řešil jsem podobný problém.
Koupil jsem svého času vařič od Colemanů. Záhy mě došlo, že jejich kartuše jsou malé a drahé.
Kupodivu se dala v témže obchodě koupit redukce na naše dvoukilovky.
Domnívám se že se jednalo o nějakou soukromou iniciativu tohoto obchodu.
Takovou redukci by měl ale zvládnout každý soustružník. Redukce stála 120 Kč.
Jinak ta sprcha je moc zajímavá. Zejména ta větší verze.

to by me zajimalo,kam by jste to na tech peti sestimetrovkach co tady vetsina lidi ma chteli nacpat.kdezto s touhle hrackou muzete mit kazdy vecer teplou sprchu treba i na nafukovaci Palave.to cerpadlo na baterky mi vyhovuje,neni vsude zastrcka od zapalovace
a ja to pouzivam vsude mozne, na chajde,na horach,na rybach a samozrejme na lodi.dobre je ze neni potreba zadna extra nadrz nebo bojler,je k tomu plastovy 15 l sak ktery se po pouziti sroluje anebo poslouzi kbelik.ta se dvema bombama se mi libila taky ale byla o dost tezsi.me 10 min i teplota 38C na osprchovani staci.jinak zatim me to pri pouzivani tech 465g coleman plechovek vychazi zhruba 0.75kc na litr teple vody,takze zadna hruza.kdyz jsem musel na prani me druhe polovicky obcas kvuli sprchy platit noc na hotelu tak to byvalo drazsi a to nepocitam utratu v baru....

.nakonec ji mam stejne jen"do rezervy",nebot jsem zjistil,ze am.campingbomby po 60 ti procentni prirazce UK dealera + postovne porad jeste vychazeji o cca 20% levneji nez ty v Cesku,ach jo