Díky
Biggles
Moderátoři: vilma, Pepa, david
tataS píše:Nic proti lahváči ale když to dáš do sklepa, tak ten smrad z nafty nebo ředidla ti zamoří celý dům. A taky si nedovedu představit jak tam motor stojí celou zimu ve vodě,
nebo jej protáčíš. Ono nanosit a vynosit cca 100l vody ze sklepa není žádná žádaná zábava. Snad jsou i zajímavější řešení. Ale lidi jsou různé.
Jeden z prvních stojanů jsem sešrouboval z regálových úhelníků aby byl sklopný. Je také rozdíl jestli dělám stojan na motor 5Hp, nebo 15Hp na který jsou ty prodávané
většinou dimenzované.
Martin88 píše:takze pro kutily - vezmi jeden 200lt sud na olej /naftu,redidlo,atd.../ vysekni horni dekl,
pres nej poloz prkno, na prkno primontuj motor, chces-li pres zimu motor protacet, nalej jeste do sudu vodu,
aby bylo cim chladit, vedle sudu postav zidlicku, vedle zidlicky stolecek, na stolecek vychlazenyho lahvacka,
vedle lahvacka koralicku,
nesedis uz moc dlouho vedle motoru?![]()
![]()
ferdas píše:Ahoj, já to mám systémem CDD (co dům dal).
Uploaded with ImageShack.us
Biggles píše: Takže se dovoluji ptát, jak si vyrobit nějakou "kozu" na připevnění motoru ve sklepě.
Biggles
Libor píše:Biggles píše: Takže se dovoluji ptát, jak si vyrobit nějakou "kozu" na připevnění motoru ve sklepě.
Biggles
Koupit v Obi rudl za pár stovek a objímkou (mi) přišroubovat kus fošny....![]()
Tento stojí 850
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host