Volvo Ocean Race Game
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Také by jste si mohli pohnout. Od toho neustálého otáčení kde jste, mě už začíná bolet za krkem.
Nebojte. Tato etapa bude hooodně dlouhá. Kde kdo z nás bude za 4-5 týdnů. Momentální pořadí absolutně nic neznamená.
BTW: Příští týden jedu na tři dny na Červenohorské sedlo, další víkend na tři dny do Práglu. Kdoví jak to skončí...
Nebojte. Tato etapa bude hooodně dlouhá. Kde kdo z nás bude za 4-5 týdnů. Momentální pořadí absolutně nic neznamená.
BTW: Příští týden jedu na tři dny na Červenohorské sedlo, další víkend na tři dny do Práglu. Kdoví jak to skončí...
- GREENFOOT
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
Není zač co se týče prolinku
, tady je druhá půlka pacifiku:
http://magicseaweed.com/msw-surf-charts ... starttime=
a tohle může taky pomoci:
Co se týče řvoucích čtyřicítek je tady ještě otázka jak se tam nejrychleji dostat. Mám za to, že přímá cesta nebude to nejlepší, ale přez to Červenohorské sedlo to možná půjde tam to může dobře foukat.
, tady je druhá půlka pacifiku:
a tohle může taky pomoci:
Co se týče řvoucích čtyřicítek je tady ještě otázka jak se tam nejrychleji dostat. Mám za to, že přímá cesta nebude to nejlepší, ale přez to Červenohorské sedlo to možná půjde tam to může dobře foukat.

Na Sedlo to mám vymyšlené tak, že teď přes týden tam nachlópe ještě tam metr prašanu a na víkend mám domluvenou inverzi a bezvětří. V regionálním tisku i v ve večerních zprávách se spustí informační kampaň že o víkendu nejedou vleky. Výsledek je jasný. Budeme tam my, horská služba a vlekaři, kteří se budou předhánět, kterým vlekem pojedeme.
Když se zrovna nebudeme opalovat.
Kudy se dostat co nejefektivněji dolů, to bude opravdu oříšek. Aldabra s Ariadnou se neustále tlaší severní cestou a stahují (z pochopitelných důvodů) s sebou další lodě. Slušný kompromis střední cesty zvolil PetrM. Může to být výhra. No, já se snažím stále dolů na NZ s tím, plout stále co nejvíce na vítr. Teď jsem ztratil, protože to chtělo tak kolem půl třetí změnit plachty. Ale nějak se mě, v době kdy je 12 tis. mil do cíle, nechtělo. U Ria bych asi nespal, ale teď...
Jsem se díval do seznamu Results. Nějak se nemůžu dopočítat, co ty sloupce Pos. a Overall znamenají. Jak k těm výsledkům docházejí? Mě to nevychází. Ví někdo?
BTW: GtPraha, to bylo o fous...
Když se zrovna nebudeme opalovat.
Kudy se dostat co nejefektivněji dolů, to bude opravdu oříšek. Aldabra s Ariadnou se neustále tlaší severní cestou a stahují (z pochopitelných důvodů) s sebou další lodě. Slušný kompromis střední cesty zvolil PetrM. Může to být výhra. No, já se snažím stále dolů na NZ s tím, plout stále co nejvíce na vítr. Teď jsem ztratil, protože to chtělo tak kolem půl třetí změnit plachty. Ale nějak se mě, v době kdy je 12 tis. mil do cíle, nechtělo. U Ria bych asi nespal, ale teď...
Jsem se díval do seznamu Results. Nějak se nemůžu dopočítat, co ty sloupce Pos. a Overall znamenají. Jak k těm výsledkům docházejí? Mě to nevychází. Ví někdo?
BTW: GtPraha, to bylo o fous...

Uniká mě něco?
Ráno se podívám na VORC a málem mě jeblo. Propad 6 tis. míst. Koukám, zírám a kam se to šine skupima v čele s Egediusem? Následovaná naší smečkou? Přímo na Novou Guineu.
To si myslíte že začne foukat od západu, nebo že si teď nahoníte pořadí a pak to proti větru vykřižujete? Nerozumím tomu, asi mě něco uniká.
Ráno se podívám na VORC a málem mě jeblo. Propad 6 tis. míst. Koukám, zírám a kam se to šine skupima v čele s Egediusem? Následovaná naší smečkou? Přímo na Novou Guineu.
To si myslíte že začne foukat od západu, nebo že si teď nahoníte pořadí a pak to proti větru vykřižujete? Nerozumím tomu, asi mě něco uniká.
- prezident
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
hm
Baharis ja uz ocumujem cca den ten vychodny cip Papui, a toci sa to tam a toci, a predpoved na dalsich 36 stale ukazuje ze to tam ten vychodny vietor naraza a otaca sa, kiez by to tak aj ostalo
presmyknut sa dole a ked sa potvrdi ze to fuka na vychod ojojoj
kazdopadne kostky byly vrzeny a uvidim , skusam radikal
presmyknut sa dole a ked sa potvrdi ze to fuka na vychod ojojoj
kazdopadne kostky byly vrzeny a uvidim , skusam radikalKdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

..waveletce jsem zavolal, marks s nostalgií nebere tel 

a pak to doženou..