Hempel-ředidlo pomoc s dovozem

Věčné téma - opravy lodí všeho druhy a všemi dostupnými prostředky. Materiály, postupy. Dobré rady atd.

Moderátoři: vilma, Pepa, david

sealer
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Hempel-ředidlo pomoc s dovozem

Příspěvekod sealer » pon srp 23, 2010 3:28 pm

Hezký den,

Mám dotaz, opravuju starého Finna, jak už jsem tady jednou psal v předešlém postu.
Blížím se pomalu k finále a čeká mě lakování.
Celou dobu jsem žil s tím, že ty laky co mám doma s ředidly jsou správný, ale ejhle nejsou.
Včera jsem zjistil, že krom 3 krabic laku od Hempelu mám sice ředidlo, ale to je určený na barvu, nikoli lak. Bohužel otec natíral loď už je to nějakej ten rok, a to ředidlo k laku zmizelo. U nás se sehnat nedá. Psal jsem do hempelu v Brně a poradili mi, že buď objednat a čekat 6 týdnů a nebo jako náhradní řešení mi nabídli jiné ředidlo. To ale není určeno na lodě ani k tomu laku a oni už ho vůbec nezkoušeli, akorát mi bylo řečemo, že by to "teoreticky" mělo jít.

Proto bych se rád zeptal, jestli nemá někdo cestu do Chorvatska, aby mi ji dovezl. Já se tam bohužel nedostanu a docela bych se ještě letos projel.
jedná se o ředidlo: HEMPEL'S THINNER 08710 ( k laku HEMPEL'S POLYVARNISH 05100)
Díky za jakoukoliv odpověď.
dodo
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dodo » pon srp 23, 2010 5:15 pm

zkus kouknout do shopu na strankach marine.cz, pred cca 3mi tydny jsem u nich kupoval redilo na HEMPEL'S SILKVARNISH, tusim to bylo 0830 (nebo tak nejak) tak mozna budou mit i to tvoje, co si tak pamatuju tak tam meli 3 druhy redidel HEMPEL.

dodo
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » úte srp 24, 2010 12:40 am

Zpět na