zajimavý člun ALLPA ???????? kdo ví kdo zná ????????

Nejen na "velkých" lodích se plavíme ...

Moderátoři: vilma, Pepa, david

pepos
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Příspěvekod pepos » pát lis 20, 2009 7:35 pm

zdravím tak už je zima brrrrrr :mad: přesto jsem řešil ten nový člun nakonec jsem koupil BUSH K330R ale nekupoval jsem ho v Praze za 30000,- ale v německu i s dopravou domů za 24000,- což potěší , vyjadřovat se k cenové nabídce výhradního dovozce pro BUSH v Praze nebudu jen si pořádně odplivnu , např v polsku cena stejná jako v německu :? , jinak člun pěkný žadný problém líbí se mi dobré jsou posuvné sedačky to vzužiju když je šoupnu k sobě vznikne pěnej stůl :) už to vidím uprostřed moře vytahuji talíře a příbory řízek a sklenky s vínem :D super piknik :P , kruci ale teď musim čekat půl roku :whist:
formik
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Příspěvekod formik » pát lis 20, 2009 8:14 pm

Dobře jsi udělal :thmbup: Holt těma předraženejma dálnicema to u nás jenom začíná :(
Ozzie
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 42

Příspěvekod Ozzie » stř pro 23, 2009 6:58 pm

pepos píše:jako myslíš že ten BUSH je litevský ?má ho tady někdo ? zajimavý test jsem našel http://www.itest.cz/lode/test-clunu.htm

mrkni sa na stránku www.bushboats.com
bobes
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 6

Příspěvekod bobes » čtv pro 24, 2009 11:14 am

U toho gumáku je to 6.000,-Kč, ale u polské plachetnice kolem 7 m si běžně český prodejce přihazuje 150.000,-Kč. Ale na druhou stranu i Němci, Rakušané a pod si přihazují kolem 2.000 € .
Když jsem dřive porovnával cenu např. Huntera 25 tak v USA i všude ve světě byla cena v USD (ten byl tehdy za 20 kč) necelých 20.000 USD. Jenom v Evropě byl od evropského dodavatele za Eura (to bylo tehdy za 30 Kč) a cena byla 22.000,-€.

Zpět na