Ale toto opravdu není nijak velké (cca 18 x 9cm) a účel splní

http://shop.jachting.info/index.php?mai ... ts_id=2069
Moderátoři: vilma, windward, Pepa
Felix píše:Vylejvačka nemusí být na lanku, ale je to dobrá rada
Osobně bych všechny ty "krámy" vyřešil přiměřeně malým lodním pytlem, ve kterém bude všechno vybavení včetně papírů od lodě a na hlavu. Když se zaroluje s úměrným množstvím vzduchu, tak i plave, a krátkým lankem s karabinkou ho připneš k nějakému poutku na bortu nebo k opasníkovému lanu, máš-li ho. Dělají se i vodotěsné tašky, tvarované do přídě gumáku.
Fitor píše:... mám HobieCat 16 a byl jsem na prohlídce na SPS a nestačil jsem se divit. Chybělo mi světlo, hasičák, lekárnička a kotva s lanem nebo řetězem ...
Fitor píše:Celé to je důsledek toho, že jsem to kdysi nechal zaregistrovat kvůli Chorvatům.
Fitor píše:Každopádně požádám o to snížení výtlaku o 7kg, pokud to pomůže a případně prokážu, že jsem trochu zhubnul ...
Fitor píše:... tu jízdu za viditelnosti nechám zapsat.
Fitor píše:... vzhledem k tomu, že mám VMP, tak stejně můžu jen za nesnížené viditelnosti ...
Fitor píše:Mám to napsané na zadní straně: 10) C denní plavba na moři
Fitor píše:Zajímavější je ze v mezinárodním osvědčení mám napsáno Výtlak: 0,32 m3. To je Dmax?
Felix píše:Fitor píše: v mezinárodním osvědčení mám napsáno Výtlak: 0,32 m3. To je Dmax?
Nikoliv, viz vyhl. 334/2015 Sb., příloha 2, článek 1.02.1, písm. o) a p).
raschi píše:Dmax máš tedy každopádně pod 500kg. Z povinné výbavy se tě tedy týká pouze vylévačka ...
Fitor píše:Pokud bych tedy vzal hmotnost udávanou výrobcem a výtlak, vyjde mi 145+320=465kg. Tak jsem pod 500kg nebo je to 145+362, jak psal Felix a jsem 7kg přes?
Felix píše: "Výtlak plavidla Dmax," uváděný v kilogramech, je údaj o hmotnosti kapaliny, kterou plavidlo vytlačí, bez ohledu na její objem
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů