Zde jsou vedoucí plavci.
Asi mají vznášedla a berou to zkratkou přes souš.
alffa
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

jerryx píše:ja mam pocit, ze na to jdete moc vedecky - ja proste jedu. jediny predpovedi, co me zajimaji, jsou ty ve hre ..

dan píše:no tak mam ligt spin presne tam co Hovez.....zkouseli jste nekdo neco dokoupit pres PAYPAL?nechce me to tam pustit....
Bilardos píše:Z "našich" jsem to zaregistroval třeba u Baharise či Jerryxe.
Sám se do toho zatím moc pouštět nechci. Možná až zničím plachty.
Zvažoval jsem autopilota na větr, ale ten zase není na "pro" plachty, takže nic.
Navíc sem u něčeho viděl, že se to kupuje jen na konkrétní etapu a není to na furt.

jerryx píše:[*] ale vetrny kormidlo je i pro profi plachty !! - v podstate je to to co potrebuji
Bilardos píše:jerryx píše:[*] ale vetrny kormidlo je i pro profi plachty !! - v podstate je to to co potrebuji
Auto Sails (1 leg)
Choose the best sail configuration for you between the two basics sails spinnaker and jib.
- takže v tom balíčku je něco jiného?

.delam to tak ze z prace zavolam sve drahe polovicce,ktera je doma na materske,a ona mi tim kormidlem potoci.funguje to docela dobre,akorat se musi pouzivat spravna terminologie,teda zadne"zmen kurz na 135",spise neco jako"milacku,mohla bys mi prosim nastavit ten budik na pul pate?".doufam,ze se castym pouzivanim zmeni dalkove ovladani kormidla v kormidlo automaticke.pokud se to nepovede tak teda taky zainvestuju do toho balicku..... 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host