žádný fotky neuvidíte !!!

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

. Ale co mne překvapilo, že se mi občas chovaly nestandartně i odkazy pomocí html. Náhled jako odkaz se odmítal zobrazit apod. Nicméně přesvědčováním, nejlépe postupnou úpravou jiného funkčního odkazu to šlo rozchodit.....
Ať zkopíruji jakejkoliv kód,tak náhled nejde ani za boha...Možnost nahrání obrázku se mně nezobrazuje ani v Chrome a ani v IE,zkouším použít jiné úložiště obrázků na http://www.fastimages.eu/ , kopíruji kódy jako vzteklej a zase nic a dochází mně jednak možnosti tak i trpělivost.Uvést vlastní web už tady nelze,bo chybý v os.nastavení i tato možnost(předpokládám že úmyslně),když hodím odkaz do příspěvku s galerií na vlastním webu,zase bude někdo hulákat,že to časem může být komerce ,a taky bude a jinou možnost jsem zatím nevyšťoural.Ne že bych vlastní web už rozběhnul.Za prvé to není moje parketa a nemám na to čas a za druhé ještě není hotová ani fin.verze,ale to je stejně jedno...Posílat fotky Liborovi na mail a nebo jiným šamanům,kteří tady pomoci kouzel a woodo dokážou ty fotky nahrát tak,že jsou zobrazeny přímo v příspevku i z náhledem je jednak na dlouhý lokty a taky s tím jesti nutno furt někoho otravovat.To s tím kuwa někdo neví nic udělat.To se mám o to postarat já,i když o programování nemám ani páru...???Á propos Sonja je programátor web.aplikací.A nebo mi někdo jako lamě řekne a to pěkně od podlahy,jak na to...???
Pepa píše:Minutu po tobě jsem dospěl k přesně stejnému závěru a to jsem to testoval 15 minut.
Problém je totiž v tom / nemyslím, že to bude jen u mne / že zvolím jiné zobrazení - je vepsáno v roletce - potvrdím, obrazovka zabliká, ale vzhled zůstal stejný. Opakoval jsem to 3x a stále stejný. Musel jsem se odhlásit a zase přihlásit a někdy i vícekrát, než jsem postupně dosáhl změny všech třech vzhledů. Vzhledy pznám bez ohledu na to co je psáno v roletce. Takže můžete mít ve skutečnosti jiný vzhled, než je psáno, lépe řečeno, po změně zůstane ten předešlý.
Demo news.....je barevný, základ světle modrá........................nabízí možnost použít imagshack k nahrání obrázku do příspěvku
Test...............světle zelený podklad, barevné ikony.................nabízí možnost použít úložiště J:I: k nahrání obrázku do příspěvku
jyrx................podklad světle šedý s řádkováním, ikony bílé......obrázky nelze nahrát, nejsou pro nahrání ikony
PLNÉ VELIKOSTI FOTEK VÁM NEPROJDOU
NUTNO ZMENŠIT NA CCA 600 x XY pi
edit: doplněny technické údaje.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů