Setkání během výstavy Boat Brno 2008

Setkání, regaty, výstavy a akce pořádané v souvislosti s jachtingem

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

Mám zájem se zůčastnit a preferuji délku

cca 2-3 hodiny (začátek odpoledne)
4
17%
cca 4-5 hodin (začátek odpoledne)
7
29%
cca 6 a více hodin (začátek odpoledne, bez noclehu)
0
Žádná hlasování
celé odpoledne a večer s noclehem
3
13%
celý den bez noclehu (začátek už dopoledne)
0
Žádná hlasování
libovolně, přizpůsobím se
10
42%

Celkem hlasů: 24
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » čtv lis 06, 2008 11:01 pm

Urobíme tedy prezenčku (doplňujte kdo jste hlasovali):
Libor+1
Baharis
Maris +1
Vilma+3 - plánuju přijít, musím i s dětma, tak jen do té chvíle, než začnou otravovat, nebojte
Teista
Denis,nehlasoval som, ale nie je to trochu neskoro? Ta výstava je na 2-3 hod.
Haladin +1
jerryx
bedrich + 1
venc
dumber
zdenci + 2
Sachmet + 1

Setkání bude v salonku Gingilly - viz výše.
Naposledy upravil(a) Libor dne pát lis 07, 2008 4:42 pm, celkem upraveno 1 x.
Renda
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 5

Karavany, motoráky a 5 plachetnic

Příspěvekod Renda » pát lis 07, 2008 7:51 am

Baharis píše:... tak jsem udělal, alespoň mobilem, pár fotek "Před otevřením". ;) ...
Baharisi, díky!
Vypadá to jako pražská výstava, které se přezdívá "Karavany, motoráky a 5 plachetnic". :hmm:
Sachmet
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sachmet » pát lis 07, 2008 4:02 pm

Ahoj,
prosím připočíst Sachmet + 1 :-)
halladin
vytrvalý návštěvník
Reputace: 2

Příspěvekod halladin » pát lis 07, 2008 5:33 pm

ahoj Baharisi,

předávání lístků bude kde, a v kolik ?
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » pát lis 07, 2008 5:46 pm

:lool: :lool: :lool: :smash: :evil:

Číst, číst, číst. http://jachting.info/modules.php?name=F ... c&start=25
4.11.2008 10:12 am
halladin
vytrvalý návštěvník
Reputace: 2

Příspěvekod halladin » pát lis 07, 2008 5:59 pm

ehm :oops:
janekz
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod janekz » pát lis 07, 2008 10:37 pm

To Baharis: syn bohužel zítra nejede, lístek tedy nepotřebuji. Bohužel jsem to dříve nevěděl. Sorry. Janek
teista
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod teista » ned lis 09, 2008 1:46 pm

Ahoj, chtěl bych poděkovat Liborovi, že dal dohromady včera tu schůzku, byl to příjemný večer.
Doufám taky, že všichni v pořádku dojeli domů. Do Znojma byla slušná mlha. Ale je to jen kousek. Tak snad je vše OK.
Libor
bez hodnocení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » ned lis 09, 2008 6:29 pm

Děkuji všem co přišli za účast. bylo to fajn.
Za chvíli nasypu fota do galerie....
dumber
1. DONÁTOR
1. DONÁTOR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dumber » ned lis 09, 2008 8:18 pm

ja se omlouvam. Selhal mi odvoz, a uz nebyl cas jet vlakem, takze jsem do brna nakonec nesel vubec :(
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 153

Příspěvekod Denis » ned lis 09, 2008 11:05 pm

Myslím že to stretnutie bolo priamo velkolepé, reštaurácia príjemná, ceny ludové, salónek vyhovujúci tak akurát, ludí plno aj keď pár by sa ich ešte zmestilo. Brno je dobré miesto, Praha je dosť ďaleko a skrz pražskú výstavu lodí sa tam neoplatí ísť. Aj ročné obdobie je dobré, nie sú zasnežené cesty, vonku je ešte príjemne, drvivá večšina ludí už s plavbami skončila, dokonca aj Sachmet. :) /a neprišla a dostáva velký čierny bod/
Samostatnému stretnutiu bez podpory výstavy nedávam velkú šancu. Aj keby sme tam pozvali neviem koho, aj tak by neprišlo viac ludí ako sme boli teraz, myslím že prednáška R.Krautschneidera ktorú organizuje Teista bude dobrá štichpróba.
Stretnutia niekde na vode ako písal Halladin, prípadne účelovky v podstate prebiehajú, ale neverím že by to bola niekedy masovka. Napr. začiatkom sezóny sme sa stretli u nás na Dunaji, Denis, Teista zo synom, Danda s manželkou a ešte jeden bratislavčan na gumáku. Boli sme tri člny, 7 ludí a bola to pekná mini plavba. Na jar sme sa stretli po predchádzajúcom dohovore pár lodí v Chorvatsku, síce len na chvilku, ale bolo to velmi príjemné. Plavba v Grécku ktorú organizoval Lakomec výhradne len s členmi jachting. info. Liborove spoluplavby v HR s trailer plachetnicami, moje dve výcvikové plavby pre našich začiatočníkov, Windwardov astronavigačný kurz. Myslím že toto je dobrý základ a cesta ktorou pôjdeme.
To ani svazáci neboli aktívnejší. :D
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » ned lis 09, 2008 11:27 pm

Ano Denisi, vyjmenoval jsi to dobře. Nedá se říct, že by jsme se nescházeli. Jen to je vždy jen malá skupinka, nebo je to na chvilku a hned se to rozutiká.
Schází trochu klidu, prostě se v tom každodením shonu na chvíli zastavit, posedět, pokecat u ohně, se zajištěným ubytováním a nespěchat hned domů. Třeba tam jak jsem dělal toho Ivana Orla, tam to je velký areál na periferii, zadarmo, kryté ohniště (my jsme to stavěli na táborech a říkali tomu "čumhaus"), kytary, špekáčky,soukromá pípa, ubytování na místě za stovku. Jen se prostě a jednodušše na chíli zastavit a vypnout.
No jo, no. Já vím. Maluju si to hezky... :lol:
Libor
bez hodnocení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » ned lis 09, 2008 11:41 pm

Hezky jsi to pojmenoval Denisi. Základ je dobrý a je na čem stavět. Každý si může vybrat něco pro sebe.
A rozumím tomu jak to maluje Baharis, já tam byl a mohu jeho slova potvrdit. Fota jsou navíc i v galerii... (jaké to tam bylo a jak to místo vypadá)

Několik málo fotek ze setkání jsem vložil do galerie http://jachting.info/modules.php?name=c ... &album=194 , aby si mohli udělat o tom představu i ti co tam nebyli.

A pár fotek z výstavy zde http://jachting.info/modules.php?name=c ... &album=193
Nenafotil jsem toho moc , zdaleka fotky nevystihují vše co by mohli. Tento rok jsem pro samá jednaní :D (několik jich bylo) neměl mnoho času ani pro výstavu samotnou. :hmm:
kzeman
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod kzeman » pon lis 10, 2008 9:35 am

Výstavu jsem absolvoval prvně, sám a s naprosto špatným rozvrhem.
Předpokládal jem hlavně prohlídku příslušenství s možnosti zakoupení, ale to tam nebylo, tak jsem byl ve 2hod s prohlídkou hotov, dost ucaprtanej, posedět venku se nehodilo.
Do 17:30 bylo dlouho a protože jsem účast nepřislíbil tak jsem to vzdal.
Tím chci oznámit, že jsem Vás ušetřil své přítomnosti, protože moje znalosti o plachtění na vodě jsou nulové, větší člun nemám, mít nebudu, nikoho neznám, do debaty bych se špatně zapojoval, zato bych byl zvědavý na poznatky druhých z plaveb, pro možnost pozdějšího využití.
Nyní mne mrzí že jsem byl měkej a zvolil předčasný návrat, takže to obtěžování Vás bude čekat později.
teista
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod teista » pon lis 10, 2008 10:55 am

To je dobře, kzemane, že Ti to nakonec přecejen došlo. Nejde o to jakej jsme kdo frajer, ale že se nám to všechno kolem lodí líbí, tak to příště nebal. je to škoda ;)
vilma
moderátor
Reputace: 46

Příspěvekod vilma » pon lis 10, 2008 8:34 pm

No a jak jsme si výstavu a setkání užili my :
Začnu od konce. Na setkání se mi líbilo, i když jsem s většinou nestačila prohodit víc než jen pár slov, jelikož jsme přikvačili s malochama až po 19 a zdrželi se jen hoďku a půl a pak zas museli utíkat na večerní poslední vlak. Škoda, že jsem se nestačila seznámit s některými novými tvářemi, to je na každým setkání hodně zajímavý moment, přiřadit si k jménu i "živého panáka", jak říkají moje děti. Ale i tak to bylo příjemné se aspoň vidět.

Na výstavě samotné to bylo pro nás hodně hektické, kolik tam bylo plachetnic jsem nestihla spočítat a otázka, jestli jich není málo, nás netrápila neb den není nafukovací.
Ale víme, že tam byly některé velmi pěkné kousky, /zvlášť kde figurovalo jméno Hanse, to se mi líbilo/ stejně jako moc pěkné motoráčky. U každého jsem samozřejmě vyslechla komentář "tak kluci a teď to mamka koupí". Stihli jsme prohodit pár slov se známými u stánků, musela jsem na žádost dětí absolvovat show Dana Nekonečného, nadšení neznalo mezí (ano, to je ten "žlutej šašek" s ohňostrojema, jak říkala paní vedle nás). Zvládli jsme i nějaký ten doprovodný program - rejdění modelů v bazénu, promítání filmů v programu ČANY.

Pak klusem do dalšího pavilonu, aby si bobánci mohli zalozit na lezecké stěně, skočit Tarzanův skok a zahopsat tamhle a onde. Mezitím jsme do sebe v poklusu naházeli hromady langošů, klobás a col, a i přes spěch jsme nestihli trampolínu a jiné atrakce. Maloši odmítali odejít z tohoto ráje až do úplného uzavření pavilonů, proto jsme taky došli do Gingily až po 19 hod. Bylo to snadné, 1 zastávka tramvají a pak 300 m pěšky pořád rovno, příjemná osvěžující večerní procházka. Děti byly rozběhnuté a podle toho to v salonku taky vypadalo, proto pořád klusaly. Byla jsem ráda, že jsme se dočkali pizzy a mohli vyrazit zase dál na vlak domů. Příští rok prej ale jedem zase.
Radek
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod Radek » úte lis 11, 2008 4:13 pm

Zdravím všechny jachtaře. Já jsem byl na setkání poprvé a musím přiznat, že jsem byl moc mile překvapen a nadšen. Patřím mezi ty,co s jachtingem teprve začínají a tak jsem se vesměs nemohl zapojit do debaty. Ale i tak, pro člověka ovlivněného vodou to bylo moc zajímavé a poučné. Jsem rád, že jsem mohl být mezi vámi a těším se na další setkání.

Zpět na