Vá?ení přátelé,
dovolujeme si Vás pozvat na 8. ročník výstavy LODĚ & KARAVANY 2006, která se bude konat ve dnech 24. ? 26. března 2006 v Praze Letňanech.
Výstava LODĚ & KARAVANY se stala tradičním místem setkání zákazníků před nadcházející sezónou.
Pozvánku na výstavu a více informací naleznete na tomto odkazu: http://www.yacht-magazine.cz/lk/lk06/index.php
Tě?íme se na setkání s Vámi na výstavě LODĚ & KARAVANY 2006!
LODĚ & KARAVANY 2006
Moderátoři: Pepa, smike, vilma
-
- s/y Pietro Filipi
- Reputace: 0
lodě a karavany 2006 Praha
Čau v?ichni,
neznám vět?í fra?ku ne? je ta jarní v Praze kde se pokou?ejí o výstavu lodí a karavanů.
Jestli kecám, tak mě přesvěčte o opaku. Jezdím tam sice pravidelně aby mi něco neuteklo, ale příjde mi, ?e je to čím dál tím hor?í.
Jarda
neznám vět?í fra?ku ne? je ta jarní v Praze kde se pokou?ejí o výstavu lodí a karavanů.
Jestli kecám, tak mě přesvěčte o opaku. Jezdím tam sice pravidelně aby mi něco neuteklo, ale příjde mi, ?e je to čím dál tím hor?í.
Jarda
-
-
- s/y Pietro Filipi
Výstava
Jojo, v Brně se to letos taky plachtama moc nebělalo, souhlasím s tebou, ale nemů?e? srovnávat brněnskou a pra?skou výstavu. Je to o dvě třídy jinde. Co se z výstav stává je podle mě daný poptávkou. Ví? jak to je, "kdy? je poptávka, je i nabídka". V Praze je to zas jeden velkej bazar motoráků a příslu?enství k nim. Pojedu tam zas, i kdy? u? teď vím, ?e budu odjí?dět rozladěnej.
Jarda
Jarda
- ZdendaZ
- návštěvník fóra
Já jsem na tý výstavě byl loni. Líbila se mi, ale asi to bylo tím, ?e to bylo moje první osobné setkání s jachtingem, ale mrzela mne ta jedna Bavaria.
Celkově si ale myslím ?e nejhor?í výstava na světě je Lodě Praha. Chtěl jsem se podívat do té osmimetrovky co tam byla a ten chlap se mne ptal jestli si ji chci koupit, řekl jsem mu ?e si ji chci jen na léto pronajmout a on mi řek ?e takový lidi ho nezajímaj a? jdu jinam. No to je teda přístup! Jestli mu vadilo ?e je mi 19, nevím. Ale celkově ta výstava stála za nic a kdy? se teď ohlí?ím zpět, tak usuzuji, ?e ta loňská v PVA byla taky děsná. Vypadá to ?e plachtění zajímá jen ty co jej provozují, obchodníci se nechytaj.
Celkově si ale myslím ?e nejhor?í výstava na světě je Lodě Praha. Chtěl jsem se podívat do té osmimetrovky co tam byla a ten chlap se mne ptal jestli si ji chci koupit, řekl jsem mu ?e si ji chci jen na léto pronajmout a on mi řek ?e takový lidi ho nezajímaj a? jdu jinam. No to je teda přístup! Jestli mu vadilo ?e je mi 19, nevím. Ale celkově ta výstava stála za nic a kdy? se teď ohlí?ím zpět, tak usuzuji, ?e ta loňská v PVA byla taky děsná. Vypadá to ?e plachtění zajímá jen ty co jej provozují, obchodníci se nechytaj.
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 152
Do Tullnu chodíme pravidelne, z Bratislavy je to na skok. Tuln je slu?ná výstava so stabilnou kvalitou. Sú tam velké plachetnice, ale aj malé a proti motorákom nie sú v men?ine. Je tam na čo pozera?, ale aj okuka? vychytávky pre majitelov lodí. Je tam obrovské mno?stvo literatúry, videonahrávky a hlavne mapy. Rozhodne sa oplatí ís?, za jeden deň v pohode. V nedelu robia niektorý predajcovia zúfalé výpredaje. Od Brna je to min 5x več?ie.
Ale kraj?ia výstava je vo Fridrichshafene. Mnohý z Čiech to tam majú asi bli??ie ako do Tulnu. Koná sa na jeseň. V meste je pri jazere príjemný kemp a muzeum vzducholodí Zepelin.
Ale kraj?ia výstava je vo Fridrichshafene. Mnohý z Čiech to tam majú asi bli??ie ako do Tulnu. Koná sa na jeseň. V meste je pri jazere príjemný kemp a muzeum vzducholodí Zepelin.
- ZdendaZ
- návštěvník fóra
Re: LODĚ & KARAVANY 2006
Ahoj!
Tak kdo byl? Já jsem se teď vrátil a teda hrůza. Dvě plachetnice
a jinak samý motoráky. Obchodníci příjemní jako kyselá prdel (snad jen pan Hägen z holandské kanceláře a pan Satrapa byli velmi ochotní a příjemní). Celkově to byla fra?ka a ačkoli se nezdá ?e je to reálné, tak i hor?í jak loni!

- ficcus
- zkušený harcovník
- Reputace: 39
- Kontaktovat uživatele:
Re: LODĚ & KARAVANY 2006
[quote="maxxiboy"]Ahoj!
a jinak samý motoráky. Obchodníci příjemní jako kyselá prdel (snad jen pan Hägen z holandské kanceláře a pan Satrapa byli velmi ochotní a příjemní). Celkově to byla fra?ka a ačkoli se nezdá ?e je to reálné, tak i hor?í jak loni![/quote]
Byl jsem včera. Kdy? v 10 otevřeli, tak 1/3 vystavovatelů teprve připravovala expozice. Velmi neprofesionální. Potkal jsem pár kamarádů (to jsou 2) a několik "zajímovostí" jsem taky na?el. Kdybych nejel do PH slu?ebně, tak se na to vyka?lu:-)

Byl jsem včera. Kdy? v 10 otevřeli, tak 1/3 vystavovatelů teprve připravovala expozice. Velmi neprofesionální. Potkal jsem pár kamarádů (to jsou 2) a několik "zajímovostí" jsem taky na?el. Kdybych nejel do PH slu?ebně, tak se na to vyka?lu:-)