První jarní sraz JI Na Vltavě 13-15.5 2011
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- libor.janko
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
- fishmaster
- aktívní jachtař
- fishmaster
- aktívní jachtař
- sucri
- návštěvník fóra
Ahoj kluci,
taky nás to dnešní počasí zaskočilo,ja to hrůza,teplota 3 stupně a padá sních s deštěm.Snad se to zlepší,my se na plavbu moc těšíme,ale za těchto teplot bychom asi nepřijeli nebo aspoň bychom museli upravit plán plavby.Sice se má oteplit,tak počkáme s rozhodnutím na víkend.
V sobotu chceme na Slezke Hartě spouštět mola na vodu,tak jsem zvědav,jak bude.Ledoví muži opravdu přišli dříve,ale jsou-li to opravdu oni,tak by nám to mohlo pomoci,neboť po nich se většinou znatelně oteplí a to by pro zdar naší společné plavby bylo super.
S pozdravem Mirek.
taky nás to dnešní počasí zaskočilo,ja to hrůza,teplota 3 stupně a padá sních s deštěm.Snad se to zlepší,my se na plavbu moc těšíme,ale za těchto teplot bychom asi nepřijeli nebo aspoň bychom museli upravit plán plavby.Sice se má oteplit,tak počkáme s rozhodnutím na víkend.
V sobotu chceme na Slezke Hartě spouštět mola na vodu,tak jsem zvědav,jak bude.Ledoví muži opravdu přišli dříve,ale jsou-li to opravdu oni,tak by nám to mohlo pomoci,neboť po nich se většinou znatelně oteplí a to by pro zdar naší společné plavby bylo super.
S pozdravem Mirek.
Proboha,co s tím počasím blázníte,má být nádherě.
http://www.weather.com/weather/extended ... e=CityPage
http://pocasi.pozri.cz/predpoved-pocasi/praha
http://www.weather.com/weather/extended ... e=CityPage
http://pocasi.pozri.cz/predpoved-pocasi/praha
- fishmaster
- aktívní jachtař
- fishmaster
- aktívní jachtař
- Dzordzo
- návštěvník fóra
Dříve jste se zmiňovali o plavbě do Prahy, kde se koná Navalis, tak tady máte ofiko pozvánku.
Uploaded with ImageShack.us

- libor.janko
- aktívní jachtař
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
včera jsem volal do maríny Nelahozeves a dělal rezervaci pokoje (ať už pojedeme lodí nebo autem) a prý je na stejný termín tam velká svatba 100 lidí, takže žádné pokoje volné nemají (paní Kožená mi nechala 1 záložní, který si většinou nechávají prázdný pro co kdyby) a asi se tam trošku budeme s tou svatbou plést, ale snad to nevadí. Takže jenom pro ostatní v Maríně je "pokojově" plno.
Packa: Prosím tě, protože naše účast je momentálně "na vodě"
(ze zdravotních důvodů skoromanželky je po operaci v obličeji a má strach, že by nepřežila teploty v noci, při míň než 10 C jí to pěkně bolí), nevíme jestli pojedeme loďmo (záložně bychom jeli autem v pátek), mohl bys případně převzít velení z Týnce? Dost věcí jsem tam už se V. Žákem předběžně domlouval, i paní v hospůdce je domluvená... Případně bych tam ještě zavolal a ověřil vše. V pondělí se rozhodne, ale raději domlouvám záložní variantu ...
včera jsem volal do maríny Nelahozeves a dělal rezervaci pokoje (ať už pojedeme lodí nebo autem) a prý je na stejný termín tam velká svatba 100 lidí, takže žádné pokoje volné nemají (paní Kožená mi nechala 1 záložní, který si většinou nechávají prázdný pro co kdyby) a asi se tam trošku budeme s tou svatbou plést, ale snad to nevadí. Takže jenom pro ostatní v Maríně je "pokojově" plno.
Packa: Prosím tě, protože naše účast je momentálně "na vodě"

- fishmaster
- aktívní jachtař
- fishmaster
- aktívní jachtař
- libor.janko
- aktívní jachtař
- Kontaktovat uživatele:
- samoliter
- účet uživatele zrušen
Ubytování.
snajky píše:Tak že s ubytováním máme smolíka že ?? Nebylo by poblíž ještě něco jiného ?? Nemáte někdo přehledDíky
Stačí na Seznamu ve firmách vyhledat Ubytování, Stř. kraj, Mělník, tady: http://www.firmy.cz/Cestovni-sluzby-a-p ... ge=1&gId=0 .
V Nelahozevsi máš tohle: http://www.firmy.cz/detail/474069-josef ... zeves.html . Z maríny je to asi 800 m. Volejte tam co nejdřív.
Pak jsou nějaké možnosti v Kralupech, poslední vlak v noci, z Nelahozevse - Zámek, jede 22,50. Zkrátka, vybírejte.

- fishmaster
- aktívní jachtař
Stanování je domluvené přímo v maríně na louce u vody.Takže asi 50m od lodí i výčepu.Dle předpovědí z meteo serverů má být azůro.
Teď jsem mluvil s paní Koženou a pokud bude zájem,tak mám rezervovaný pokoj pro 10 lidí z pátka na sobotu.Ze soboty na neděli jsou pokoje víceméně volné, takže je to pouze na vás aby jste si zavolali..Doufám,že vám nebude vadit spinkání pohromadě.Cena bude rozpočítána na jednotlivá lůžka.
V sobotu tam budu spinkat na lodi,takže budu mít celý večer na domluvení podrobností.V neděli sem napíšu podrobné informace ohledně ohniště, výčepu,možnosti papání atd.

Teď jsem mluvil s paní Koženou a pokud bude zájem,tak mám rezervovaný pokoj pro 10 lidí z pátka na sobotu.Ze soboty na neděli jsou pokoje víceméně volné, takže je to pouze na vás aby jste si zavolali..Doufám,že vám nebude vadit spinkání pohromadě.Cena bude rozpočítána na jednotlivá lůžka.
V sobotu tam budu spinkat na lodi,takže budu mít celý večer na domluvení podrobností.V neděli sem napíšu podrobné informace ohledně ohniště, výčepu,možnosti papání atd.
- fishmaster
- aktívní jachtař