halladin píše:nebyla. Moje se jmenuje Amur, nápis jen na zrcadle vpravo
male nedorozumeni, ten muj popis se vztahoval k moji lodce
amur, jasne

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

halladin píše:nebyla. Moje se jmenuje Amur, nápis jen na zrcadle vpravo

firewall píše:Hmm..opravdu zajímavé, že je to tak podobné plachetnici Jantar. Nemáte někdo někde fotky? Snažil jsem se to najít na netu a nepodařilo se mi. Našel jsem naky inzeraty ale bez fotek. Asi stavitel této lodi z toho vycházel, mě se to zdálo naky divný, že to není podobný ostatním Atolum co jsem viděl na fotkách. Děkuji za informaci, rozhodně zajímavé. L.

halladin píše:Lukáši, došly Ti fotky ?
.
.
Sarah píše:Jinak jeřábování začne, myslím tento víkend. My jdeme z vody příští víkend.
. Kolik prosím tě platíte za jeřáb? Za vytažení lodi?To se dělá u hráze jestli se nepletu?Dík Moc L.Sarah píše:Na Orlíku se platí jeřáb stovka za metr lodi. Jeřábuje se u hráze na levé straně a je dobré být s panem Novákem (603 545 651) domluvený, on ti dá přesný čas.
.
Už jste vyjeřábovali vaší lodičku? Dneska jsem mluvil s panem Novákem, a říkal že jeřábuje každy tyden. Takže moje plachetnice půjde z vody asi příští týden. Chtěl jsem se zeptat. Musí se vlézt do vody, když se ta lod vyndavá? Aby se uchytili nak ty popruhy nebo tak něco? Nikdy jsem to neviděl..tak se ptám. Děkuji Lukáš
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů