marksovo pokec bez teamu ji :-(

Pokec. Možnost prvního představení se na fóru.

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

pavel99
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Příspěvekod pavel99 » úte úno 22, 2011 5:34 pm

Taky bych přispěl. Platí Marksi stále číslo účtu 2095045023/0800 ?

Pavel
marks
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 33

Příspěvekod marks » úte úno 22, 2011 7:18 pm

Nepředpokládám, že by byl nějaký nedoplatek, tedy tě svoboďáku zklamu ;).
Pavle číslo účtu platí, jen ještě nevím kolik to vyjde a nerad bych z toho měl nějaký profit.
Balení proběhne v korporaci s matčiným krámem, tedy ona dodá papír a ostatní potřebné a společně to ušmouláme. Výsledku se nebojím, balí běžně za pultem pro lidi dárky, jen dnes zapoměla vzít všechny ingredience, takže provedeme zítra večer a ve čtvrteks tím zaběhnu na poštu.
Svobodak
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 46
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Svobodak » stř úno 23, 2011 9:12 pm

marks píše:Nepředpokládám, že by byl nějaký nedoplatek, tedy tě svoboďáku zklamu ;).
.......

.... no co uz, povesit se kvuli tomu nepujdu ;) . Budeme se muset tedy nekde setkat a dame si nejake to pivko a bude.

Mej se Maro. Pavel
marks
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod marks » čtv úno 24, 2011 9:33 am

Vážení (trpělivý) přátelé, nemožné se stalo skutkem a dárky byli před chvílí odevzdány na poštu.
Poštovné stálo 470,- Kč tedy 826-470=356,- Kč. Balení a popisování nám včera zabralo neuvěřitelné dvě hodiny ;). Náklady na balící prostředky těch zhruba 56,-, mámě dám 200,- za práci a 100 si nechám se svoboďákem na pivo. Tak jsem rozhodl já z boží vůle maeček švaů. Nebojte, pokud se k nám se svoboďákem někdo přidá na pivko je zván, minimálně jako revanž za zpoždění.
Trošku vážněji, nůž i píšťalka jsou společně v dřevěné krabičce, vyplněné papírem, aby při transportu nedošlo k odření jednotlivého. Vyplnění bylo nutné neb se v průběhu ukázalo, že vzájemné poškrabání je velmi rychlé. Původně zvažovaný jemný balící papír nebyl úplně vhodný a tak jsme použily, žluté ubrousky, jedná se pouze o funkční záležitost, tak by to nemělo nikoho urazit. Následně byla krabička převázána stuhou proti svévolnému otevření, pak zabalena do dárkového papíru, tento balíček byl vložen do kartónové krabice od píšťalek, přebalený poštovním balícím papírem, na něm vypsány adresy a následně průvodky.
Některé dárky by mohli dorazit už zítra, navrhoval bych dnes ukončit debaty a jako poslední příspěvek napsat třeba toto:
Díky za tyto stránky a všechny spojené starosti s jejich vedením, včetně starosti o nás.
Budu psát Jeryxovi o otevření tohoto topicu všem, zároveň bych mu navrhl to tu trošku promazat. Pokud se tedy ještě chcete k něčemu vyjádřit, tak by bylo dobré do večera. Mějte prima den, mára
Svobodak
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 46
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Svobodak » čtv úno 24, 2011 11:27 am

Uuuuuuuzasne, skoro neuveritelne se stalo skutecnosti. Diky, Maro.
Tesim se na pivco.

Pavel
jerryx
Site Admin
Reputace: 87

Příspěvekod jerryx » pon úno 28, 2011 2:03 pm

takze jeste jednou diky :good:
vlakno je pristupne uz i nam ;-) ... ale uprimne, zvladnul jsem dve stranky a zbytek si asi necham na pristi dlouhe zimni vecery - deset stranek je na mne moc, priiilis moc pismenek :P
marks
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod marks » pon úno 28, 2011 8:38 pm

já bych byl pro smazaní, je to mnoho písmenek o jedné věci, která už proběhla a historicky to nemá význam, pokud se neozve nikdo proti, tak to prosím smaž
deko
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Příspěvekod deko » pon úno 28, 2011 9:06 pm

marks píše:Vážení (trpělivý) přátelé, nemožné se stalo skutkem a dárky byli před chvílí odevzdány na poštu.

napriek mojim skorsim jizlivym poznamkam musim Marksovi podakovat. fakt to bol skvely napad a ako uz pisali prijimatelia, velmi ich to potesilo. takze mna to potesilo dvojnasobne :good:

marksi, este raz vdaka :)

p.s.: priznam ze sa mi uplne zmazanie nepaci. mozno by marks ako zakladatel tohto vlakna mohol dostat plnu moc na premazanie prispevkov, ktore nemaju ostat v (historickej) pamati tohto fora. ludska pamat je tiez z dlhodobeho pohladu selektivna a uprednostnuje pozitivne spomienky. Tak by marks mohol vyselektovat to najlepsie z tohto vlakna a tie menej dobre prispevky (napr. moje jizlivosti) by mohli zmiznut. samozrejme ak s tym marks suhlasi :good:
marks
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod marks » úte bře 01, 2011 1:21 pm

Deko necítím se na posuzování, které příspěvky jsou dobré a které ne. Má touha po smazání má základní pohnutky, nezakládal jsem to pro nějaký pocit vděku, byl to spontání nápad, věc je vyřízená, pro mě to i přes to mírné zdržení, dopadlo dobře, nechtěl jsem aby to bylo směrované k nějaké události (vánoce, regatka), ty mají své vlastní souvislosti. Myslel jsem i na variantu smazání hned po obdržení dárků, ale bylo by to nefér vůči teamu i ostatním darujícím a taky by tu figurovalo jen moje jméno jako zakladatele topicu. Obdarování mají možnost si tu pročíst nějaké základní věci, pohnutky k jednotlivým detailům (např.: Libora zaujal nápad Save Our Souls), pak bych téma smazal celé, veřejně to vyvěšovat netřeba, jako připomínka naší vděčnosti myslím postačí dárky samotné.
edit: to je samozřejmě jen můj osobní názor a pokud deko nechceš mazat máš právo veta, jako kdokoliv jiný, já jen prostě nevidím důvod proč to téma nechávat na webu
designer
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod designer » úte bře 01, 2011 1:44 pm

smazat nebo ne, je to Máro čistě na tobě. Ten nápad byl skvělý, jsi jeho autorem. Pokud to budeš chtít zrušit, domluv se s Liborem a udělej to.

Zpět na