Příspěvekod tataS » stř dub 30, 2008 9:43 pm
Já si nedovedu dost dobře představit, jak to vidíš s tím vrácením v nepoškozeném orig. obalu. Již pouze doprava sem jde přez několik
dopravců, skladů a pod. Ten motor v obalu bude vážit cca 17 až 20 kg a těžko zabráníš při několikanásobném překládání jeho poškození, zvlášť když to nemůžeš ovlivnit. K vybalení musíš vytahat spoustu drátěných svorek a případně přeříznout plombovací
pásky na obale a při vybalení roztrhnout zavařené pytle (není to tak dlouho co jsem vybaloval dva motory). Potom se na ten motor
podíváš, on se ti nebude líbit třeba barvou a vše uvedeš do původního stavu, pošleš zpátky na vlastní náklady a zřídíš si konto v EUR
a budeš trpělivě čekat, jestli si prodejce nenajde záminku aby tě poslal někam a oznámil ti, že si ho u něj můžeš vyzvednout.
Řada těch obchodů sídlí blízko moře, nebo alespoň v okolí Berlína a to je kousek z ruky. S tím uplatňováním reklamace u nás to také není tak jednoduché. Musel bys mít předem ověřeno, že ti to zdejší autorisovaný prodejce uzná. Většina to sice inzeruje ale jsou to
jenom prodejci firem z DE a A a nic je nenutí uznávat reklamaci pro jiného prodejce. Proč by si zvyšovali náklady a podporovali na svém
teritoriu cizí konkurenci? Reklamační podmínky u nás a ostatních státech se liší ve více věcech a jejich znalost z originálu není vždy
dokonalá, zvláště pokud si tam prodejce kromě zákonných předpisů té které země ještě vsune vlastní doplnění, což jim zákony umožňují. I u nás když ti při koupi přez internet přijde zboží, tak nemá vyplněný záruční list (pokud tam vůbec je, nebo není platný
pouze pro jinou zemi) a bývá problém s potvrzením. Prodejce je někdo jiný a doveze to nějaká spedice, která to dostane v nějakém
skladě, který není oficiálního dílera pro ČR a tam to přivezli od bůhví odkud. A ty po několika týdnech telefonování a dopisování
(pokud máš štěstí a vůbec zjistíš tel. číslo a platnou adresu a někdo má chuť se s tebou bavit) zjistíš, že jsi koupil levněji ale se zárukou
a opravami bude problém. Proto opakuji, že přez eBay.de kupuji věci u kterých počítám, že nebudu uplatnovat reklamaci a proto
rozdíl v ceně o pouhých cca 1500,-Kč a pochybnosti se zárukou (která většinou činí 5 až 20% ceny) by mě nepřiměli do toho jít.
Posledních cca 12 let jsem ve firmě zajišťoval logistiku a reklamace při přepravě na východ i západ a přez všechna drahá pojištění
byl velký problém něco dostat na úhradu poškozené nebo ztracené zásilky. Pojišťovny mají vždy nějaké klauzule, které není možné
splnit a plnění omezují jak mohou. (Zkus sehnat na letišti v Ženevě, Londýně, Barceloně a nejlépe v Moskvě od policie protokol
o zničení, nebo poškození zásilky a výši škody a to přeložit do češtiny s ověřeným překladem. V nejlepším ti příjde 10tá kopie s nečitelným rukou psaným záhadným popisem bez razítka a jména dotyčného, který si můžeš přišpendlit na WC. Letecká společnost
ti po několika měsících zaplatí 20,-USD za kg bez ohledu na cenu, pokud nemáš připojištění a to lze udělat pouze při odeslání od nás a česká pojišťovna se z toho vykroutí pro malou škodu. Pokud se jedná o menší
částky do cca 1000USD, tak se nevyplatí se moc vzrušovat, protože náklady kolem by byly neúměrné škodě. Jenže u součástek se
může jednat také o balíček s váhou 1kg. I tak jsem se přez všechna pojištění při odesílání zásilky o váze 80kg a ceně cca 8 milionů
na východ moc nevyspal, dokud mi nepotvrdili příchod v pořádku.
Přesto na internetu nakupuji často, ovšem buďto v obchodech kde si to osobně vyzvednu a nebo u několika seriozních firem. Ona
už cena dopravy snižuje výhodnost nákupu.A další je otázka bankovních poplatků do ciziny protože v EU jsme jenom částečně.
Ten číňan by byl zajímavý tak za 6000,-Kč.
Naposledy upravil(a)
tataS dne čtv kvě 01, 2008 7:56 am, celkem upraveno 1 x.