Pro kajícího se Pepu ...
Nemyslím, že bylo pochybením, že jsi uvedl to své o řetězech do ELBY a KORSIKY ... ono tovyplynulo z toku informací, které se tam vršily. Obávám se, že přísné dodržování formy (tím míním striktní klíčování a třídění informací dle druhu) by zabilo obsah "volné" a především živé diskuze v tom či onom bodu.
Přesto cílené vytřídění informací k dané problematice (řetěz - kotvy, lepení materiálů, způsoby vyvazování, legislativa atd ...), které jsou rozesety do všemožných témat, by bylo užitečným počinem. Je zde uloženo mnoho zkušeností a jejich získání bylo často drahé a klopotné a mnohým by usnadnily život a inspirovaly by.
Časopis pro jachtaře
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
casopis je bezva napad, ale nechci vam brat iluze, ale jak dlouho to vydrzite ?
ja si myslim, ze se to casem omrzi (ta prace) - mam pocit, ze takovehle myslenky
meli i zakladatele yachtu a revue (ale velice rad bych se mylil), navic stare casopisy
zaniknou, tim zanikne ta informace ...
elektronicky casopis uz je neco lepsiho, ale stale je takovy mrtvy
me osobne by se moc libilo, zridit poradnou wikipedii, bylo by to stale dynamicke,
s proklikama a informace z fora by nekde byly - ale i tak je to hrozna prace, sice by
se mohlo na wikine podilet vice lidi, ale stejne by to pak chtelo nejakeho spravce a ten
by si to teda uzil
kdyby tedy byl zajem o toto a kdyz se nekdo prihlasi o post spravce wikiny (treba
lucifer(ka) - kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
), tak by se to
urcite dalo dobudoucna dodelat ...
nejaky poutac by pak urcite sel taky dodelat
... ale jsou to jen uvahy
ja si myslim, ze se to casem omrzi (ta prace) - mam pocit, ze takovehle myslenky
meli i zakladatele yachtu a revue (ale velice rad bych se mylil), navic stare casopisy
zaniknou, tim zanikne ta informace ...
elektronicky casopis uz je neco lepsiho, ale stale je takovy mrtvy
me osobne by se moc libilo, zridit poradnou wikipedii, bylo by to stale dynamicke,
s proklikama a informace z fora by nekde byly - ale i tak je to hrozna prace, sice by
se mohlo na wikine podilet vice lidi, ale stejne by to pak chtelo nejakeho spravce a ten
by si to teda uzil

kdyby tedy byl zajem o toto a kdyz se nekdo prihlasi o post spravce wikiny (treba
lucifer(ka) - kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan

urcite dalo dobudoucna dodelat ...
nejaky poutac by pak urcite sel taky dodelat

... ale jsou to jen uvahy

- Lucifer
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
No to jsem si vysloužila....
Nicméně možná jsem krapet nemoderní, když upřednostňuji tištěnou verzi čehokoliv ke čtení. Celý den koukám do počítače a když si chci "dáchnout", sednu si jinam a vezmu knížku nebo časopis. Na loď si také raději vezmu něco papírového. Krom toho si časopisy, které mne zaujaly (ty, ve kterých jsem našla něco praktického), schovávám třeba i roky a vracím se k nim. Rekord myslím drží JardaF, který schovává Modeláře od 70.let a nyní již s dětmi se k nim stále vrací. Jo a myslím, že tam jsou z té doby i Čtyřlístky.
Asi se všichni shodnem, že pokud časopis, ať už tištěný nebo elektronický, neměl by být "o ničem s pěknými velkými obrázky", ale měl by mít zcela praktickou a užitečnou náplň.
Zatím všem díky moc za názory.

Nicméně možná jsem krapet nemoderní, když upřednostňuji tištěnou verzi čehokoliv ke čtení. Celý den koukám do počítače a když si chci "dáchnout", sednu si jinam a vezmu knížku nebo časopis. Na loď si také raději vezmu něco papírového. Krom toho si časopisy, které mne zaujaly (ty, ve kterých jsem našla něco praktického), schovávám třeba i roky a vracím se k nim. Rekord myslím drží JardaF, který schovává Modeláře od 70.let a nyní již s dětmi se k nim stále vrací. Jo a myslím, že tam jsou z té doby i Čtyřlístky.

Asi se všichni shodnem, že pokud časopis, ať už tištěný nebo elektronický, neměl by být "o ničem s pěknými velkými obrázky", ale měl by mít zcela praktickou a užitečnou náplň.
Zatím všem díky moc za názory.
Luciferko, o tom co máme rádi to není.
Já jsem na tom podobně a možná dál. Časopisy Yacht mám svázané všechny podobu devíti let, Excalibur od roku 91 do roku kdy přestal vycházet, Computer jsem přestal vázat loni. Žena někdy říká, že jsem prdlý a vyhazuje mě vazby z knihovny.
Je to o možnostech. Pokud se vám podaří jít do tištěné verze, budou všichni určitě jen rádi. Naše pochybnosti o tom že to je reálné neznamenají, že to nejde. Pokud tedy máš nějakou vizi, běž za ní, budeme ti fandit.
Já jsem na tom podobně a možná dál. Časopisy Yacht mám svázané všechny podobu devíti let, Excalibur od roku 91 do roku kdy přestal vycházet, Computer jsem přestal vázat loni. Žena někdy říká, že jsem prdlý a vyhazuje mě vazby z knihovny.
Je to o možnostech. Pokud se vám podaří jít do tištěné verze, budou všichni určitě jen rádi. Naše pochybnosti o tom že to je reálné neznamenají, že to nejde. Pokud tedy máš nějakou vizi, běž za ní, budeme ti fandit.
Naposledy upravil(a) Anonym dne stř lis 11, 2009 11:13 am, celkem upraveno 1 x.
- geronimo
- zkušený harcovník
- Reputace: 201
- Kontaktovat uživatele:
http://www.aukro.cz/item803335087_ctyrl ... ulina.html
a cena ještě vzroste !
a cena ještě vzroste !
- Komín
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Libor píše:A hned vpravo nahoře mám hledanou funkci: Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy
http://jachting.info/modules.php?name=F ... d=newposts
Řešil jsem podobný problém jako Martin a tak jsem tuto informaci přijal s radostí a hned jsem to zkusil. ALE!!!!
Ráno jsem se připojil, pročetl příspěvky a mazal do práce. A teď v poledne jsem se připojil znovu. Mezi mojí ranní a polední návštěvou přibylo minimálně 6 příspěvků - zatím jsem je nečetl. Otevřel jsem si "vstup do fora " ( tam mi to píše, že jsem byl ve foru naposledy ráno) a v něm " Zobrazit nové ..." a kouká na mě obrazovka s nápisem " Žádné téma nebo příspěvek nebyl nalezen ..."
Kde jsem udělal chybu?