to, že spadnu o 70k, to je nářez, ale na 92k - to jsi asi vítěz
Volvo Ocean Race Game
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
A co tabulčičky, ty už nebudou? Samozřejmě přednostně se těším na vývojoví graf k sumatře, tabulku si může každý skouknout u sebe.
To pON: když přijmeš do své, ty co si tě dali do skupiny, budeš mýt seznámek i s pořadím a můžeš kouknout kde se pohybuje, pokud jsi to původně nezaznamenala nabízím Ti opáčko
To pON: když přijmeš do své, ty co si tě dali do skupiny, budeš mýt seznámek i s pořadím a můžeš kouknout kde se pohybuje, pokud jsi to původně nezaznamenala nabízím Ti opáčko
- mpako
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
janekz píše:Ano, hlasování o změnách větru tam je, ale jeho výsledek mě nepovzbudil. Většina si přeje častější změny větru. Já jsem proti - musím totiž kromě kvedlání virtuálním kormidlem taky pracovat, odpočívat, hrát si s dětmi (no jo, i se ženou) a tak. Hlasoval jsem proti.
Byl jsem se vsemi lodmi proti. z nekolika duvodu - janekz jmenoval nektere, ja se domnivam, ze castejsi update je take zvyhodneni tech hochu co jedou podle navigacnich SW s updaty vetru grib soubory. takhle to pro ne je slozitejsi. vzhledem k tomu jak ten web funguje si vubec nedovedu predstavit, ze by ten vitr meli menit casteji, prihlasit se nejde, poloha ostatnich lodi je vzdy s otaznikem udaje na home a play jsou ruzne...
inu dali jsme se do boje ale...