2.jarní sraz JI na Vltavě 4-8.Května2012 Kralupy
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- fishmaster
- aktívní jachtař

- Reputace: 0
-
dedko
- aktívní jachtař

- Reputace: 20
fishmaster píše:Chcíplou užovku nezaručím,ale pískoviště by bylo.![]()
Plac na vyběhání s mičudou taky takže asi bez problému.Já budu mít o starost méně.![]()
Dobrá z jiného soudku.Ohledně občerstvení bych navrhoval nějakou klobásku či párek v rohlíku prohnané udírnou a naložené masíčko na gril.Možná guláš na večer nebo polívku na ráno.Kdo bude chtít něco lepšího ten si může skočit přímo v loděnici na super baštu do místní restaurace.Po kralupech nic lepšího neni.Základní občerstvení bude v klubu dole a to lepší nahoře v restauraci.Celkově očekávám služby zhruba jako v Nelahozevsi loni,až na sprchy a hajzlíky,které pojedou a budou dostupné po celou dobu.Možná se mi povede zajistit nějakou hračku pro děti grátis.Co ty závody na gumáku?Docela bych byl zvědavej na to jak vás náš mistr převálcuje.Nebo se někdo cítí na víc?Závody půjdou domluvit na místě po připlutí..Gumák mám a dám k dispozici.
Kotvení,stanování bude jako loni gratis.
Fishmajsre: Ja dedko sa záväzne prihlasujem na stretnutie a sa moc teším.
Ak bi bol záujem, deťom môžem na raňajky spraviť do prineseného rohlíka teplú dierku, kam si môžu odložiť ten ( párek prohnané udírnou. )
A budú mať - ( Vltavský - hod dog )
Babku zatiaľ nenahlasujem, lebo v máji bi mala biť konečne ozajstnou babkou. Možno ostane doma pomáhať po pôrode dcérke.
Parkovanie auta s vozíkom cca 8 dní je tiež grais ?

- libor.janko
- aktívní jachtař

- Kontaktovat uživatele:
- sucri
- návštěvník fóra

Ahoj Mirku,
tak se chceme přihlásit na jarní plavbu,a to:
- loď Vlaďka/SPORT 50/Mercury 40.........Mirek//sučri//,Irča,Vladěnka a jezevčice Sendy
- loď Bleaser 360/Suzuki 25...................Svaťa//skipi//,Vlasta
Chceme přijed po ose až do Kralup,spát chceme ve stanu,jen chceme poprosit o možnost spuštění lodí na vodu a parkování aut s vleky.To je asi pro začátek vše,přesněji se domluvíme těsně před akcí.
S pozdravem Mirek,Svaťa.
P.S.:Nevím proč,ale nejdou mi posílat SZ,tak se musíme přihlásit takto.
tak se chceme přihlásit na jarní plavbu,a to:
- loď Vlaďka/SPORT 50/Mercury 40.........Mirek//sučri//,Irča,Vladěnka a jezevčice Sendy
- loď Bleaser 360/Suzuki 25...................Svaťa//skipi//,Vlasta
Chceme přijed po ose až do Kralup,spát chceme ve stanu,jen chceme poprosit o možnost spuštění lodí na vodu a parkování aut s vleky.To je asi pro začátek vše,přesněji se domluvíme těsně před akcí.
S pozdravem Mirek,Svaťa.
P.S.:Nevím proč,ale nejdou mi posílat SZ,tak se musíme přihlásit takto.
- ficcus
- zkušený harcovník

- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nechávám na sebe působit variantu dotažení Hartleyky po souši až do Kralup a malému rodinnému "poplutí" kolem. Spali bysme v lodi nebo ve vagabond autě. Pískoviště a gril nám stačí. Dám ještě vědět
Edit: budeme tam někde kolem mít problém s výškou cca 7,5 m? Že bych vzal, původně neplánované, prádlo?
Edit: budeme tam někde kolem mít problém s výškou cca 7,5 m? Že bych vzal, původně neplánované, prádlo?
- fishmaster
- aktívní jachtař

Po jednání s klubem mám další informace.
Pro děti budou zajištěné atrakce(trampolína,skákací hrad atd. vše v ceně).Pro nás jsou zajištěné soutěže dle ČSVM.To znamená vázání uzlů,hod kruhem,atd.Jako perlička je soutěž v plavbě mezi bójemi,kterou zde jezdí naše omladina.Pro toho kdo vyhraje bude připravena menší odměna.Dále další plavba mezi bójemi s neovladatelným vodním zábavním prostředkem fungujícím na motor.Takže v sobotu bude program bohatý.V neděli uspořádáme společnou plavbu mezi jezy a to rychlé i pomalé lodi.Dále je vše na domluvě účastníků srazu.
Jídlo a pití je zajištěno v klubu.Jídlo bude formou párek v rohlíku,hamburger a možná nějaké uzené ryby.Kdo bude chtít super oběd,nebo večeři ten se může nabaštit v restauraci nad klubem.
Odkaz: www.caferestaurantkotva.cz/
Ubytování máme zajištěné v hotelu sport Kralupy.Máme tam nějaké slevy,takže to zkuste domluvit přes mě.
Předem upozorňuji,že se nejedná o žádnou komerci,ale případní sponzoři jsou vítáni,protože každá sranda něco stojí,a tak bych to(benzín,atd) nerad hradil ze svého nebo z klubových peněz.
Veškeré připomínky sypejte na moji hlavu.Díky.
Pro děti budou zajištěné atrakce(trampolína,skákací hrad atd. vše v ceně).Pro nás jsou zajištěné soutěže dle ČSVM.To znamená vázání uzlů,hod kruhem,atd.Jako perlička je soutěž v plavbě mezi bójemi,kterou zde jezdí naše omladina.Pro toho kdo vyhraje bude připravena menší odměna.Dále další plavba mezi bójemi s neovladatelným vodním zábavním prostředkem fungujícím na motor.Takže v sobotu bude program bohatý.V neděli uspořádáme společnou plavbu mezi jezy a to rychlé i pomalé lodi.Dále je vše na domluvě účastníků srazu.
Jídlo a pití je zajištěno v klubu.Jídlo bude formou párek v rohlíku,hamburger a možná nějaké uzené ryby.Kdo bude chtít super oběd,nebo večeři ten se může nabaštit v restauraci nad klubem.
Odkaz: www.caferestaurantkotva.cz/
Ubytování máme zajištěné v hotelu sport Kralupy.Máme tam nějaké slevy,takže to zkuste domluvit přes mě.
Předem upozorňuji,že se nejedná o žádnou komerci,ale případní sponzoři jsou vítáni,protože každá sranda něco stojí,a tak bych to(benzín,atd) nerad hradil ze svého nebo z klubových peněz.
Veškeré připomínky sypejte na moji hlavu.Díky.

- fishmaster
- aktívní jachtař

- libor.janko
- aktívní jachtař

- Kontaktovat uživatele:
Fishmastere a máš nějaký tip kam vyrazit v případě rychlých i pomalých lodí? U nás to bude záležet jestli poplujeme ve výtlaku nebo ve skluzu. Měli jsme v plánu tu pražskou ZOO, ale bude záležet na počasí a jak se to bude stíhat. Plul by někdo s námi, abychom v tom nebyli sami?
Je tam možnost nějakého ohniště? Třeba na opékání buřtů?
Je tam možnost nějakého ohniště? Třeba na opékání buřtů?
- fishmaster
- aktívní jachtař

- fishmaster
- aktívní jachtař

-
david
- moderátor
- Reputace: 234
a kdyby jste se chtěli jen projít, doporučuju Dvořákovu stezku. na lb. pod Kralupama do Nelahozevsi. neskutečná činnost řeky ve skále
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
-
david
- moderátor
- Reputace: 234
fishmaster píše:Vzdálenost není problém.Komory ano.Při minimálně 30 min komora což není reálné jde o 3 hodiny jenom tam.Takže 7 hodin na lodi tam a řekněme 5-6 zpět při 10KM proti proudu.Mělník je 23KM tam a jenom 2 komory,takže v pohodě.
pro 12 km/h standardně počítám 1 hod komora i s úsekem mezi. tedy 4 komory + km mezi = 4 hodiny. někdy to jede o fous rychlejc
pro 30 km/h mi to vycházelo na 0,5 hod.
- libor.janko
- aktívní jachtař

- Kontaktovat uživatele:
- velkejtom
- návštěvník fóra

fishmaster píše:Vzdálenost není problém.Komory ano.Při minimálně 30 min komora což není reálné jde o 3 hodiny jenom tam.Takže 7 hodin na lodi tam a řekněme 5-6 zpět při 10KM proti proudu.Mělník je 23KM tam a jenom 2 komory,takže v pohodě.
Bez urážky za 7 hodin při 12km/h z Kralup proti proudu budeš u Modřanský komory.
Na čumendu ke Karlovu mostu to bude 4 hodiny jak píše David možná 4,5h a do Zoo pod Trojskou komoru to sežere 3 hodiny času.
- fishmaster
- aktívní jachtař

Do ZOO to stíháme v pohodě.Jsou to pouze 2 komory.Vyvázat by jsme se museli pod komorou u mola Petra Koženého.Pak je to ke vchodu asi 300m.Bylo by to zhruba na 3hod plavby včetně komor.V sobotu po příjezdu všech ohlášených bude společná plavba všech plavidel.Zastavíme se v Nelahozevsi a poplujeme zpět.To můžeme udělat kdykoliv protože nebudeme omezení komorama.
O tom prodloužení proplavovací doby jsem slyšel,letos už to platí.Prý ale jen o sezóně,takže nevím jak v Květnu.Zkusím to zjistit a dám to sem.Po dobu akce zajistím provoz komor dolánky a miřejovice alespoň do 18:00.Alespoň se pokusím.Uvidím co na to poví úřad.
O tom prodloužení proplavovací doby jsem slyšel,letos už to platí.Prý ale jen o sezóně,takže nevím jak v Květnu.Zkusím to zjistit a dám to sem.Po dobu akce zajistím provoz komor dolánky a miřejovice alespoň do 18:00.Alespoň se pokusím.Uvidím co na to poví úřad.
- fishmaster
- aktívní jachtař

Za 7 hod jsem sice v modřanech,ale to už se nevrátím zpět.Dále musím počítat s tramvajákama,kteří mají v komorách přednost,takže zdržení.Taky počítám,že budou na mnoha palubách děti.Pro ně je plavba dlouhá 7 hodin docela nudná.Obvykle když někam pluji s dětmi,tak dělám přestávky zhruby po 2 hodinách plavby,a stejně se ozývá oslík s otázkou: Kdy už tam budem?.
Jsem docela zvědav kolik lodí se sejde na místě.Přihlášky prosím do SZ.Díky.
- velkejtom
- návštěvník fóra

fishmaster píše:Za 7 hod jsem sice v modřanech,ale to už se nevrátím zpět.Dále musím počítat s tramvajákama,kteří mají v komorách přednost,takže zdržení.Taky počítám,že budou na mnoha palubách děti.Pro ně je plavba dlouhá 7 hodin docela nudná.Obvykle když někam pluji s dětmi,tak dělám přestávky zhruby po 2 hodinách plavby,a stejně se ozývá oslík s otázkou: Kdy už tam budem?.
To máš uplnou pravdu.
Nicméně reagoval jsem na tvůj přípěvek ohledně délky plavby do Prahy kde píšeš 7 hodin tam a pak 5-6 zpátky tj. suma 13 hodin plavby což je blbost, proto jsem psal že za 7 hodin budeš v Modřanech
Tramvajáky potkáš nejvic na Smíchově, na Štvanici jen kyvadlo k Zoo, v Podbabě a v Roztokách je provoz až na nějakej náklad přes tejden a v sezoně občas německej vejletní parník klid.
7 hodin plavby máš dokupy Kralupy Zoo Kralupy počítám že u Zoo uděláte pauzu tak se děti vyřáděj na suchu.... tak nestraš dlouhou plavbou

Tak já bych to viděl asi takto:
pá Týnec nad Labem..........přespat mezi Brandýsem až Mělníkem
so Brandýs .......................Kralupy společné odpoledne a večer
ne Kralupy ....................... Praha přespat v marině Podolí
po Praha možná plavba pod Slapy přespat v marině Podolí
út odjezd vlakem do Týnce pro auto a odjezd domů
pá Týnec nad Labem..........přespat mezi Brandýsem až Mělníkem
so Brandýs .......................Kralupy společné odpoledne a večer
ne Kralupy ....................... Praha přespat v marině Podolí
po Praha možná plavba pod Slapy přespat v marině Podolí
út odjezd vlakem do Týnce pro auto a odjezd domů