Oblečení Husky
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- Pidzej
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Oblečení Husky
Dobrý den. Vážení jachtaři, přečetl jsem si článek o oblečení Husky který vyšel v časopise Jacht. Tento článek je řekl bych mírně tendenční a nevím jestli vychází z neznalosti nebo z toho, že oblečení na sobě měli jeden den.......... . Jako posádka jsme si toto oblečení Husky koupili na letošní Velikonoční regatu od Satrapa-yachting. Výše zmiňované oblečení jsme použili pouze jeden týden na regatě a ihned po návratu reklamovali a to úspěšně. Jak Jan Satrapa tak i firma Husky reklamaci uznali jako oprávněnou. Každé oblečení tedy jak kalhoty tak bunda na sobě měli místa kde se látka povrchově odírala a třepila. K tomuto oděru pravděpodobně došlo až když byla látka namočena.
Další podstatnou vadou kterou mimo Jana Satrapy nezmiňuje nikdo je přítomnost magnetu v přeložení zipu.... což může být na moři život ohrožující vada!!!! Protože ovlivnění kompasu jsme při použití na moři viděli.
Ještě upřesním jedná se o pánskou bundu Y-argon a kalhoty Y-adler.
Další podstatnou vadou kterou mimo Jana Satrapy nezmiňuje nikdo je přítomnost magnetu v přeložení zipu.... což může být na moři život ohrožující vada!!!! Protože ovlivnění kompasu jsme při použití na moři viděli.
Ještě upřesním jedná se o pánskou bundu Y-argon a kalhoty Y-adler.
Prosím tě Pidzeji, a jak jsi došel na to že to je Husky?
Co já o tom trochu málo vím, Honza si to (snad to je ono) oblečení nechal spešl šít. Co jsem o něm slyšel, je to oblečení hódně kvalitní, pouze z viny dodavatele došlo k záměně horního krycího materiálu a ten se opravdu otírá. Nicméně to nemá žádný vliv na užitné vlastnosti a jen estetického důvodu to Honza prodává hluboko pod cenou, bunda+kalhoty 4200 Kč. A to je hodně pod cenou. Protože jenom kvalitní jachtařská bunda mě vyšla na 10 litrů (Marinepool). A kde jsou kalhoty...
Že ti reklamaci uznal, považuji za seriozní jednání, ale jsem zvědavý, kde a za kolik kvalitní jachtařské oblečení seženeš.
Nemám úplně zaručené zprávy od Honzi, mluvit s ním budu až na veletrhu, jen zprostředkovaně co vím od jachtařů z jeho blízkosti.
EDIT: Abych řekl pravdu, jsem z toho teď trochu zmaten. Nalistoval jsem Yacht (časopis Jacht nevychází) a opravdu tam jsou stejné obrázky, jako má na stránkách Honza. Jen cena je u Husky pouze za bundu 4890. Nevím. Teď mě to nestojí za zjišťování. Protože na moři strávím dost času, vsadil jsem na klasickou a ověřenou jachtařskou značku. Na veletrhu se uvidí.

Co já o tom trochu málo vím, Honza si to (snad to je ono) oblečení nechal spešl šít. Co jsem o něm slyšel, je to oblečení hódně kvalitní, pouze z viny dodavatele došlo k záměně horního krycího materiálu a ten se opravdu otírá. Nicméně to nemá žádný vliv na užitné vlastnosti a jen estetického důvodu to Honza prodává hluboko pod cenou, bunda+kalhoty 4200 Kč. A to je hodně pod cenou. Protože jenom kvalitní jachtařská bunda mě vyšla na 10 litrů (Marinepool). A kde jsou kalhoty...
Že ti reklamaci uznal, považuji za seriozní jednání, ale jsem zvědavý, kde a za kolik kvalitní jachtařské oblečení seženeš.

Nemám úplně zaručené zprávy od Honzi, mluvit s ním budu až na veletrhu, jen zprostředkovaně co vím od jachtařů z jeho blízkosti.
EDIT: Abych řekl pravdu, jsem z toho teď trochu zmaten. Nalistoval jsem Yacht (časopis Jacht nevychází) a opravdu tam jsou stejné obrázky, jako má na stránkách Honza. Jen cena je u Husky pouze za bundu 4890. Nevím. Teď mě to nestojí za zjišťování. Protože na moři strávím dost času, vsadil jsem na klasickou a ověřenou jachtařskou značku. Na veletrhu se uvidí.
- Jirka_TEC_Tce
- aktívní jachtař
- Reputace: 28
- Kontaktovat uživatele:
Oblečení Husky
Ahoj, zmiňované oblečení i za stejnou cenu 4 200,- Kč za celou soupravu mi nabízeli u nás v jachťáku a opravdu se jedná o stejnou značku. Souprava se mi velice líbila, cena taky příznivá, jen jsem se nevešel do kalhot, neboť jsem trochu narostl do šířky. Kalhoty, který seděly v pase, byly zase moc dlouhý. A naopak
Zde je odkaz.
Ahoj Jirka

Ahoj Jirka
Ahoj, tak pokud já vím (a myslím, že vím) H.S. prodává to Husky oblečení. S Baharisem se shodnu i v tom, že povrchové opotřebení, ke kterému údajně dochází, lidově řečeno nemá vliv na funkci. Já jsem zakoupil komplet a musím říct, že zatím při podzimním jachtingu v prostředí našich luhů a hájů naprostá spokojenost. V těžších podmínkách na moři jsem neměl možnost oblečení vyzkoušet. Předpokládám, že zjistím že GoreTexové Musto to není, ale, ruku na srdce taky nestojí 23 tisíc jen bunda, že...
No pokud "víš" Popeye, máš vyšší kartu a vyhráváš.
Já to jen slyšel a nechci se hádat.
Nakolik je článek tendenční a nakolik ne, nemůžu posoudit. Tak aspoň uvedu výstřižek o prováděných testech.
Snad jen tolik: Uváděné specifikace membrány podle mě, patří do vyšší střední třídy, cenově někde úplně jinde (ani já tyto hodnoty nemám).

Nakolik je článek tendenční a nakolik ne, nemůžu posoudit. Tak aspoň uvedu výstřižek o prováděných testech.

Snad jen tolik: Uváděné specifikace membrány podle mě, patří do vyšší střední třídy, cenově někde úplně jinde (ani já tyto hodnoty nemám).
- Pidzej
- návštěvník fóra
Ještě k článku
jelikož jsem v tomto oblečení strávil týden a to zdůrazňuji klimaticky je naprosto v pohodě, ale bohužel opotřebení po týdnu kdy kolega nosil v náprsní kapse kameru velikosti malého digitálu a to místo bylo vidět jak je vydřené z velké dálky. Nenapadám tady Honzu ten se zachoval velmi korektně a k naprosté spokojenosti. A i nyní když prodává toto oblečení jako druhou jakost a na vadu upozorní je v naprostém pořádku. Mně vadí, že jiní ho prodávají za plnou cenu a ještě tvrdí, že je v naprostém pořádku a nic s s ním neděje..........
Plně souhlasím. B.

Plně souhlasím. B.
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
Pidzej píše:Nenapadám tady Honzu ten se zachoval velmi korektně a k naprosté spokojenosti.
No zaplať PánBůh, Satrapa je příliš dobré jméno. Klidně by mol být v čítankách v kapitole „OBCHODNÍ ETIKA“.

Baharis píše:Nemám úplně zaručené zprávy od Honzi, mluvit s ním budu až na veletrhu,
Tak pana Satrapu pořádně vyzpovídej. Za tuhle cenu bych měl hned o jednu soupravu zájem.
Magnet se dá odstranit a estetická výdrž, to je to posední co by mě u takového oblečení zajímalo.
Ženský už v tom nahánět nebudu.

alffa
- JardaF
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
Koupili jsme před chvilkou v Brně na výstavě v Satrapa stánku jednu zmiňovanou bundu a jedny kalhoty (obé dámské). Cena za oboje 4300,-. Opravdu nás férově upozornili jak na možnost otěru, tak na magnet - poradili také jak jej vyndat. A vůbec, slečna byla moc milá. Uvidíme, jaké budou zkušenosti. Až budou, dáme vědět. Zatím si bere oboje ježíšek a vydá až na štědrý den 

Vidíš, úplně bych zapomněl.
Byl jsem za Honzou a požádal jsem ho o vysvětlení, jak to vlastně bylo. Informační šum z mé strany vznikl v někdy dubnu, když jsem se při přebírání posádek krátce setkal s kolegou Tomášem Fialou a on mě ve zkratce sdělil, že s už rok chystaným oblečením je zádrhel a že se bude prodávat se slevou. O tom že to je ve spolupráci s Husky mě neřekl.
A sled událostí podle Honzy Satrapy je takový:
- Ve spolupráci s firmou Husky vyvíjel dle svých bohatých jachtařských zkušeností co nejkvalitnější jachtařské oblečení.
- Firma Husky tento projekt financovala, resp. nesla finanční tíži zadání zakázky.
- Dodané vzorky byly vyzkoušeny a shledány naprosto v pořádku. Následně bylo dodáno tuším tisíc souprav.
- Satrapa odebral cca 200 kusů a první kdo si je koupil byla právě posádka Velikonoční regaty, viz Pidzej.
- Po návratu bylo zjištěno že svrchní materiál není v deklarované kvalitě a neodpovídá dodanému vzorku. Uváděné magnety byly dodány navíc oproti vývoji. Mezi námi, Honza říkal že jdou jednoduše vysunout.
- Následovalo jednání Satrapa-Husky, co dál. Honza požadoval vrácení celé zakázky dodavateli. To Husky řeklo že nelze. Druhý návrh, prodávat s výraznou slevou při přiznání estetické - nikoliv funkční vady. To Husky odmítlo. Naopak navrhoval prodávat v plné ceně s tím, že nějaké procento odběratelů co bude reklamovat prostě reklamaci uznají. To odmítl Honza. Nedohodli se.
- Výsledek: Husky prodává dále za plnou cenu, připraveno kladně vyřídit případné reklamace, Honza Satrapa doprodává zbytek z odebraných kusů za poloviční cenu s tím, že každého upozorňuje na závadu.
- Kdo byl na Veletrhu, mohl se přesvědčit u obou stánků.
- Zatím marně po Husky vymáhá částku za vývoj, údajně to snad půjde až na soud.
Tak jsem koupil a protože Honzu znám jako férového člověka, nemám důvod nevěřit. Ví (on i ta milá slečna) o jachtingu víc než kdy já možná vědět budu a to co připravoval mělo být opravdu TOP pro jachtaře. Ne každý záměr se bohužel zdaří. Smůla.

Byl jsem za Honzou a požádal jsem ho o vysvětlení, jak to vlastně bylo. Informační šum z mé strany vznikl v někdy dubnu, když jsem se při přebírání posádek krátce setkal s kolegou Tomášem Fialou a on mě ve zkratce sdělil, že s už rok chystaným oblečením je zádrhel a že se bude prodávat se slevou. O tom že to je ve spolupráci s Husky mě neřekl.
A sled událostí podle Honzy Satrapy je takový:
- Ve spolupráci s firmou Husky vyvíjel dle svých bohatých jachtařských zkušeností co nejkvalitnější jachtařské oblečení.
- Firma Husky tento projekt financovala, resp. nesla finanční tíži zadání zakázky.
- Dodané vzorky byly vyzkoušeny a shledány naprosto v pořádku. Následně bylo dodáno tuším tisíc souprav.
- Satrapa odebral cca 200 kusů a první kdo si je koupil byla právě posádka Velikonoční regaty, viz Pidzej.
- Po návratu bylo zjištěno že svrchní materiál není v deklarované kvalitě a neodpovídá dodanému vzorku. Uváděné magnety byly dodány navíc oproti vývoji. Mezi námi, Honza říkal že jdou jednoduše vysunout.
- Následovalo jednání Satrapa-Husky, co dál. Honza požadoval vrácení celé zakázky dodavateli. To Husky řeklo že nelze. Druhý návrh, prodávat s výraznou slevou při přiznání estetické - nikoliv funkční vady. To Husky odmítlo. Naopak navrhoval prodávat v plné ceně s tím, že nějaké procento odběratelů co bude reklamovat prostě reklamaci uznají. To odmítl Honza. Nedohodli se.
- Výsledek: Husky prodává dále za plnou cenu, připraveno kladně vyřídit případné reklamace, Honza Satrapa doprodává zbytek z odebraných kusů za poloviční cenu s tím, že každého upozorňuje na závadu.
- Kdo byl na Veletrhu, mohl se přesvědčit u obou stánků.
- Zatím marně po Husky vymáhá částku za vývoj, údajně to snad půjde až na soud.
Tak jsem koupil a protože Honzu znám jako férového člověka, nemám důvod nevěřit. Ví (on i ta milá slečna) o jachtingu víc než kdy já možná vědět budu a to co připravoval mělo být opravdu TOP pro jachtaře. Ne každý záměr se bohužel zdaří. Smůla.
Naposledy upravil(a) Anonym dne ned lis 08, 2009 7:23 pm, celkem upraveno 1 x.
Tak mě připadá, že už ničemu nerozumím. A nebo rozumět začínám?
Došel jsem z města s novým vydáním časopisu Yacht, uvařil jsem si kávu, sedl na balkón, zapálil cigaretu a že si přečtu co je nového. Sotva jsem nalistoval pár stránek, málem mě vypaly oči. Redakce Yachtu ve svých !typech! (nikoliv reklama firmy) doporučuje oblečení HUSKY jako to nejlepší, bez-závadové a ověřené.
Nevím, opravdu nevím. Hned vedle je ultrazvukový antifoulig, zařízení do lodní kuchyně a NTB Acer-Ferrari. Přemýšlím, jestli bych si tyto další výrobky, doporučované Yachtem, koupil....
Pokračování diskuze o časopisech ZDE.

Došel jsem z města s novým vydáním časopisu Yacht, uvařil jsem si kávu, sedl na balkón, zapálil cigaretu a že si přečtu co je nového. Sotva jsem nalistoval pár stránek, málem mě vypaly oči. Redakce Yachtu ve svých !typech! (nikoliv reklama firmy) doporučuje oblečení HUSKY jako to nejlepší, bez-závadové a ověřené.
Nevím, opravdu nevím. Hned vedle je ultrazvukový antifoulig, zařízení do lodní kuchyně a NTB Acer-Ferrari. Přemýšlím, jestli bych si tyto další výrobky, doporučované Yachtem, koupil....
Pokračování diskuze o časopisech ZDE.
- kargee
- nováček na fóru
zkušenosti s Husky
Zdravím všechny,
pročetl jsem Vaše zkušenosti. Stojím před rozhodnutím jaké koupit oblečení.
Teroeticky má být Husky pánska bunda Y-argon a kalhoty Y-adle vyšší střední třída. Máte, prosím, někdo po letech další zkušenosti, než které tu již jsou.
Díky moc K.
pročetl jsem Vaše zkušenosti. Stojím před rozhodnutím jaké koupit oblečení.
Teroeticky má být Husky pánska bunda Y-argon a kalhoty Y-adle vyšší střední třída. Máte, prosím, někdo po letech další zkušenosti, než které tu již jsou.
Díky moc K.
- orko
- návštěvník fóra
My jsme si koupili Husky bundy a kalhoty u Honzi Satrapi za tu jeho cenu, sice nás neiformoval, proč ta sleva je pokud bych věděl, že jde o vadu materiálu nekoupil bych.Ale objektivně musím říct,že pro naše používání rekreačně závodní jachting na Slapech se vada materiálu za dvě zesony neprojevila a magnety jsou správně.Jen se oblečení ukázalo jako nedostatečné proti trvalému dešti po 5 hodinách úplně promočený. Pokud se jedná o běžné přeháňky co Vás chytnou na vodě nebo proti větru je vše OK. Za tu cenu se asi nic jiného čekat nedá je to oblečení na rekreační jachting na české podmínky.