Já jsem s dosahem 5Nm na ručku spokojenej...
Ale zpět k setkání. Tož jsem se hecnul a udělal odpoledne koláž z vybraných fotek.
K zhlédnutí zde
https://youtu.be/1H4DImA3LxQ
Fotky do galerie nasypu až se to naučím. Zájemci o plné rozlišení indivindy po majlu třeba, je to moc velké.
HODONÍN 2017 - setkání členů a přátel jachting.info
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- Peki
- návštěvník fóra

- Reputace: 6
Re: HODONÍN 2017 - setkání členů a přátel jachting.info
Super akcia, ďakujeme 
Peki & Lenka & Blek & Kenny

Peki & Lenka & Blek & Kenny
- Milos
- aktívní jachtař

- Reputace: 6
Tu je link na mnou použitú ručku v popísanom teste VHF Midland Pacific

Tento typ sa už myslím nevyrába, kúpil som ju asi pred 6 rokmi na výstave v Tullne za pár desiatok €.
Používa AA tužkové batérie, vysielanie s 5W výkonom ich ale rýchlo vybíja a dosah sa potom zmenšuje a kvalita modulácie zhoršuje. Treba použiť iba kvalitné baterky alebo akumlátory. Anténa je asi neodpojiteľná (teda nepodarilo sa ju s akceptovatelným násilím odpojiť). Ide o lacnú minimalistickú námornú ručku na nenáročné použitie.
Používam ju hlavne na pohotovú komunikáciu od kormidla s blízkou marínou alebo blízkou loďou.

Tento typ sa už myslím nevyrába, kúpil som ju asi pred 6 rokmi na výstave v Tullne za pár desiatok €.
Používa AA tužkové batérie, vysielanie s 5W výkonom ich ale rýchlo vybíja a dosah sa potom zmenšuje a kvalita modulácie zhoršuje. Treba použiť iba kvalitné baterky alebo akumlátory. Anténa je asi neodpojiteľná (teda nepodarilo sa ju s akceptovatelným násilím odpojiť). Ide o lacnú minimalistickú námornú ručku na nenáročné použitie.
Používam ju hlavne na pohotovú komunikáciu od kormidla s blízkou marínou alebo blízkou loďou.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Některé fotky jsem nahrál do fotogalerie:
gallery/album/48
gallery/album/48