Labe
Moderátoři: vilma, Pepa, david
-
- moderátor
- Reputace: 234
Denis píše:Mapu Českého úseku Labe mám a ešte by som chcel Nemecko, idem žhaviť internet. Ak by sa niekomu chcelo ísť na spoluplavbu s vlastnou loďou, tak budem rád. Termín zatial nemám určený, ale budem sa riadiť podla priebehu leta. Nesmie to byť príliš adventure.
já, doufám, poplavu dolů někdy koncem května, spíš zač. června - bude-li voda - směr nejspíš Polsko
nejlepší a aktuální mapa je od "zhrd" tady na fóru. doplň si jí mejma poznatkama z loňské plavby ( sportovní přístavy a pod.) a můžeš směle až do Magdeburgu

- Jarda_x
- návštěvník fóra
- Reputace: 2
geus píše:Denis u nas v usti v klubu lod spustis a nechas i vozik nebo ho nechas u me na baraku bydlim 200metru od klubu hned u vody.
Ahoj. Myslíš, že bych Tě o podobnou pomoc mohl poprosit i já? Plánuji splout Vltavu, ale pokud se zadaří a bude čas, třeba i Labe k Ústí. Odtud bych odjel domů vlakem a za dva tři dny bych musel zpět dojet pro loď. Je to jen malý rozložitelný katamaránek vyrobený ze dvou kajaků... místa moc nezabere, jen bych byl raději, kdybych jej nemusel nechávat jen tak volně na břehu.
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
Vovský, to vieš že by som mal záujem o ten wasserwanderatlas, ale ako som včera kul pikle nad autoatlasom BRD, tak sa mi páči aj myšlienka plaviť sa len po Labe a neodbočiť na Berlín. Raz tu niekde bol cestopis ako parta mladých mužov vyrazila po Labe do mora a spravili to tuším za 4 dni hore dole. Taký rychlík by som nechcel , ale 150 km denne zvládam v pohode. Ani neviem kolko je to km z Hřenska do mora.
- libor.janko
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele: