2.jarní sraz JI na Vltavě 4-8.Května2012 Kralupy
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- fishmaster
- aktívní jachtař

- Reputace: 0
- fishmaster
- aktívní jachtař

- fishmaster
- aktívní jachtař

- Denis
- zkušený harcovník

- Reputace: 154
[quote="fishmaster"]Odhlášeni Ficcus a Sucri. :(
Doufám,že jsou poslední. :hmm:
Už jsem v přístavu čekám na ostatní. :P[/quote]
Ani my neprídeme. Manželka usúdila, že predpokladaný priebeh počasia je pre ňu velké riziko. s krížami nie sú žarty. Chceli sme to spojiť s nejakou dlhšou plavbou a ísť na zraz len skrz stretnutie je pre nás trochu ďaleko.
Doufám,že jsou poslední. :hmm:
Už jsem v přístavu čekám na ostatní. :P[/quote]
Ani my neprídeme. Manželka usúdila, že predpokladaný priebeh počasia je pre ňu velké riziko. s krížami nie sú žarty. Chceli sme to spojiť s nejakou dlhšou plavbou a ísť na zraz len skrz stretnutie je pre nás trochu ďaleko.
- kkruska
- návštěvník fóra

- Reputace: 6
- Kontaktovat uživatele:
V Brandyse nad Labem nam prijede dat nase plachetky me i brachovi az v sobotu dopoledne, takze to nezvladnem prijet po vode
- preci jen nam to trva dele s nasima plachetnicema .... tak alespon prijedem v sobotu odpoledne autem i s rodinou. Uz se tesime
To Fishmaster
rad Ti pomuzu najit smysl lanek a plachet na Tve nove plachetnici, budes-li chtit...
- preci jen nam to trva dele s nasima plachetnicema .... tak alespon prijedem v sobotu odpoledne autem i s rodinou. Uz se tesime
To Fishmaster
rad Ti pomuzu najit smysl lanek a plachet na Tve nove plachetnici, budes-li chtit...

-
dedko
- aktívní jachtař

- Reputace: 20
Ahoj chlapi.
Ja sa ospravedlňujem za moju neprítomnosť na stretnutí, síce neskoro (ale skôr to nešlo ) Čakal som do poslednej chvíle, ako dopadne oprava s mojím motorom a keď som sa dozvedel výsledok už som sa nevedel pripojiť.
Ináč ďakujem niekomu z Kralúp že si robil o mňa starosť a mi včera o 20.48 zatelefonoval.
Je to smutné, ale neviem s kým som hovoril. Asi to bol Fishmajster, či packa ?
Nech to bol hocikto ja mu Ďakujem.
Ja sa ospravedlňujem za moju neprítomnosť na stretnutí, síce neskoro (ale skôr to nešlo ) Čakal som do poslednej chvíle, ako dopadne oprava s mojím motorom a keď som sa dozvedel výsledok už som sa nevedel pripojiť.
Ináč ďakujem niekomu z Kralúp že si robil o mňa starosť a mi včera o 20.48 zatelefonoval.
- libor.janko
- aktívní jachtař

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chlapi,
i my se moc omlouváme, ale nedorazili jsme také. Částečně kvůli předpovědi počasi, ale i kvůli tomu, že se protáhla garančka našeho tažného auta, bylo hotové až v pátek v 17 hod., a to už jsme neměli sílu dojet s lodí a bez lodi to na otočku je k Vám trošku daleko.
Tak si přiťukněte i za nás.
i my se moc omlouváme, ale nedorazili jsme také. Částečně kvůli předpovědi počasi, ale i kvůli tomu, že se protáhla garančka našeho tažného auta, bylo hotové až v pátek v 17 hod., a to už jsme neměli sílu dojet s lodí a bez lodi to na otočku je k Vám trošku daleko.
Tak si přiťukněte i za nás.
- packa
- zkušený harcovník

- Reputace: 12
zpatecni cesta byla utrpeni-na labi strasnej bor... kazdou chvilku jsem cistil namotanou travu,plavba byla jako slalom mezi kusy dreva v Lyse nad Labem zablokovana komora tlacakem a Podebrady maji v cudu stavitka-komoru napousti pomalu pul hodiny tak to bylo o fous v 17.45 jsem byl doma
jinak sraz byl OK a kdo nedorazil.......tak priste-packa
pro ty co nemohli-padl navrh -za 14 dnu vikend na soutoku Cidlina-kdo by se pripojil?
pro ty co nemohli-padl navrh -za 14 dnu vikend na soutoku Cidlina-kdo by se pripojil?
- fishmaster
- aktívní jachtař

Ahoj.
Sraz proběhnul v pohodě-ikdyž se slabou účastí,což mě docela zamrzelo.
Počasí jsem objednal,takže všude okolo bylo ošklivo a v Kralupech svítilo sluníčko.Celý víkend jsme pobíhali v tričku a kraťasích.Noci teplé-ráno jsem měl v plachetce 20 stupňů.
Oproti loňskému ročníku se bylo na co těšit.Pro děti byl připraven program,atrakce(nafukovací hrady,trampolína atd.)Pro nás jsem vymyslel soutěžní trať dle ČSVM kterou tady jezdí děti od 6-ti let,což je projíždění mezi bójemi dle plánu na čas.Pěkně jsme se vyblbnuli,popili,společně popluli a hlavně pokecali.Fotky žádné nemám,protože jsem na ně neměl čas-ostatní doufám nějaké pošlou.
Díky všem kteří dojeli-věřím že neprohloupili.
Sraz proběhnul v pohodě-ikdyž se slabou účastí,což mě docela zamrzelo.
Počasí jsem objednal,takže všude okolo bylo ošklivo a v Kralupech svítilo sluníčko.Celý víkend jsme pobíhali v tričku a kraťasích.Noci teplé-ráno jsem měl v plachetce 20 stupňů.
Oproti loňskému ročníku se bylo na co těšit.Pro děti byl připraven program,atrakce(nafukovací hrady,trampolína atd.)Pro nás jsem vymyslel soutěžní trať dle ČSVM kterou tady jezdí děti od 6-ti let,což je projíždění mezi bójemi dle plánu na čas.Pěkně jsme se vyblbnuli,popili,společně popluli a hlavně pokecali.Fotky žádné nemám,protože jsem na ně neměl čas-ostatní doufám nějaké pošlou.
Díky všem kteří dojeli-věřím že neprohloupili.
- libor.janko
- aktívní jachtař

- Kontaktovat uživatele:
packa píše:zpatecni cesta byla utrpeni-na labi strasnej bor... kazdou chvilku jsem cistil namotanou travu,plavba byla jako slalom mezi kusy dreva v Lyse nad Labem zablokovana komora tlacakem a Podebrady maji v cudu stavitka-komoru napousti pomalu pul hodiny tak to bylo o fous v 17.45 jsem byl doma
Soutok Cidliny bych bral, ale o týden později. 22. května mám TK lodi a pán z plavebky mi řekl, že by rád viděl loď na podvalu místo na vodě. Tak se mi to nechce kvůli víkendu dávat na vodu. Po TK to pak dám na vodu a mohl bych vyrazit.
- fishmaster
- aktívní jachtař

dedko píše:Ahoj chlapi.
Jojo-to jsem byl já.Na D1 prej byla bouračka,takže jsem měl strach že jsi se tam zaseknul v koloně.
Přijet můžeš kdykoliv a to Labe s Německem proplout.

- Petan
- návštěvník fóra

- Reputace: 3
Ahoj, původně se mi moc nechtělo, co tam budu dělat, když nemám ani loď? Nakonec jsme přijeli dva.
Díky Karlovi alias vovskému jsem si osahal jeho loď a mám nad čím přemýšlet. Fajn byla i návštěva maríny v Nelahozevsi, kam nás vzal Viky - a jak hezky mu to jelo. Zpátky do Kralup jsme to vzali parním vlakem. Ale jelikož jsme to původně plánovali jen na odpoledne, bohužel jsme se moc dlouho nezdrželi a odjeli zrovna, když začínala večerní zábava.
Příště přijedu rád a klidně na delší dobu, ale bez lodě si připadám, jako socka. Každopádně díky Mirkovi - fishmasterovi to bylo fajn sobotní odpoledne.
Díky ještě jednou.
Díky Karlovi alias vovskému jsem si osahal jeho loď a mám nad čím přemýšlet. Fajn byla i návštěva maríny v Nelahozevsi, kam nás vzal Viky - a jak hezky mu to jelo. Zpátky do Kralup jsme to vzali parním vlakem. Ale jelikož jsme to původně plánovali jen na odpoledne, bohužel jsme se moc dlouho nezdrželi a odjeli zrovna, když začínala večerní zábava.
Příště přijedu rád a klidně na delší dobu, ale bez lodě si připadám, jako socka. Každopádně díky Mirkovi - fishmasterovi to bylo fajn sobotní odpoledne.
Díky ještě jednou.- stenly38
- návštěvník fóra

Tak pár nedokonalých fotek ze srazu
http://stenly38.rajce.idnes.cz/2.Jarni_ ... ad_Vltavou
Opět ještě jednou děkuji za krásný výkend a už se na Vás kluci někdy těším
http://stenly38.rajce.idnes.cz/2.Jarni_ ... ad_Vltavou
Opět ještě jednou děkuji za krásný výkend a už se na Vás kluci někdy těším

- Viky_CZ
- zkušený harcovník

- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem na rajce neco hodil, kdo je citlivejsi na kvalitu fotky, radsi se ani nedivejte.
http://viky-tw.rajce.idnes.cz/Jarni_sra ... ad_Vltavou
Libor: Skoda ze se ti nepovedlo dorazit driv, situace se bohuzel vyvrbila zrovna takhle. Jeste v nedeli rano jsme byli pomerne komplet, snad to vyjde priste.
http://viky-tw.rajce.idnes.cz/Jarni_sra ... ad_Vltavou
Libor: Skoda ze se ti nepovedlo dorazit driv, situace se bohuzel vyvrbila zrovna takhle. Jeste v nedeli rano jsme byli pomerne komplet, snad to vyjde priste.