Volvo Ocean Race Game
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- mpako
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
ajajajajajaja
drzte si klobouky stacilo vytahnout Hspi a jsme na 30,41uzlu!!!
az to nekdo prekonate, dejte vedet
pro milovniky km - vitr 89, rychlost 56.3
drzte si klobouky stacilo vytahnout Hspi a jsme na 30,41uzlu!!!
az to nekdo prekonate, dejte vedet
pro milovniky km - vitr 89, rychlost 56.3
Naposledy upravil(a) mpako dne pát úno 20, 2009 11:46 pm, celkem upraveno 1 x.
- Bilardos
- aktívní jachtař

- Reputace: 4
PetrM píše:Muzete mi prosim nekdo z vychodni varianty vysvetlit, proc to valite primo na jih? Sice to same dela Aldabra, ale prijde mi toto pocinani jako mrhani ziskanou vychodni pozici (INC LLC to nedela). Jestli mate zkalkulovany vjezd do rovnikovych tisin, tak se za svuj nepristojny dotaz omlouvam.
Nevidím rozdíl (momentálně) v počínání INC LLC a Aldabrou.
- dan
- s/y Hannah
- Reputace: 2
PetrM píše:Muzete mi prosim nekdo z vychodni varianty vysvetlit, proc to valite primo na jih? Sice to same dela Aldabra, ale prijde mi toto pocinani jako mrhani ziskanou vychodni pozici (INC LLC to nedela). Jestli mate zkalkulovany vjezd do rovnikovych tisin, tak se za svuj nepristojny dotaz omlouvam.
ze by nervy?

- Bilardos
- aktívní jachtař

- Reputace: 4
maty píše:Ahoj lidi může někdo z vás kontaktovat Bilardose? Měl by si zkontrolovat plachty! Zbytečně ztrácí cca 6mil/hod
Byl jsem celý den mimo dosah internetu, takže jsem ani nemohl reagovat na změnu v 11 hod.
Ozval jsem mě Baharis, tak jsem se s ním domluvil na korekci. Tím bych mu chtěl veřejně poděkovat.
- maty
- návštěvník fóra

Bilardos píše:maty píše:Ahoj lidi může někdo z vás kontaktovat Bilardose? Měl by si zkontrolovat plachty! Zbytečně ztrácí cca 6mil/hod
Byl jsem celý den mimo dosah internetu, takže jsem ani nemohl reagovat na změnu v 11 hod.
Ozval jsem mě Baharis, tak jsem se s ním domluvil na korekci. Tím bych mu chtěl veřejně poděkovat.
Příště to musíš líp zajistit
Stálo tě to cca 27mil!
To je přece škoda ne!!!!!!!!
Kurňa Dane, tady to je jako u blbých na dvorku. Co to jsou za .... otázky???
1. Ty nevíš, že vlevo nahoře máš tlačítko "Briefing Room" ?
2. Ty nevíš, že tam jsou vždy nejdůležitější informace o etapě?
3. Tam jsou vyznačené bóje i pojmy "starboard" a "port". Copak to asi bude?
Možná jsem trochu víc příkrý než by se slušelo, ale takovéto otázky po tolika měsících hry, to mě prostě vzalo dech.
Dolů valí proto, že platí stále to co jsem napsal na začátku etapy. Dostat se co nejdříve do těch "čtyřicítek". Jenom že východňáci zvolili podstatně lepší cestu. Trochu jsem to počítal a mám pocit, že na nás udělají klidně dva dny.
Greenfoote, jestli Fuji LB nebo PB, na to je neskutečná spousta času. Zhruba 1900 mil. Než tam budeme, může být počasí úplně o něčem jiném. Já, při všem co jsem doposud zpackal, jakmile budu u Fuji, budu se snažit opravdu co nejrychleji dolů.
1. Ty nevíš, že vlevo nahoře máš tlačítko "Briefing Room" ?
2. Ty nevíš, že tam jsou vždy nejdůležitější informace o etapě?
3. Tam jsou vyznačené bóje i pojmy "starboard" a "port". Copak to asi bude?
Možná jsem trochu víc příkrý než by se slušelo, ale takovéto otázky po tolika měsících hry, to mě prostě vzalo dech.
Dolů valí proto, že platí stále to co jsem napsal na začátku etapy. Dostat se co nejdříve do těch "čtyřicítek". Jenom že východňáci zvolili podstatně lepší cestu. Trochu jsem to počítal a mám pocit, že na nás udělají klidně dva dny.
Greenfoote, jestli Fuji LB nebo PB, na to je neskutečná spousta času. Zhruba 1900 mil. Než tam budeme, může být počasí úplně o něčem jiném. Já, při všem co jsem doposud zpackal, jakmile budu u Fuji, budu se snažit opravdu co nejrychleji dolů.
- dan
- s/y Hannah
- Reputace: 2
Baharisi diky za vycerpavajici odpoved,tak jsem se tam kouknul,priznam se ze poprve za celou hru,a uz je mi to zcela jasne.Ja to zas az tak nectu,kdyz se dostanu ke kompu tak trochu potocim koleckem at to jede priblizne mym smerem a je to
zatim jsem si vystacil informacemi tadyhle z fora....doufam ze jsem te moc nerozrusil....

- Rady66
- návštěvník fóra

dan píše:PetrM píše:Muzete mi prosim nekdo z vychodni varianty vysvetlit, proc to valite primo na jih? Sice to same dela Aldabra, ale prijde mi toto pocinani jako mrhani ziskanou vychodni pozici (INC LLC to nedela). Jestli mate zkalkulovany vjezd do rovnikovych tisin, tak se za svuj nepristojny dotaz omlouvam.
ze by nervy?
asi tak nejak, chtelo to natahnout az na 170°E