plachetnice

Příspěvekod david » ned úno 12, 2023 7:57 pm

Pavel-Sulc píše:Husky je to ubohá Chomutovská závist a ubohý humor. Končím měj se fajn v Tvém světě

Pavle, za
a) jsi Huskyho příspěvek vůbec nepochopil
A za
b) chováš se jako idiot a není to poprvé. Spíš poslední dobou standard.
Jestli bys neměl radši exhibovat na nějakém fóru ve Švédsku.
Dyr.a4865
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Příspěvekod Dyr.a4865 » úte úno 14, 2023 7:34 pm

david píše:
Pavel-Sulc píše:Husky je to ubohá Chomutovská závist a ubohý humor. Končím měj se fajn v Tvém světě

Pavle, za
a) jsi Huskyho příspěvek vůbec nepochopil
A za
b) chováš se jako idiot a není to poprvé. Spíš poslední dobou standard.
Jestli bys neměl radši exhibovat na nějakém fóru ve Švédsku.

Ahoj Davide

dekuji za podporu a to co pises za B si bohuzel myslim taky. Dostal jsem od nej zjebano i za veci ktere jsem ani ja sam nenapsal ale reagoval nekdo jinej.

Jinak pro vsechny = lod jsem nakonec koupil za 5000 euro.
Byla v den prodeje vytazena z vody a prohlidnuta. Lod ma jinak jeste 3 roky platnou technickou a pojisteni ktere si jen musim prepsat na sebe. Lod je trochu zazloutla na palube ale to neni nic co by snad neslo vycistit. Jinak majitel byl 75 lety pan, ktery uz odchazel do duchodku. Ten teak na palube krome zasednuti ma jen jednu vadu a ty je na fotce a vznikla tak ze majitel pred nekolika lety az moc dotahl sroub na konci listy a teak praskl a casem odpadl. Jinak jsem k lodi dostal dve kompletni sady plachet navic z toho je jedna uplne nova. Po prodeji si deta vzpomel ze ma jeste k lodi vlek na prepravu a dovezl mi fungl novy Garmin echomap chirp 55cv = ze ho dostal pred x lety k narozeninam ale nikdy ho nerozbalil. Motor je po kompletni repasy a je jety 2 sezony, teda jen na vyjezd a vjezd do mariny. Nakonec jsem dostal jeste Simrad TP10. WC je plne funkcni, varic je novy nepouzity. Jedine co nefunguje je pumpa na pitnou vodu , ale to je zalezitost par korun myslim co jsem koukal.

Doufam ze priste az se na neco zeptam tak odpovi jen normalni lide.
Diky vsem David
Husky
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 35

Příspěvekod Husky » úte úno 14, 2023 8:18 pm

I když si nemyslím, že jsi z komerčního hlediska koupil výhodně, přesto jsi asi udělal dobře. Možná, že jsi poznal, že ta loďka má duši a potom se nedá nekoupit a necháš si ji nafurt. Já jsem takovou (loď) ještě nepotkal

mnoho šťastných mil :D ....
david
moderátor
Reputace: 234

Příspěvekod david » úte úno 14, 2023 9:02 pm

Bude to chtít trochu lidskýho sádla :lol: , ale to chce konec konců každá loď, a furt.
Na kecy se vy... a ať ti to plave! :)
Dyr.a4865
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Příspěvekod Dyr.a4865 » úte úno 14, 2023 9:45 pm

Husky píše:I když si nemyslím, že jsi z komerčního hlediska koupil výhodně, přesto jsi asi udělal dobře. Možná, že jsi poznal, že ta loďka má duši a potom se nedá nekoupit a necháš si ji nafurt. Já jsem takovou (loď) ještě nepotkal

mnoho šťastných mil :D ....

Asi jak rikas chytla me za srdce. Jak lod tak majitel ktery dodal dokumentaci snad za dvacet let nazpet. Padla mi holka do oka. Myslim ze ma jeste potencial a na to abych se na ni naucil co a jak je myslim vic nez dostacujici.

Zpět na