Tesim se 
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

ciim driv tim lip .... Co muzes vypit dnes, neodkladej na zitrek nebo jak to je to prislovi ... Ktery den to ve finale bude je mi vcelku u pr .. tedy je mi to jedno. Nejsem si sice uplne jisty zda dokazeme zaplnit extra salonek (nedelam si iluze ze nas bude vzhledem k zacinajici sezone vic jak 5), ale predem souhlasim s jakymkoliv vybranym mistem, pokud ho tentokrat nebudu muset sam zamlouvat
a pokud se tam bude dat kourit

ale tak jo ... ale abych si to maximalne zjednodusil uvedu nasledujici podminky, za kterych jsem schopen-ochoten zorganizovat toto pristi/dalsi setkaji JI v hospode u piva (pokud nize navrzene body budou nekomu v zasade natolik proti srsti, ze bude ochoten se toho ujmout, predem deklaruji ze se toho radostne vzdam a prizbusobim se jinemu navrhu - je vsak treba takovy navrh zde, vcas a zretelne ucinit abychom predesli zmatku a nejistote)

TashonkaWitko píše:no myslim ze pondeli nen spravny termin, uz proto, ze je patek a nikdo se jeste neozval .. ja osobne bych to videl na pristi tyden (pokud vubec pristi tyden) tak nekdy na konec .. ale nemohu mluvit za obec ... me osobne je to fuk ...
BTW - v Brne je jachtarska dochtorka ??? Ja ziju v pocitu ze je zde jen doktor ..

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti