to Divizna:
Ahoj Divizno, díky za pochvalu lodě. Jo je to kočárek - stříška nad vstupem do kajuty. Modrý Balaton, to je z půjčovny naproti Boru?? Já tu loď potkávám celkem často, ale dost se střídá na ní posádka, takže až se budem zas někdy míjet, tak se přihlaš, můžem popovídat.
to All:
Jinak předsezóní přípravy na lodi pokračují, dokončuji mrtváka, mám rozpracovaný čelen, naviják kotevního lana na záď a jakmile dovolí počasí nastrojit plachty (stěžeň už mám postavený) tak se dáme do výroby lazybagu, perseniku geny a ještě nějakých drobných perseniků. Taky brousím teakové věci a budu je napouštět olejem.
Na vlek mám připravené nové gumy, staré disky jsem dal opískovat a pozinkovat. Jakmile budou fotky,tak je sem přidám.
A ještě bych potřeboval poradit. Kýl pod lodí je upevněn na čtyřech šroubech a jeden se z laminátu vytrhl. A chci se zeptat, jak nejjednodušeji a nejlépe to opravit. Na internetu jsem našel pár foto, kde ty šrouby nahrazují dlouhými až do vnitřku lodě, ale mám strach, aby se to pak dobře utěsnilo a nezatékala voda někam dovnitř. jpgNevím, jak to utěsnit odspodu

Tady je odkaz na stránku, kde ty šrouby dávají až dovnitř,
http://www.jaguar22.nl/een_refit.htm - je to skoro dole
ale cizí řečí nevládnu, tak se orientuji jen podle fotek a google to nepřekládá zrovna srozumitelně. Tak kdyby měl někdo nějaký nápad, jak to opravit, budu rád.