pěkná lodička! Líbí se mi ten čelen. Mě můžeš s Vlaštovkou potkat na Orlíku nebo na Slapech.
Pár fotek ze stavby (nejsem profík, ale zase lepší laskavá ruka amatéra než sirky)
Milan
Moderátoři: vilma, Pepa, smike

ty jsi ho stavěl nového
alespoň tu lodičku vidím na vodě
máš nějaké fotky jakjsi vyřešil vnitřek ?

Koukám, že co kus to originál, ty máš to vnitřní členění kajuty také úplně jiné. Přemýšlím jak to do jara udělat
a jak moc řešit na tak malou kocábku elektriku. Budu kotvit na Slapech

MilanR píše:. Mě můžeš s Vlaštovkou potkat na Orlíku nebo na Slapech.
Pár fotek ze stavby (nejsem profík, ale zase lepší laskavá ruka amatéra než sirky)
Milan

.Jinak moc obdivu pro oba, mám něco podobného doma. Ale snad se zdrchám a taky něco šoupnu do fora. Zatím Ahoj 

náklady vyšli nějak podobně, já koupil korzára levněji a asi byl v lepším stavu. Dnes je mě zřejmé že se ta lodička nikdy normálně neprodá, ale dcera si ji oblíbila
takže nic podobného nepřichází v úvahu. Určitě bych podobným nadšencům doporučil se pořádně rozhlédnout po okolí co je možné koupit. Pravdou je že Delfi není velká a dá se dobře přesouvat a je udělaná podle mých představ.

Mám dole asi 280 kg. Prádlo klidně zmenším a motor už má po
, takže stejně musím koupit nějaký jiný. Ahoj

a tím snížil výtlak o 30kg. Ale tuhle blbost jsem nemusel použít, rozhodující je váha nákladu a vodní váhy zatím fakt nemají 
...MilanR píše:......, rozhodující je váha nákladu a vodní váhy zatím fakt nemají

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host