Příspěvekod vili69 » stř led 09, 2019 7:32 pm
Dovolím si přispět svou troškou do mlýna: po severní části NL se pohybuji už šest let, z toho čtyři roky na vlastní lodi. Na rozdíl od err_ nejezdím po moři, ale pouze po kanálech. V NL kotvím, hangáruji, jeřábuji a vůbec všechno. A hlavně servisuji - taky všechno. Přestože jsem měl poměrně hodně nabídek na různé práce od českých lidí (typicky: "přivez to, já to opravím/vyměním za zlomek NL ceny" nebo "vezmi mě (zaplať mi) tam dovolenou a já tam opravím zadarmo...), po zralé úvaze a mnoha výpočtech jsem musel uznat, že prakticky cokoliv shánět tady v CZE a vozit to tam je ekonomický nesmysl. Sice mi to zkazilo původní radost, že neušetřím laciným CZE nákupem, na druhé straně mi tato situace ušetřila hromadu starostí s logistikou.
To byl krátký OT úvod, aby bylo pochopitelné následující: vzhledem k tomu, že mě tam v mém okolí už znají a vědí, že jsem "cenově citlivý kluk z východu", tak pokud tam něco objednávám, nabízí mi většinou více variant (cenových) a mám možnost si vybrat, které řešení zvolím. Vždy je to ale řešení postavené na nových dílech, řeší se značka a tedy cena. Holanďani jsou obchodně velmi zdatní a vymyslí cokoliv, aby mi vyhověli a tedy prodali. Nikdy mi nic nenabídli z jakýchkoliv repasovaných dílů, přestože u mě by se to přímo vybízelo. A když už vidí, že mě nezlomí a obchod nebude, tak mi zatím vždy aspoň dali odkaz na eshop nebo ve kterém jejich watersport winkelu to seženu. Z toho usuzuji, že nejsou primárně zaměřeni na opravy svých lodí pomocí starých ND. Další důvod může být poměrně vysoká cena práce v NL. Aby nedošlo k mýlce, teď není řeč o servisu některých jejich historických kousků, kdy jiná možnost, než sehnat něco starého na výměnu už není. Navíc mi poměrně často připomínají oblíbenou frázi "safety first". A této fráze bych se držel, zvláště pokud bych chtěl vyjet někam, kde je břeh daleko... Takže za mě: na nákup do NL nebo BE (PL neznám) ano, ale staré, resp. repasované díly ne.