KÁVIČKA + ČAJÍČEK
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Ahoj,koukám,že se David Křížek bude ženit,něco málo je tady: http://www.super.cz/clanek/29587-vachov ... azenu.html
- Denis
- zkušený harcovník

- Reputace: 154
Aj ja Pepo, všetko najlepšie. Akurát včera som si čítal tvoj oduševnený príspevok, kde podporuješ Marxa v jeho snahe postaviť originálnu kópiu Slokumovej Spray. Pôvodnou technológiou. Priznám sa že neviem či Marx začal tu stavbu, ale tvoj príspevok sa mi stále páči, aj keď si ma v ňom nepriamo trochu sprdol. Tak ti želám stále dostatok oduševnenia a nadšenia a pre všetko, nielen pre jachting. /info/. 

- pecho
- aktívní jachtař

- Reputace: 0
alffa
Zkoušel jsem hledat v různých vláknech telefon na Alffíka, jak organizoval ty akce u Vodníka, ale nezadařilo se, chtěl jsem mu zkusit poslat aspoň SMS, aby sem něco písnul, co s ním je a ať ho případně můžeme morálně podpořit.
Zdraví Pecho
Zdraví Pecho- Milos
- aktívní jachtař

- Reputace: 6
ALFFA
Tak, s Alffikom som prave pohovoril, bol nejaky cas v spitale, ale uz je to lepsie, od patku je doma, plny elanu a novych planov .... .
Riesi nefunkcne pripojenie na net, onedlho sa ozve a .... viac neprezradim, pokazil by som mu radost.
Vsetkych vas tu na fore POZDRAVUJE!
Riesi nefunkcne pripojenie na net, onedlho sa ozve a .... viac neprezradim, pokazil by som mu radost.
Vsetkych vas tu na fore POZDRAVUJE!

- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
Ahoj kamarádi,
všem se moc omlouvám za delší nečinnost.
Byl to skutečně zdravotní stav co mě znemožnil normální aktivitu.
Už už, jsem dával na vodu novou loď. Místo tohoto potěšení jsem ale strávil dva týdny na IPce ve špitále.
Asi týden jsem ještě vzdoroval za pomoci místního felčara. No nakonec to skončilo transportem do špitálu. Podrobněji napíši jen co se trochu zmátořím.
Na SMS od Baharise jsem skutečně přišel ale trochu později (moc ty zprávy nekontroluji).
Připojení již funguje.
Přecházel jsem z ADSL na CMDA;GPRS.
ADSL mě sice vyhovovalo ale mají krátké kabely. Nedosáhnou ani do nemocnice ve Slaném natož někam na loď. Chtěl jsem tedy něco mobilního.
Bohužel u O2 nestačí jen zaplatit.
Aplikace pochopitelně nefunguje. Bylo nutno vytvořit ručně, extra vytáčené připojení. To jde ovšem bez znalosti tel. čísla, dost blbě.
Číslo se nedozvíte ani v jejich PÉČI O ZÁKAZNÍKY. Teprve když se prokoušete do jejich placené podpory, tak vám ho prozradí (asi je tajné).
No dost nářků. Teď je třeba vyměnit (vyrobit) na loď nové kormidlo a hurá na vodu.
Ještě jednou se moc omlouvám všem. Příště napíši něco positivnějšího (doufám).
Ahoj, alffa
všem se moc omlouvám za delší nečinnost.
Byl to skutečně zdravotní stav co mě znemožnil normální aktivitu.
Už už, jsem dával na vodu novou loď. Místo tohoto potěšení jsem ale strávil dva týdny na IPce ve špitále.
Asi týden jsem ještě vzdoroval za pomoci místního felčara. No nakonec to skončilo transportem do špitálu. Podrobněji napíši jen co se trochu zmátořím.
Na SMS od Baharise jsem skutečně přišel ale trochu později (moc ty zprávy nekontroluji).
Připojení již funguje.
Přecházel jsem z ADSL na CMDA;GPRS.
ADSL mě sice vyhovovalo ale mají krátké kabely. Nedosáhnou ani do nemocnice ve Slaném natož někam na loď. Chtěl jsem tedy něco mobilního.
Bohužel u O2 nestačí jen zaplatit.
Aplikace pochopitelně nefunguje. Bylo nutno vytvořit ručně, extra vytáčené připojení. To jde ovšem bez znalosti tel. čísla, dost blbě.
Číslo se nedozvíte ani v jejich PÉČI O ZÁKAZNÍKY. Teprve když se prokoušete do jejich placené podpory, tak vám ho prozradí (asi je tajné).
No dost nářků. Teď je třeba vyměnit (vyrobit) na loď nové kormidlo a hurá na vodu.
Ještě jednou se moc omlouvám všem. Příště napíši něco positivnějšího (doufám).
Ahoj, alffa