Vilma má svátek
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- designer
- zkušený harcovník
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Vilma má svátek
hezky si ho užij! 

kdo pak to má dneska svátek

No já stál ve frontě hned za Alffou. Jak je všeobecně známo, on nikam moc nepospíchá a tak fronta stojí a stojí, jenom Alfa sedí na židličce, pokuřuje a přitom ucucává rum.
Tedy, když už je konečně řada na mne, přeji ti i já Vilmo, hodně zdraví, trochu štěstí /neb na Titaniku byli zdraví ale štěstí nemněli/ a spokojenost, ta je již samozřejmým důsledkem předešlého.
Pepa
Tedy, když už je konečně řada na mne, přeji ti i já Vilmo, hodně zdraví, trochu štěstí /neb na Titaniku byli zdraví ale štěstí nemněli/ a spokojenost, ta je již samozřejmým důsledkem předešlého.
Pepa
- vilma
- moderátor
- Reputace: 46
Odepisuju když už je Čestmír, ale snad mi to odpustí.
Děkuju všem, kteří mi popřáli cestou veřejnou i neveřejnou.
Ještě před pár lety jsem pro nějaké oslavy, ovace a ceremoniály vůbec nebyla, ale od té doby, co jsem si uvědomila, že už mám snad víc známých mezi mrtvými než mezi živými, tak mi to nedá a snažím se, bo život je krátký.
.
Děkuju všem, kteří mi popřáli cestou veřejnou i neveřejnou.
Ještě před pár lety jsem pro nějaké oslavy, ovace a ceremoniály vůbec nebyla, ale od té doby, co jsem si uvědomila, že už mám snad víc známých mezi mrtvými než mezi živými, tak mi to nedá a snažím se, bo život je krátký.