Takže....
Na cestu po Dunaji jsem vyjel s motorem honda 5 HP s alternátorem, dávajícím 3Ampéry, a Solarem, dávajícím další necelé tři.
Stále jsem si nebyl jist, jestli mohu obojí - alternátor i solar s regulátorem napojit současně. Nakonec jsem na
www.conrad.cz našel regulátor, u kterého bylo inzerováno, že snese i současně připojenou nabíječku, Z toho jsem usoudil, že ten Altík s třemi ampéry snese taky..... (samotný regulátor byl doporučen k větrné elektrárně, solaru, nebo obojímu současně..)
Jen malý problém - v ČR se nevyskytoval -a dodání by trvalo 3 týdny....
Nakonec jsem to den před odjezdem vyřešil - vytáhl akumulátor z auta, a připojil k němu dvě zásuvky - jednu jako přívod z alternátoru Hondy, a druhý na připojení ledničky. Ta obsahuje ochranu proti nadměrnému vybití - při poklesu na určitou hodnotu se vypne.
Na druhou baterii jsem připojil solar s regulátorem. A dalšími zásuvkami.
Během plavby na motor jsem měl ledničku připojenou na autobaterii s alternátorem, večer a přes noc na větší akumulátor nabíjeným solarem. Fungovalo to, po návratu nebylo třeba akumulátor z auta dobijet.
Tu druhou bylo třeba dobít. Mou vinou.
Jeden den ( asi čtvrtý) bylo škaredě, takže jsem od té větší baterie oodpojil regulátor, a altík napojil na tu větší baterii.A solar nechal nepřipojený.
Jen malý problém- druhý den jsem zapomenul ten regulátor zase připojit k akumulátoru

, takže solar neměl, kam by elektřinu dodával.
A ta baterie se vycucla úplně. Tedy, tak úplně ne, ta lednička, jak jsem napsal výš obsahuje ochranu akumulátoru. Ale to už byl předposlední den,lednička až na pití byla prázdná, a horko už taky nebylo, takže jsem se na to vykašlal.
Nakonec, jak konstatovala dcera , stejně jsme sebou vezli zbytečně moc jídla, a málo alkoholu
Jinak jsem na
www.karavan.cz našel fůru solárních věcí, včetně regulátorů, .schopných napájet i více akumulátorů současně - což by řešilo Marisův problém.
I jiné věci pro jachtaře..
A ještě link na ten conradovský regulátor..
http://www2.produktinfo.conrad.com/date ... ulator.pdf
Tento link je na český návod, kupodivu přítomný na německé verzi Conradu. V české verzi jakýkoli návod chybí... I tak doporučuju přečíst i vícejazyčný návod - v českém chybí schéma zapojení.
http://www2.produktinfo.conrad.com/date ... -en-fr.pdf