U mě trvá řádově minuty a projevuje se spíš jen onou pověstnou námořnickou chůzí...
Wlady
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

vilma píše:Nyní je nutno i do už postiženého jedince něco Kinedrylu nacpat se slovy „tak, začni spolupracovat a uvidíš, že Ti bude brzy dobře“, dáváme 1. čtvrtečku u 50 kg slečny, půlečku u 2m chlapa, škoda většího množství, kdyby to vyzvraceli, počkáme 15 min., když to nevyzvrací, dáme 2. dávečku. Když to vyzvrací, dáme taky .. Je-li postižený ochotný cucat kostku cukru, dáme ji hned při prvním či druhém užití Kinedrylu.
Zapíjíme ledovou coca-colou nikoli lightkou (jde nám i o přísun cukru), ale jen v množství 2-3 lžíčky. To aby se zklidnil žaludek.
Po 15 min. postup případně ještě jednou zopakujeme, tak, abychom dosáhli pokud možno alespoň dvou víceméně nevyzvracených dávek Kinedrylu i ledové Coly.

Danar píše:Asi bych se neměl vracet na souš, nedělá mi to dobře

MartinB píše:Abych trochu odlehčil toto chmurné téma![]()
Vilma píše:
dáváme 1. čtvrtečku u 50 kg slečny![]()
Vykládám si to dobře, že mi bude dána k spolknutí čtvrtečka kinedrilu a budu nucen se vyzdravovat "u 50 kg slečny" ?![]()
Vilmo, jestli je to takhle, nutně Tě potřebujeme jako lodní doktorku i se všemi dostupnými medikamenty, slibujeme že nám bude celou plavbu šoufl![]()
A s heslem "ať žije harašment na JI" ahoj![]()
A všem přeji vždy klidný žaludek.
Tak: Jestli čekáš že napíšu : "takhle to přece neeení"a nahraju Ti na smeč typu : "tak to jo, tak platí, že tě tedy na lodi nepotřebujeme".

. Už jsem cítil jak se mi ozývá hlava a že to nebude asi ono. Ale než se dostaneme kanálem na moře, snad se z toho vyspím. Nalodili jsme se, vypluli a já si šel lehnout a usnul jsem. Kosmonautem určitě nebudu a ani většina pouťových atrakcí není můj kámoš. V podvečer jsem se probudil, to už jsme byli na volném moři. Houpalo to a za chvíli už jsem mířil z kajuty na WC. A za chvíli zase. Sakra, mě je ale blbě, to bude tejden!. Hlava se mi motá, jsem rád, že jsem rád. Ležet se nedá, stát taky ne, ven nepolezu, to prostě nejde. Usídlil jsem se v salonu. Byl to pěknej Saigon. Kapitán mi přinesl kýbl, který jsem s radostí objal. Celou noc jsem tam dávil, křeče v břiše. Děs a hrůza. Nejlepší poloha asi v pololeže. Ale patrně vysílením se mi podařilo usnout a k ránu, kolem šesté jsem se probudil. Kupodivu už mi bylo lépe a také v klidnější vodě v blízkosti Kodaně to byla idylická plavba. Musím se najíst, zavodnit. Buďto to bude dobré nebo to vyhodím. Prázdný žaludek není nic příjemného. Ale teplý čaj a chleba s máslem a se salámem udělaly divy. Je mi dobře! Mažu další krajíc a drápu se ze salonu na palubu s brzdou v ruce. Kolegové na mě zírají a nevěří svým očím. Dál už to je v pohodě až na Anholt.
).

Lachtan píše:ok1fwg kde si na Anholtu přistál? V létě je zde dost těsno! My byli uvázáni na asi 3. nebo 4. loď v místě trajektu na 2 hod. Kafé bar, hygiena a poté na kotvu před pláž. Při západu slunce směr Goteborg. Ty nekonečné větráky po levoboku za Helsingorem, člověk by zvracel i bez vln...

přivážou na kormidelní páku bidlo a může se držet celá posádka.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů