Ak by to nahodou niekoho zaujimalo, stavba lode z ocele nakoniec dopadla uplne inak

Kupil som laminatovu vanu od hiroshajo s papiermi a certifikaciou a nadstavbu som si poriesil z hlinika.
Lod je urcena na lov sumcov a vylety s rodinkou.
Nie je to ziadny vykrik moderny, ale islo mi hlavne o moj ucel pouzitia- cize rybarcenie.
Mam tam v podstate vsetko co som planoval (solar, osvetlenie dopredu a dozadu, zakryty predok, dvojbateriovy system,bilge pumpu, chladnicku, autoradio, sonar s GPS a plno hovadin. Jedine co som nezrealizoval(postupom casu mi to vyslo ako zbytocne su nadrze v spici lode- planoval som 60l na benzin a 100 na vodu- chodievame na maly dunaj a tam si vystacim s 24 litrovou plastovou nadrzou na benzin a ked budem chciet ist dlhsiu trasu, asi to poriesim bandaskami)
Nemam to este dokoncene, chyba mi dorobit nerez zabradlie dookola, nejake okrasne listy, plachty na zakrytie lode ked tam budeme spat, drziak elektromotora na trolling a nahradny zavesny motor 5K (na ceste do cierneho mora sa bude hodit

) no a este na jednu zadnu cast planujem davat "kupacie plato"- respektive konstrukciu, cez ktoru by sa dalo vstupovat do vody.