Co je malé, to je milé

Zde lze prezentovat lodě, které byste jednou chtěli mít nebo je považujete z nějakého důvodu za nej, nej ...

Moderátoři: Pepa, david, vilma

Zdenda
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Co je malé, to je milé

Příspěvekod Zdenda » ned led 08, 2006 12:07 am

Zaujala mě jachtička Sztrandek http://www.zeglarstwo.sail-ho.pl/sztrand/sztrplan.html Pro dva na přehrady v pohodě stačí a právě něco takového bych chtěl. Náklady na stavbu taky nebudou vysoké.
Jsou tam také odkazy na stránky ji? stavěných (Polsko) a postavených (Brazílie).
ZdendaZ
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod ZdendaZ » ned led 08, 2006 1:37 am

Zase to na konec přidalo tečku, tak ji odstraňte, jinak to tu stránku nenajde:)!
Jinak tuhle loď jsem na?el u? dávno. Je dost náročná na stavbu :? . Psal jsem chlapíkovi co ji stavěl a říkal ?e na ní nechal přes 3 tisíce hodin práce. Za takovou dobu prumerne sikovny clovek postavi NIMIMALNE 7 metrovku. Ale spis 8 metrovku. Podle mne nema smysl nad touto lodi ani uvazovat, je pekna ale extreme narocna. Ty plany mam doma a docela jsem se tim prohrabal, ne?el bych do toho :) !
Zdenda
AdsBot [Google]

typ

Příspěvekod AdsBot [Google] » čtv úno 09, 2006 5:48 pm

Ahoj mu?e? mi poradit nějaký typ na stavbu asi 6-7m placetnice?
AdsBot [Google]

Re: Co je malé, to je milé

Příspěvekod AdsBot [Google] » čtv úno 09, 2006 8:05 pm

Ahoj Grezy! Koukni se do diskuze "Plány na pěknou plachetnici :)" http://yachting.unas.cz/forum/viewtopic.php?t=160 , nebo tak nějak je to. Pak je?tě zkus www.hartley-boats.com a www.glen-l.com, tam je super Glen-l 19!
burdal1
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod burdal1 » ned kvě 04, 2008 10:19 pm

ZdendaZ píše:Je dost náročná na stavbu

Doufam ze i po dlouhe pauze v tematu nekdo odpovi. Proc je tahle lod stavebne narocna? Cim se lisi od podobnych?

Zpět na