BAVARIA 37 cruiser

Zajímavosti, ceny, lokality apod. firem z oboru

Moderátoři: vilma, Pepa, david

webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 4
Kontaktovat uživatele:

BAVARIA 37 cruiser

Příspěvekod webholding » stř říj 12, 2011 9:53 pm

Ahoj,
jelikož otec pluje někde v Gibraltaru a do pondělí mám rezervovanou loď, tak bych se chtěl zeptat tady. Na příští rok objednávám plachetku na termín 25.8. - 1.9 . Jedná se o loď BAVARIA 37 cruiser, od chartrovky ORVAS YACHTING 2012 a přes server YachtNET.

Vypadá hezky, pro nováčky je to prý vhodná loď, ale jediná věc mi tam celkem nesedí. Za celou loď chtějí 990 EUR (3O% sleva). Je to v normálu ? Protože co jsem se díval všude možně jinde, tak v tomto období se cena pohybuje okolo 2000 EUR :) Tak jsem z toho mírně nesvůj :)

Díky za utěšení mých nervů, popřípadě plácnutí přes prsty, že je to blbost :)
Lucifer
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lucifer » stř říj 12, 2011 10:43 pm

No na srpen je to vážně málo - to je tedy fakt. Na tvém místě, kdyby mi to leželo v hlavě, bych kontaktoval pana Voženílka z Yachtnetu a přeptal se ho na názor.... Jak je vlastně ta loď stará?
(my meli jednou prvni tyden v rijnu SO43, ale fest do ni teklo ;)

A mimochodem - vítej na fóru mladý Baharisi Jr. :-))
webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod webholding » stř říj 12, 2011 10:50 pm

Děkuji a taktéž zdravím :) Rok výroby je udávám na 2007, respektive tady je celý odkaz na nabítku..snad to nebude brát někdo jako rkelamu nebo tak..

Jakože podle mě má loď vše, co má mít :) Tak jen nevím, jeslti jsem narazil náhodou na vážně dobrou nabídku se sólo začátečnickým štěstím nebo ne :) Víš jak to je. Pojedu poprvé čistě sám jako kapitán, tak budu nervózní celý následující rok, aby vše klaplo :-D
morhen
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Orvas

Příspěvekod morhen » čtv říj 13, 2011 12:41 am

Ahoj,

letos jsem plul s Orvasem. SO 43 rv.2004 a musim rici, ze Orvas byl vcelku v pohode. Sice se nam zasekla hlavni plachta, ale na druhou stranu po telefonatu dorazili do jineho pristavu a vsechno dali dohromady. Tedy byli velmi ochotni. Taktez s predavanim lodi jsem nemel zadny problem. Cenovka je vazne mala. Mrkni na

http://orvas-yachting.com/anu/orvas-yac ... avaria-37/

to je jejich katalogova cena. nejak to nesedi....
webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod webholding » čtv říj 13, 2011 6:17 am

jj, to jsem předtím taky viděl. Na serveru yachtnetu právě u té nabídky v mém termínu ukazují katalogovou sazbu v tom nejnižším tarifu 1350 EUR místo 2450. Popravdě se ve mně teď hriže svědomí :) Upozornit je, nebo co nejrychleji podepsat smlouvu a zaslat zálohu :)

Jelikož se ve světě tvorby stránek pohybuji v komerčním prostoru, tak mě napadají hnedka desítky příčin chyby importů cen. Jen hold souboj vnitřních hlasů...využít toho, nebo ne :)
webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod webholding » čtv říj 13, 2011 6:24 am

A safra... tak teď už čtu e-mail z Yachtnetu, že se omlouvají, ale udělali chybu v importu ceníků...škoda.. Tak nic no :)
JardaF
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod JardaF » čtv říj 13, 2011 9:50 am

Tak aspoň můžeš klidně spát... ;)
webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod webholding » čtv říj 13, 2011 10:42 am

jj, aspoň nějaká úleva :) Ale musím říct, že se zachovali velice solidně... Okamžitě přistála nabídka na dalších 5% slevy nad standartně poskytovaných v případě, že si vyberu jinou loď (pokud ne tu stejnou dvakrát dražší :)ú
webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod webholding » čtv říj 13, 2011 1:09 pm

Tak po x vyměněných mailech to tedy dopadlo tak, že si budeme brát Bavárku 36, a od YachtNETu jsem dostal slevu ne 5%, ale 12% :) Tak se dneska konečně pořádně vyspím :)
JardaF
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod JardaF » čtv říj 13, 2011 2:37 pm

Tý jo - my stejnej problém - od jiné charterovky, ale taky jsme bukovali docela lacinou loď a ted nám řekli, že vůbec není k dispozici! že to byl omyl. Co se to děje?
webholding
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod webholding » čtv říj 13, 2011 2:51 pm

Mno, já jsem to první dával za vinu chybnému importu cen.. Předpokládal jsem, že mají nějaký automatický import třeba .xml souborů nebo tak, ale dostal jsem odpověď, že vše plní ručně, kvůli tomu, že charterovky nemají sjednocenou strukturu dat a ještě k tomu každý rok jinak... Takže hold asi lidský faktor působí hodně silně :)
dan
s/y Hannah
Reputace: 2

Příspěvekod dan » čtv říj 13, 2011 4:19 pm

spis bych rekl ze trosku zakerna reklamni kampan,je toho ted hodne.AAA omlouvame se chybicka se vloudila,no ale kdyz uz jste nas kontaktoval muzeme vam nabidnout lodicku jinou taky peknou a navrch malinkou slevu...a za par dni je tam ta nabidka znova.

Zpět na