zítra jedu do Němec pro svoji první kocábku aby bylo na Mlýnech na čem jezdit. Bude to katamarán Tornado. Doufám, že to bude v pohodě. Těším se jak malej Jarda.
Mlýnům zdar

Moderátoři: vilma, Pepa, david

Zdraví Pecho
Komplet i s dopravou mě vyšel na 50 tis. Kč. Zatím nemám pořešené uchycení hlavní plachty protože jsem si to prostě nevyfotil a nevím tudíž jak to patří. Ale to se poddá.
Kdybyste někdo věděl jako má být uchycení ráhna a hlavní plachty (spodní lík) tak by mi to moc pomohlo. V příloze posílám fotku, která je bohužel mázlá tak to není vidět detailně. Ahoj Ludwisse
. A byl tam přímo závod plachetnic
. Moc pěkný a ještě hezčí z kopce na hradě. Jen se mi nelíbilo množství mrtvejch ryb u břehu a do toho rybáři s nahozenejma prutama. Taky se mi nelíbila část nádrže lemována podivnými chytkami rybářů. Nějak jsem z toho neměla dobrej pocit.
buchtalin píše: Taky se mi nelíbila část nádrže lemována podivnými chytkami rybářů. Nějak jsem z toho neměla dobrej pocit.

.
.
Chtěl bych se pro zajímavost zeptat na možnost spuštění lodě na Novomlýnskou nádrž? Dočetl jsem se, že v yachtklubu pod Pavlovem je nějaká svážnice!? Nevíte kolik si účtují za využití této možnosti? A kde by se dala loď spustit přímo z vleku a na jakou cenu by vyšla tato varianta? Děkuji za info.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host