Zítra 20. 11. 2010 v 16:00 na Z1 Nádhera na moři
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Královna Mary, Maltézský sokol a Mirabella. Největší, nejkrásnější a nejdražší. Tři krásky, které na moři jen těžko hledají konkurenci. Robustní zaoceánská loď, futuristická plachetnice a luxusní jachta. Každá je úplně jiná, a přitom mají tolik společného. Mluví se o nich v superlativech a dohromady drží spoustu rekordů. Zatímco Mary sleduje stopy Titanicu, Maltézský sokol proplouvá Francouzskou Polynésií a Mirabella vyčkává u břehů Neapole. Ale ať už vstoupíte na palubu kterékoli z nich, dýchne na vás historie, dětský sen i odvaha posunout lodní inženýrství zase o kousek dál.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
A nahraje to někdo? Jsem mimo dosah...
Maltézkého orla jsem potkal před lety v Chorvatsku... a mám tady někde jeho pěkné představení v pps (zaslal Emines) . Asi to někam pro zájemce nahraju..
Zkuste odkaz: http://jachting.info/data/plachetnice_falcon-ms.pps
Je to moc pěkné...

Maltézkého orla jsem potkal před lety v Chorvatsku... a mám tady někde jeho pěkné představení v pps (zaslal Emines) . Asi to někam pro zájemce nahraju..
Zkuste odkaz: http://jachting.info/data/plachetnice_falcon-ms.pps
Je to moc pěkné...
Dnes na Z1 od 18:15 pořad Jachty snů
The Royal Clipper, Savarona a Alysia. Tři krásky, které jen těžko hledají konkurenci. Luxusní plachetnice a dvě nádherné jachty, které drží spoustu rekordů a splní vám i ty nejtajnější sny. Zatímco Royal Clipper u pobřeží Chorvatska vzpomíná na doby mořeplavců, Savarona vyčkává u břehů Turecka a Alysia se toulá Maledivami. Ať už se nalodíte na kteroukoli z nich, čekají vás úžasné prázdniny na moři. Francouzský dokument
Možná jde taky o opakování, nevím - předtím jsem to neviděl
The Royal Clipper, Savarona a Alysia. Tři krásky, které jen těžko hledají konkurenci. Luxusní plachetnice a dvě nádherné jachty, které drží spoustu rekordů a splní vám i ty nejtajnější sny. Zatímco Royal Clipper u pobřeží Chorvatska vzpomíná na doby mořeplavců, Savarona vyčkává u břehů Turecka a Alysia se toulá Maledivami. Ať už se nalodíte na kteroukoli z nich, čekají vás úžasné prázdniny na moři. Francouzský dokument
Možná jde taky o opakování, nevím - předtím jsem to neviděl