erar píše:halladin píše:No, po pravdě,
jak by to tam asi vypadalo, kdyby nebrali ty odpadky ?
Jako u Italů, hlavně na jihu, Rumunsko hadr!
No potěš PánBůh, další znalec poměrů .................

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

bomba píše:Ja tohle neřešim,protože si vyžírám doma celej rok a těch 14 dní se ne.....u.sem tam špagety.1-2večeře jak píše Baharis,dětem zmrzku a meloun na trhu koupim plavice ogriluju a je mi fajn.![]()
![]()

Ferdinand píše:Charter v Itálii : www.combatra.cz třeba.

alffa píše:SailingChannel píše:Trochu sa popýtať domácích na recepty ,bylin povetšine rastie dookola dosť/rozmarín,tymián,bazalka a iné/a kam sa hrabú "chlupaté knedliky".Kruci,slintám tu ako bernardín.Idem na tu jahňačinu...
Ale Monty,
vždyť jasně píšu, že o ty řízky až tak nejde.
Náhodou jsi moje krevní skupina. Tedy hlavně s tím jehněčím (ryby a havěť taky můžu).
Také využívám na dochucení místní křoviny. A docela to i umím.....![]()
Jestli se mě podaří zvednout prdel dokud budeš ještě na živu, tak Tě určo pozvu na mňamku. No nebude to v HR![]()
Mě jen nebetyčně štvou zákazy a příkazy. Ale to jak vím, tak tebe taky.![]()
alffa
Ale Alffo. I keď nie som Montyho sekretárka,tvoj odkaz som mu predal.Ale asi patril mne.Iba sa zasmial a povedal"Já Ti to říkal".I keď som nútený s ním už druhý mesiac zdielať jednu loď a i PC/loď jeho PC moje/,korešpondenciu si vybavujeme každý sám za seba.Ono.Tuto konferu mi ukázal on.Dúfam ale,že to už nebude trvať dlho,bo na svojej lodi už skoro finišujem.Viac keď tak na SZ,bo tu sme asi mimo lajnu.

) Trochu je to aj pohodli/pohodlnosti - cloveku sa nie kazdy obed, vecera chce absolvovat v restauracii.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů